میشه دات نت فریمورک 4 رو به 3 تبدیل کرد؟

bitaroos

Member
سلام دوستان
فرارسیدن ماه مبارک رمضان رو به همتون تبریک میگم.

من چند ماهه دارم روی یه پروژه برنامه نویسی کار میکنم. از اونجایی که آماتورم، نمی دونستم که باید ورژن دات نت فریمورک رو از همون اول انتخاب می کردم.

میشه الان که وسط کد نویسی هستم، ورژن دات نت فریم ورک رو از 4 به 3.5 یا 3 کاهش بدم.
در ضمن با #C کار میکنم.

با تشکر

:rose:

the_king

مدیرکل انجمن
سلام دوستان
فرارسیدن ماه مبارک رمضان رو به همتون تبریک میگم.

من چند ماهه دارم روی یه پروژه برنامه نویسی کار میکنم. از اونجایی که آماتورم، نمی دونستم که باید ورژن دات نت فریمورک رو از همون اول انتخاب می کردم.

میشه الان که وسط کد نویسی هستم، ورژن دات نت فریم ورک رو از 4 به 3.5 یا 3 کاهش بدم.
در ضمن با #C کار میکنم.

با تشکر

اگه از قابلیت های Framework نسخه بالاتر در کدتون استفاده نکرده باشید بله، میشه، در منوی Project ویژوال استدیو
آخرین گزینه، ...ProjectName] Properties] رو انتخاب کنید. در زبانه Application مشخصه Target Framework
را تغییر دهید.

bitaroos

Member
رفیق من این کاری که گفتی رو انجام دادم. ولی یه سری error از عکس هایی که به ریسورس اضافه کرده بودم گرفت.
هم error و هم نمونه عکسی رو که ازش error گرفته بود رو پیوست کردم.

میشه کاریش کرد که درست شه؟ البته اگه دردسر داره میشه بی خیال شد و با همون ورژن 4 کار رو پیش برد.

پیوست ها

• Error.jpg
    Error.jpg
    305.9 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • mainMenu.jpg
    mainMenu.jpg
    69.3 کیلوبایت · بازدیدها: 4

the_king

مدیرکل انجمن
رفیق من این کاری که گفتی رو انجام دادم. ولی یه سری error از عکس هایی که به ریسورس اضافه کرده بودم گرفت.
هم error و هم نمونه عکسی رو که ازش error گرفته بود رو پیوست کردم.

میشه کاریش کرد که درست شه؟ البته اگه دردسر داره میشه بی خیال شد و با همون ورژن 4 کار رو پیش برد.

یک کپی از پروژه تان بگیرید که اگر جایی اشتباه کردید نسخه پشتیبانی داشته باشید.

ابتدا در پنجره Solution Explorer (ترکیب کلیدی Ctrl + W و سپس کلید S) پوشه References رو باز کنید و هر موردی
که آیکون زرد رنگ اخطار داشت با راست کلیک کردن و گزینه Remove مرخص کنید.

بعد با ترکیب کلیدی F6 پروژه رو Build کنید. اینبار در پنجره Error List روی خطایی که در فایل Resources.resx
نشان می دهد دوبار کلیک کنید تا کد محل خطا را نشان دهد. ترکیب کلیدی Ctrl + H را فشار دهید و در این فایل
Resources.resx هر چی عبارت 4.0.0.0 است با عبارت 2.0.0.0 تعویض کنید (Replace All)
حالا خطا های فایل Resources.resx برطرف شده.

مجددا با ترکیب کلیدی F6 پروژه رو Build کنید. اگر خطایی نگرفت که هیچ، وگرنه اینبار به using ها ایراد خواهد گرفت.
در پنجره Error List روی خطاهایی که در مورد using ها نشان می دهد دوبار کلیک کنید تا کد محل خطا را نشان دهد و
آن سطر های using ای که خطا دارند را حذف کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا