این طرح رو برای ایام فاطمیه واسه یه هیات خیلی با حال(مکتب الزهرا ی بندرعباس) کار کردم.
W wahid2003vj Active Member May 10, 2010 #1 این طرح رو برای ایام فاطمیه واسه یه هیات خیلی با حال(مکتب الزهرا ی بندرعباس) کار کردم.
P parsi Member May 10, 2010 #2 خوبه ، اما از حاشیه چپ و راست خوشم نیومد. اگه مات میکردی یا معمولی باشه بهتره. موفق باشی.
javadmagic خسته شده دلم از زمونه. May 10, 2010 #5 سلام زیباست کاش رو متنش بیشتر کاری میکردی. موفق باشیـ.
HabibFarhadi Member May 11, 2010 #10 سلام خوبه ولي اينگار نوشته روي براش زيرش خوب ننشستهشايد يه چيدمان ديگه يا تغييرات جزئيه ديگه كه سادگي كار رو خراب نكنه بهترش كنه ضمنا با نظر پارسي موافقم چپ و راستش خوب نشده موفق باشي
سلام خوبه ولي اينگار نوشته روي براش زيرش خوب ننشستهشايد يه چيدمان ديگه يا تغييرات جزئيه ديگه كه سادگي كار رو خراب نكنه بهترش كنه ضمنا با نظر پارسي موافقم چپ و راستش خوب نشده موفق باشي
to remember sb مدیر انجمن May 11, 2010 #11 سلام خسته نباشی من از طرحتت خیلی خوشم اومد ... این اولین طرحیه که در این رابطه این طور به دلم نشست موفق بباشی
سلام خسته نباشی من از طرحتت خیلی خوشم اومد ... این اولین طرحیه که در این رابطه این طور به دلم نشست موفق بباشی