میتینگ فلش کاران ( ویژه خبرگان فلش )

insurer

Member
دم همه "خبرگان فلش" فرم گرم ...انشالله این گر همائی نقطه عطفی باشه تو اینکه بهترین انجمن تو انجمن مجید آنلاین فلشکارا باشند ...
منتظر خبرهای خوب بعد از نشست هستیم ....:rose:

amird

خبرگان انجمن فلش
من که به شهرمم رسیدم.
اول از همه یه تشکر ویژه از هادی عزیز بخاطر هماهنگی و اداره جلسه و بستنی و نهار و یک تشکر هم از کسری برای نهار و .... لطف کردید امیدوارم بتونم جبران کنم.
من که آخرش نفهمیدم چی شد ولی خوشحال شدم از دیدار دوستان.... یعنی فهمیدم چی شد ولی خوب با نظرات من خیلی سازگار نبود:-?
در آخر ممنون از دوستانی که اومدن خوشحال شدم از دیدن همگی و بازم تشکر ویژه از هادی عزیز بابت زحمتایی که کشید .
موفق باشید

آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
سلام
من هم از همه دوستان عزیزی که قدم رنجه کرده بودند و اومده بودند ، کمال تشکر رو دارم و جای دوستانی هم که نتونستند بیان ، سبز و خالی بود علی الخصوص آونگ عزیز ...
موفق باشید ...

از همه دوستان به خصوص از هادي تشكر مي كنم و همچنين از كسرا .
بايد بگم من تو اين ميتينگ فهميدم چقدر به دوستان اصفهاني و به خصوص بهروز عزيزم ارادت دارم

من هم مثل همیشه از هادی تشکر میکنم و بقیه دوستان که کلا تو فروم کمک میکنن
حالا بعد از این همه تعریف تمجید 4 تا دونه عکس بذارین ما که نتونستیم بیایم ببنیم چه خبر بوده

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

چاکریم هادی جان !!!! :rose:

اول از همه تشکر ویژه دارم مخصوصا هادی عزیز که تمام مسئولیت ها بروی دوشش بوده و تمامی دوستانی که در میتینگ حاضر بودند مخصوصا خبرگان

نمیدونم هادی عزیز در مورد نیومدن بنده چیزی گفته یا نه ولی برای من یه سری کار پیش اومده بود که نرسیدم به این میتینگ بیام ولی بزودی بهمراه هادی عزیز و چند تن از بچه ها یک میتینگ دیگه در پیش داریم و در مورد مسائل مربوطه بیشتر بحث میکنیم و در حال حاضر داریم روی انجمن کار میکنیم تا بتونیم کار گروه رو زودتر شروع کنیم

موفق باشید

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
سلام ، به نام خداوندی که پادشاهی حقیقی از آن اوست
من همین الان رسیدم ، البته تقریبا 2 روز نصفی در نمایشگاه گشتم و کلی هم کتاب خریدم .....
میتینگ خوبی بود و کلی از دوستان که ندیده بودیم هم دیدیم و بیشتر هم آشنا شدیم
از بچه های تدارکات ، بخش فنی ، بیلبورد مجید آنلاین ، آکروسوار ، کارگردان و بازیگران عزیز تشکر ویژه می نماییم.

فلش کارهای زیادی رو دیدیم ، کلی بحث کردیم و تصمیمات خوبی هم نتیجه کار بود...

در ضمن توانستیم ثابت کنیم که 5 مرداد برای بر با 5 May نیست (توهم تولد که سوژه خنده دوستان بود)

آرمان عزیز را هم دیدیم با هم هم بودیم اما از یه جا گمش کردیم هر چی گشیتیم پیداش نکردیم شماره ش رو هم نگرفته بودیم... کلی نارحت شدیم و اینا...

از همه دوستان برای حضورشون تشکر ویژه ای دارم

به امید پیشرفت روز افزار فلش در ایران...

موفق و همیشه پیروز باشید

armanbm

کاربر VIP
خوب همه گفتن من هم بگم!

دوستان خیلی رفقای خوبی هستید، خوشحالم که حالا وجود خارجی دارید!(تا قبل این فقط تو ذهنم بودید!).

بهروز جان ممنون از لطفت. راستش من شمارت رو خواستم ندادی، قهر کردم رفتم! :D
البته که شوخی میکنم!
من فکر کردم شما ها هم اومدید نماز، وقتی هم بیرون اومدم دیگه دیر شده بود و شما ها رو تو اقیانوسی در انسان های موج زننده گم کرده بودم!

انصافا بچه های اصفهانی هم بچه های گلی هستن، البته که بچه های شیراز هم فوقالعاده هستن. من فکر نمیکردم امیر تا این اندازه آدم فوقالعاده ای باشه. (نفری 3 تا هندونه زیر بغلتون!!)

هادی جان هم که گل سر سبد هست. راستش وقتی فهمیدم هم شهریمون هست کلی کیف کردم.
هادی خیلی زحمت کشید! یچه ها شاهدن وقتی از رو چمن بلند شد این دونه های سفید درخت چسبیده بود به شلوارش و خیلی زیبا شده بود!
Mr.Lonely هم که با اون عینکش واقعا کلاس کاریش در حد آرنولد خودمون بود، (البته بگیم رستم که ایرانی باشه.
behruzPC همواره لبخندی بر لب داشت و همواره در تلاش بود تا یکی رو پیدا کنه و بهش ثابت کنه که تولدش نیست!
DadoaDoo هم که کلا شخیت آروم و خوبی داشت و من خیلی تلاش کردم اما نتونستم آتویی از دستش بگیرم که اینجا بگم!
kodex2 هم که از همون لحظه ای که من اومدم تریبون رو گرفته بود دستش و دستش طلا خیلی هم اصولی البته نظر میداد. و ما کلی استفاده کردیم. اننصافا میگم.
evt.tv هم که زود رفت اما همون اول که کنارش بودم کلی تعجب کردم، شخصیت خوبی داشت. من استفاده کردم. کاش فرصت بود بیشتر باهاش آشنا میشدم! اابته معلوم نبود ناهار با کی قرار داشت که همش داشت در میرفت! اون چند دقیقه هم بچه ها به زور نگهش داشته بودند!

akherat هم که کلا پیر باحالی بود. اما کلا تو ساخت انیمیپشن خیلی گرون حساب میکنه، ما میخواستیم ازشون استفاده کنیم، بعد دیدیم کل سرمایه ی ساخت بازی + سود حاصل از فروش بازی هم کفاف نمیده! پس نا امید شدیم!

ArmanBM هم که خیلی پسر گلی بود! فقط موهاش تو مایه های جنگل آمازون بود. دیر هم اومد و دووتا هم بستنی خورد، خدا رحم کرد mr.lonely اونیکی یستنی ها رو تقسیم کرد بین بچه ها خوردن و گرنه این پسر خود کشی میکرد!

خوب دوستان سعی کردم چغلی همه باشه، اما اکانت بعضی ها رو نمیدونستم.
اونهایی که چغلیشون رو نکردم عذر میخوام :d

++Hadi++

Active Member
مرسی از همگی دوستان...
از آونگ عزیز هم کمال تشکر رو دارم ...
در مورد مشکلات آونگ عزیز هم با بچه ها صحبت کردم و یه گلدون خالی گذاشتیم جاشون ... موفق باشید ...

سلام
من هم دیروز تازه برگشتم به دیار گنبدهای فیروزه ای اومدم هم یکم صبر کردم عکسا رو آماده کنم و بعد یه باره با گزارش تصویری میتینگ ریپلای بزنم ولی ظاهرا قسمت نبود

عرض شود که قرار بسیار خوبی بود
با دوستان خوبی آشنا شدیم
البته ظاهرا من غریب بودم همه همدیگه رو میشناختن ما اون وسط یکه و تنها بودم

رو همین حساب غریب و مظلوم بودن چندتا از دوستان به حس ناسیونالیستی من توهین کردن که البته چون یکم رو دربایستی داشتم نتونستم درست حسابی جوابشون بدم انشالله جوابشون بمونه تو میتینگای بعدی :دی

عرض شود که از هادی عزیز و کسری (که البته من آی دیشون رو نمیدونم) تشکر حسابی و اساسی باید میکردیم که البته اون آخر با بهروز سرگرم صحبت شدیم گمشون کردیم به هر حال ممنون بابت زحمتاتون هم بستنی و هم نهار
ممنون بابت همه زحماتتون من از همین تریبون رسما اعلام میکنم برای میتینگ بعدی اصفهان ، دیار زنده رود ، شهر گنبدهای فیروزه ای ، خاک هنرمندپرور صفاهان ، نگین سرسبز ایران زمین ، دیار نصف جهان شهر سپاهان ... میتونه میزبان باشه من میتونم برنامه ریزیش رو بکنم

از آشنایی با بقیه دوستان فواد عزیز ،امیر عزیز ،حاج محسن ،وب فور آور ورد (شرمنده اسمتون رو نمیدونستم :دی) ،حاج مهران عزیز ، دد دو دو یا دا دا دو دو ( به خدا اسمتون رو نمیدونستم وگرنه اینجوری شرمندتون نمیشدم ) و ... خیلی خیلی خوشحال شدم و ممنون که من رو تو جمعتون قبول که چه عرض کنم تحمل کردین
تشکر از حاج آرمان عزیز که اون لحظه اول که دیدمش و ورود اولیه اش به جمع رو هیچوقت فراموش نمیکنم خییییییییییلی جالب و خنده دار بود بچه هایی که بودن دیدن چقدر باحال وارد جمع شد با اون استیل کاریزمایی که داشت خیلی لذت بردیم از دیدارتون

یه تشکر ویژه و اساسی از حاج بهروز عزیز همشهری گل که کلی از هم نشینی باشون لذت بردم انشالله بیشتر همدیگه رو ببینیم البته در دیار نصف جهان نه در شهر گناهان کبیره

و در آخر با تشکر از خانواده رجبی و فامیلهای وابسته
ضمنا پس از مراسم وسیله ایاب و ذهاب درب مسجد آماده است .
وای خسته شدم بقیه اش بمونه برای بعد

ensaneazad

New Member
سلام
از اینکه در میتینگ جمعه شرکت نمودم و با دوستان خوبی آشنا شدم خوشحالم همچنین از آقای هادی بابت مدیریت و پذیرایی سپاسگزارم من تلاش می کنم تا اطلاعاتم را افزایش بدهم و بتوانم در جلسات دیگر نیز شرکت نمایم .

جدیدترین ارسال ها

بالا