میشه به عنوان یه کارت ازش استفاده کرد؟

Saeed-masih

Member
اشکالات و ایرادات....
میدونم زیاد اشکال داره ولی می خواستم ساده باشه..
cart.jpg

سلام
جواد هستم

این درخت ها توی چاپ فکر نمی کنی خیلی ریز در بیاد ولی کارت خیلی بهتر از این مهدی هست این دیوونه همش چیز ناجور درست می کنه موفق باشی.
65f0-embed

crycafe

Active Member
سلام
بنظر من برای یه کارت زمینه خیلی شلوغ و نوشته ها خیلی ریز هستند
بهتره از اون درختا کمتر استفاده بشه

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
طرح جالبی نیست! البته ببخشید که رک میگم!

هیچ چیز خاصی رو دنبال نمیکنه! مثلا اون درختا که همه هم شبیه هم هستن یا اون قایق یا اون آدم؟!

از فونتای خوبی هم استفاده نشده. جاهای متنهای داخل کارت هم خوب نیست.

کلا طرح خوبی برای کارت نیست!

S.H.R.M.K

Well-Known Member
به خوبی و بدی طرح کار ندارم ولی اصلا به درد کارت نمیخوره به 1 دلیل اجزا صفحه خیلی ریز هستن و اگه اینو چاپ کنی فکر کنم چیزی معلوم نشه. مثلا نوشته های دور خورشیدو ببین!

alireza-metal

Active Member
براي كارت ويزيت جالب نيست - ولي ممكنه بتوني تو جاهاي ديگه مثلا تو يك سايت و به صورت فلش ازش استفاده كني

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
چون کارهای قبلی آقا سعید رو دیدم اینو میگم. این طرح، طرح جالبی نیست چه برای کارت چه برای سایت یا هر جای دیگه. هیچ قاعده خاصی رو پیروی نمیکنه و اجزای صفحه توش مشخص نیستن.

کارهای قبلی آقا سعید مثل همین طرحی که برای سایت پاورقی زده بودن (Coming Soon) نشون داده بود که ایشون میتونن بهتر از اینا هم طرح بزنن به همین خاطر من میگم این طرح جالب نیست.

Saeed-masih

Member
sara_is_nice_girl گفت:
چون کارهای قبلی آقا سعید رو دیدم اینو میگم. این طرح، طرح جالبی نیست چه برای کارت چه برای سایت یا هر جای دیگه. هیچ قاعده خاصی رو پیروی نمیکنه و اجزای صفحه توش مشخص نیستن.

کارهای قبلی آقا سعید مثل همین طرحی که برای سایت پاورقی زده بودن (Coming Soon) نشون داده بود که ایشون میتونن بهتر از اینا هم طرح بزنن به همین خاطر من میگم این طرح جالب نیست.
از شما بابت اینکه کارهای منو دنبال میکنید بسیار سپاسگزارم.
من این طرح مبتدیانه رو برای این میخواستم استفاده کنم چون در نظر داشتم از یک غم و تنهایی در زمینه کارت استفاده ببرم که موفق نشدم . اگر اینجانب را برای اینکه بتونم یک کارت ویزیت تقریبا هنری ایجاد کنم راهنمایی بفرمایید سپاسگزارتون میشم.
با احترام
سعید ابراهیمی

FashisT

Active Member
این کارت ویزیت هست؟ فکر نمیکنی خیلی از هم بازن و هماهنگی ندارن! بهتره چند از المان هارو کم کنی شاید بهتر شد!
فعلا

جدیدترین ارسال ها

بالا