میدونستید به کمک ریاضی میشه ذهنیت افراد رو خوند!؟

splinter cell

Well-Known Member
میدونستید به کمک ریاضی میشه ذهنیت افراد رو خوند!؟

معرفی برنامه:در این برنامه که واسه اظهار نظر فنی شما اساتید گذاشتم شما یک عدد دو رقمی دلخواه انتخاب میکنید و برای هر عدد شکلی بطور تصادفی توسط برنامه در نظر گرفته شده است که در هر بار آزمایش این شکلها عوض میشود.
بعد در انتها برنامه بطور هوشمند و بکمک الگوریتم ریاضی میتونه حدس بزنه که در ذهن شما کدوم شکل انتخاب شده!http://rahyar.myblog.ir/ توضیح دیگه اینکه بیشتر از توابعCHR ,RND ,Creat Text استفاده شده که در نسخه های قبلی این امکان نبود و بایستی 100+100=200تا Txet ایجاد میکردیم و هرCHR رو توی یکی از اونها فراخوانی میکردیم اما در نسخه جدید به کمک Creat Text اینکار براحتی انجام میشه!خوشحال میشم مثل قبل دوستان نظراتشون رو بنویسند.

نام نرم افزار:Read Opinion
حجم نرم افزار:۷۶۶ کیلوبایت
رده سنی کاربران: عمومی
دانلود نرم افزار:

http://sh-home.persiangig.com/other/Read_Opinion.rar

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
محسن جان برنامه جالب بود...البته من نسخه فلش رو قبلا دیدم...
البته یه فرمول داره...که الام یادم نیست...یادم اومد میتونم بگم یا سکرته ؟ :d
برنامه های ریاضی جالب مینویسی...

موفق باشی...

تا بعد...!

splinter cell

Well-Known Member
البته یه فرمول داره...که الام یادم نیست...یادم اومد میتونم بگم یا سکرته ؟
علم ریاضی در انحصار هیچ کس نیست که بخواد واسه اش کپی رایت بذاره سامان جا! آزاد آزاده!
کاشکی ایراداتش رو هم میگفتی.منظورم رابط کاربریشه!
بازم ممنون از توجهت...

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
از لحاظ فنی خوبه...
ولی از لحاظ گرافیکی کار داره...
یکی از اساتید میگفت که وقتی برنامه ای درست می کنید باید فرض کنید کاربران اولین بارشونه پایه سیستم میشنن...
مثلا دکمه های بالا ( ماشین حساب و هلپ ) رو من ندیدم ، یعنی دیدم نمی دونستم میشه روشون کلیک کرد...
به نظر من اگه لیست شکلک ها به صورت افقی بود بهتر بود...
در ضمن برای بار اول شکلک ها هستن...طبق برنامه شما نباید باشن چون وقتی یه بار شروع رو می زنیم برنامه شروع به کار می کنه...یا اگه قرار که باشن پس باید شروع هم در بار اول فعال نباشه و خواندن ذهن فعال باشه...
از لحاظ گرافیکی هم سعی کن نوار عنوان رو همیشه داشته باشی...نه فقط دکمه های خروج و مینیمایز بلکه کله نوار حالا چه طراحی بشه چه خود ویندوز...
ظاهر گرافیکی هم میتونستی از رنگ های شادتری استفاده کنی...
خلاصه زیاد حرف زدم...

تا بعد...!

splinter cell

Well-Known Member
احسن! به این میگن نظر درست و حسابی...منظور من هم از قرار دادن کارهام توی انجمن همین هست که از دید یک طراح و برنامه نویس بیلدر موشکافی بشه!نه اینکه روی حساب رودرواسی دوستان ایراداتش رو نگن.ممنون از شما

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
عالي بود محسن جان برنامه مثل هميه خوب طراحي شده ولي همون طور بقيه دوستان گفتن سعي كن توي طراحي از رنگهاي شاد تر استفاده كني
چيز جالبي شده پيش نهاد ميكنم براي جالبتر شدن يه كم هم از جلوه هاي 3d و صدا هم استفاده كني فقط اگه ممكنه الگوريتم برنامه نويسي يا سورسش رو هم براي استفاده بقيه ارسال كن
مرسي

فعلا !

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
من هم با نظر پیمان برای گذاشتن جلوه های صوتی موافقم. ضمنا پیشنهاد میکنم که یک نسخه انگلیسی هم بسازین تا بشه نمونه رو در اختیار همه گذاشت.

roozshop

Member
[saman];722874 گفت:
البته یه فرمول داره...که الام یادم نیست...یادم اومد میتونم بگم یا سکرته ؟ :d
برنامه های ریاضی جالب مینویسی...

فرمولش اینه که :
هر عدد دو رقمی ، وقتی که جمع دو رقم رو از خود عدد کم کنیم ، باقیماندش میشه یه عدد مضرب 9
این برنامه هم در هر بار اجرا ، نماد کلیه اعدادی که مضرب 9 هستند رو ، مثل هم انتخاب میکنه .
همیشه جواب بین این اعداد هست : 9 - 18 - 27 - 36 - 45 - 54 - 63 - 72 - 81
و در هر بار اجرا آیکون این 9 عدد مثل هم هست

splinter cell

Well-Known Member
پیمان جان:
ممنون از نظر لطف شما.درمورد صدا و دکمه های سه بعدی بایستی بگم این برنامه رو چون میخواستم توی سایتم واسه دانلود بذارم لذا از امکانات جانبیش صرف نظر کردم! و اگر قرار بود روی سی دی عرضه بشه و مشکل حجمی نداشتم حتما اینکار انجام میشد.
درمورد رنگ بندیش هم فکر میکردم طیف سبز زرد شاد باشه! اما ظاهرا از نظرات دوستان اینطور استنباط میشه که اینطور نبوده.بایستی یک کم بیشتر روی شناخت طیفهای رنگی کار کنم!شاید اگر از قرمز -زرد-آبی استفاده میکردم شادتر بود. تشکر از نظرت
حامد جان:
اگر منظورتون از انگلیسی نوشتن مربوط به اینه که ممکنه روی بعضی سیستمها زبان فارسی نباشه،بایستی بگم اکثر نوشته ها و دکمه ها بیت مپ هستند غیر از اون پنجره جواب! اگر هم کلاً یک نسخه واسه کاربرای غیر فارسی میگین تهیه کنم که بایستی ببینم کی فرصتی پیش بیاد واسه اینکار.اگر شد حرفی نیست.تشکر
دوست عزیز roozshop:
از دقت نظر شما هم متشکرم. همونطور که گفتید فرمولش همینه!با اینکار مضارب عدد 9 بدست میاد که شکل مربوط به اونها رو سفارشی انتخاب میکنیم و به کاربر نشون میدیم.خوشحالم اهل ریاضی هستید
با توضیح شما دیگه فکر کنم سورسش احتیاج نباشه! چون معما چون حل شود!!! خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی تابلو شود!

silvercover

کاربر متخصص
پ
حامد جان:
اگر منظورتون از انگلیسی نوشتن مربوط به اینه که ممکنه روی بعضی سیستمها زبان فارسی نباشه،بایستی بگم اکثر نوشته ها و دکمه ها بیت مپ هستند غیر از اون پنجره جواب! اگر هم کلاً یک نسخه واسه کاربرای غیر فارسی میگین تهیه کنم که بایستی ببینم کی فرصتی پیش بیاد واسه اینکار.اگر شد حرفی نیست.تشکر

منظورم برای کاربرای غیر فارسی زبان بود.

peyman136

با توضیح شما دیگه فکر کنم سورسش احتیاج نباشه! چون معما چون حل شود!!! خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــلی تابلو شود!
سلام !
منظور من از قرار دادن سورس پروژه فهميدن فرمول او نبود ... من سورس رو براي اصل كار خواستم بذاري چون فكر ميكنم پروژه شما ميتونه يه نمونه كامل براي creatobject توي پروژه بعد از كمپايل پروژه باشه و اشكال خيلي از كاربرا رو توي اين زمينه از بين ببره.

مرسي

فعلا!

آخرین ویرایش:

splinter cell

Well-Known Member
آقا پیمان بر منکرش لعنت! کیه که ندونه از بچه مثبت های دبیرستانتون بودی! اما جـــــــــــــــــــــــــــــــــــــون محسن فرمولش رو میدونستی؟؟ ای ناقلا!شوخی کردم پیمان جان ! هنوز اون برنامه ای که درباره اعداد تام میخواستی درست کنی یادمه! و این یعنی طرف آخر ریاضیه.باشه اگر فکر میکنین میتونه واسه دوستان مفید باشه سعی میکنم در اولین فرصت سورسش رو بذارم.بذار یکم واسه اسکریپتهاش کامنت نویسی فینگلیشی کنم که معلوم بشه چی به چیه؟و واسه مبتدی ها هم بدرد بخوره! اوکی؟یا حق!

peyman136

هنوز اون برنامه ای که درباره اعداد تام میخواستی درست کنی یادمه!
سلام !
در مورد اين برنامه بايد بگم اون به عنوان پروژه آخر ترم ما براي درس مباني بود و معلم رياضي ما اون رو خواسته بود حتي الگوريتمي كه نوشته بودم توي ويژوال بيسيك اجرا كردم و درست كار كرد ميخواستم بدون كه توي بيلدر هم درست كار ميكنه يا نه اين فرمول هم قبلا توي همين كلاس يكي از هم كلاسي هام گفته بود و من هم از اونجا يه چيزايي يادمه
و این یعنی طرف آخر ریاضیه
اگه منظورت منم من هنوز اول رياضي هم نيستم چه برسه آخرش چون علم رياضي خيلي پيچيدست و من جلوي اساتيد بزرگتري مثل شما كاره اي نيستم .

بقيه مسائلم بيخيال

splinter cell

Well-Known Member
با سلام دوباره!
طبق قولی که داده بودم فرصتی پیش اومد که سورس برنامه رو براتون بذارم. امیدوارم بدردتون بخوره

پیوست ها

• read_opinion.rar
    440.4 کیلوبایت · بازدیدها: 38

جدیدترین ارسال ها

بالا