میشه خواهش کنم بگین هاست دانلود چیه ؟

بچه عذر میخوام میدونم یه خورده سوالم ابتداییه ولی میشه جواب بدین چند تا سوال دیگه داشتم که اگه جواب بدین ممنون میشم ....

اولین سوالم اینه که هاست دانلود چیه و به چه دردی میخوره ؟ ممنونم

Cisco

مدیر انجمن
هاستیه که با حجم بالا با پهنای باند بالا و قیمت کم برای کسایی که قدرت خرید سرور اختصاصی ندارن هست.
چون دانلود حجم زیادی از بار سرور استفاده می که از این پلن ها استفاده میشه.
موفق باشید.

علیرضا جان عذر میخوام یعنی مثلا اگر من یه سایت درست کنم میتونم مثلا یه هاست دانلود 10 گیگابایتی بگیرم و فقط موسیقی و عکسها و فیلمهام رو توش بریزم ؟ یا میتونم عکسهام رو هم اونجا آپلود کنم ؟ مرسی

mrtnet

Member
سلام دوست عزیز

هاست دانلود هاستی هست که با برنامه های خاصی که روی سرور نصب میشه باعث بالابردن سرعت دانلود می شود و یکسری برنامه اضافی هم که لازم نیست بر روی این سرور ها نصب نمیشه مثل سی پنل ، اپاچی و ... میشه گفت این سرور ها حکم یک هارد انجام میده و بس شما روش اگر اشتباه نکنم حتی نمیتونید سایت بیارید بالا و فقط استفاده دانلودی میتونید ازش داشته باشید ، در ضمن هر برنامه یا فیلم و... میتوند داخلش بزارید و لینک بدید تا دانلود شود ...

موفق و پیروز باشید

Rezatoops

New Member
با سلام. این سایت هایی که این همه نرم افزار و یا فیلم های با حجم بالا می ذارن تو سایت و تقریبا هر روز آپدیت می شن هاست از کجا میارن چون با این حجم آپدیت که دارن فعالیت می کنن فکر کنم هفته ای 10 گیگ هاست رو راحت پر کنن.

اینا این همه فضا از کجا میارن ؟ اگر بخوان بخرن که هزینه اش به شدت سرسام آور میشه و غیر ممکنه. واقعا جواب این سوال برام مهمه اگر کسی میدونه جواب بده

vahid03

Member
با سلام. این سایت هایی که این همه نرم افزار و یا فیلم های با حجم بالا می ذارن تو سایت و تقریبا هر روز آپدیت می شن هاست از کجا میارن چون با این حجم آپدیت که دارن فعالیت می کنن فکر کنم هفته ای 10 گیگ هاست رو راحت پر کنن.

اینا این همه فضا از کجا میارن ؟ اگر بخوان بخرن که هزینه اش به شدت سرسام آور میشه و غیر ممکنه. واقعا جواب این سوال برام مهمه اگر کسی میدونه جواب بده

بله این سواله منم هست اگه کسی میدونه جواب بده لطفا....:rose:

parmishost

Member
هاست دانلود را بهش فایل هاستینگ می گویند برای میزبانی فایل های که قرار هست دانلود بشه
در ضمن خلاف گفته دوستمون اتفاقا فایل هاستینگ از وب سرور آپاچی استفاده می کند ولی پنل و ... کاملی ندارد.
صرفا جهت میزبانی فایل هاست

nima s

Member

سلام دوست عزیز !

سایت های دانلود درست و حسابی !! ن سایت هایی که امروز بالا می آیند ماه بعد به خاطر هزینه ها جمع می کنند و می روند . سایت هایی که قصد دارند سرویس خوب + سرعت دانلود بالا به کاربرا ارائه بدهند .

به سمت هاست و هاست دانلود و........... نمی روند ، هزینه می کنند و یک سرور یا سرور اختصاصی می گیرند و از آن استفاده می کنند و هزینه اجاره سرور و ........ را با قرار دادن تبلیغ سایت ها و محصولات مختلف ، جبران می کنند . البته این کار نیاز به صبر و حوصله دارد ، یک شب نمی شود همه پولی که خرج کردند را در بیارند !

جدیدترین ارسال ها

بالا