میخوام رندرام خودکار ذخیره بشن......

میخوام رندرام خودکار ذخیره بشن ولی چوا ندارم رندرو با لایه میگیرم میخوام لایه هامم خودکار ذخیره بشه همچین چیزی هستش یا نه اگر هستش ترو خدا کمکم کنید

saman205

Member
لایه یا المنت!؟
لایه رو با برنامه هایی مثه PSD_Manager میشه ذخیره کرد..یا Colimo ک برنامه مستقل داره واسه ادیت..
...
اگه منظورتون المنت باشه ک توی پنجره رندر ستاپ محل ذخیره رندر رو ک تعیین کنید المنت هایی ک تعریف کردید هم ذخیره میشه...
اگه هم میخاید چندتا ویو رو پشت سرهم اتوماتیک رندر بگیره از batch render ک توی منو رندر هست باید استفاده کنید.

لایه یا المنت!؟
لایه رو با برنامه هایی مثه PSD_Manager میشه ذخیره کرد..یا Colimo ک برنامه مستقل داره واسه ادیت..
...
اگه منظورتون المنت باشه ک توی پنجره رندر ستاپ محل ذخیره رندر رو ک تعیین کنید المنت هایی ک تعریف کردید هم ذخیره میشه...
اگه هم میخاید چندتا ویو رو پشت سرهم اتوماتیک رندر بگیره از batch render ک توی منو رندر هست باید استفاده کنید.

بله منظورم همون المنت هستش خواهش میکنم بیشتر توضیح بدید
ممنونم از لطفتون

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

اگر با Vray رندر میکنی پروسه دخیره ساری رندر المنت ها یکم متفاوته، یه ندایی بده تا توضیحاتش رو خدمتتون عرض کنم.

موفق باشید

saman205

Member
بعد از تعریف المنت ها و تنیظیمات رندر
از منوی Rendering گزینه Batch Render رو بزنید
به تعداد ویوهایی که دارید روی دکمه add بزنید
روی ویوی اول کلیک کنید بعد از قسمت
Output Path مسیر خروجی رندر رو تعیین کنید.همچنین از قسمت Camera دوربین اول رو معرفی کنید
برای ویوهای دیگه هم بهمین ترتیب مسیر خروجی و دوربین های دیگه رو که تنظیم کردید معرفی کنید.
در نهایت روی دکمهrender کلیک کنید.
تمام.

Untitled.png

اینو ویدیوی فارسی هم هست
[h=1]آموزش Batch Rendering در 3ds Max[/h]موفق باشید.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.راه ساده تر این هست که دوربین رو انیمیشن کنین. من چندسالی میشه از این روش استفاده میکنم و خیلی کار راه انداز هست
1 - دوربین رو فریم فریم انیمیشن کنین.یعنی مثلا فریم اول از آشپزخونه فریم 2 از هال فریم سوم اتاق خواب و ...
2 - موقع رندر خروجی فایل jpg بدین.

جدیدترین ارسال ها

بالا