.:. میتینگ بچه های مجید آنلاین، نمایشگاه کتاب تهران، 1389 .:.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Erfan

Active Member
خوب من که همونطورکه عرفان میدونه قصد دارم یکی از همکاران عرفان رو مورد ستاندن حال قرار بدم احتمالآ با کل کتابای نمایشگاه با هم کتک میخورم :snap:

تجربه نشون داده که کسایی که کرکری میخونن، وقتی میان اونجا همدیگه رو فقط نگاه میکنن و بدون یک کلمه حرف !!!
حرف و کل کل هاتون رو نگه دارین اونجا به هم بزنین !!!

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
اگه قرار کتک بخوریم من نمیام :green:

ولی از الان خیلی زود برای تصمیم گیری تا 20 توم ببینیم چی میشه ( یک ماه ) :wink:

تجربه نشون داده که کسایی که کرکری میخونن، وقتی میان اونجا همدیگه رو فقط نگاه میکنن و بدون یک کلمه حرف !!!
حرف و کل کل هاتون رو نگه دارین اونجا به هم بزنین !!!
من بچه به این مثبتی!
البت من میخواستم حکم قصاص رو اجرا کنم چون او همکاره ی گرامیتون حال منو در حدی گرفتن که نزدیک بود هنر و گرافیک و مجیدآنلاین و نت و حتی کامپیوترو بذارم کنار!!!:green:

آخرین ویرایش:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
به به برو بــــــــــچ . انگار همگي ره سپار اين ميتينگ هستن ... از شمال و جنوب گرفته تا شرق و غرب .

خوشحالم دست همه گرداوردنده ها هم درد نكنه :دي

مي دونم كسي منتظرم من نيست :green: اما بر حسب ادب مي به امكان زياد و غريب به يقين نتونم تو اين ميتينگ دوستان و عزيزان ملاقات كنم ...

برا همين از همگي معذرت مي خوام و اميدوارم به همگي خوش بگــذره و بازم تشكـــــــر ...

عرفن از تو هم يه تشكر ويــژه ميكننم و ممنونم ... بماند چرا فضولــــــــي نكنيد هااااااااااااااااااااا :green:

خوش بگذره
:-? اگو یو نیایی دیگه خیلی ناملدی...
اصلا در راستای ادامه رسم زیبای قدیم اگه طیبی نیاد من هم... :wink:
میایم میاریمت (بر گرفته از از می خوام برسونمت (معروف) )

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
سلام دوست من

شاید ما هم نباشیم .

موفق باشید
نه به اون join شدن اول و نه به این ریزش ....
فکر کنم یه مشکل سیستمی (ویروسی ، میروسی) چیزی در کار باشه
///

در ضمن آدم که حسابش پاک باشه از این روز حساب و کتاب با کتاب نمی ترسه :)اسمایلی آدم هایی که هیچ کس رو اذیت نمی کنند:)...

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

نه بابا اون همش شوخی بود .

نه ربطی به ویروس و این حرفا نداره از چند نفر دلگیرم به این خاطر نمیام

موفق باشید

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
دعوا و ستاندن حال واینها نداریم! گفته باشم! و الا کتک نمی خورید! شربت شهادت نوشانده میشید!:snap:
خوبه درهای شهادت هنوز هم بازه بچه ها....
عملیات الکتاب11 .... ( جعبه سیاه یک مجید آنلاینی : نزن مانی ، نزن عرفان ، مجید تو دیگه نزن ، بهروز نزن ، چند نفر به یه نفر.....)

:)اسمایلی اونایی که اسپم می زنند و در می رند:)

Mandana

Active Member
سلام دوست من

نه بابا اون همش شوخی بود .

نه ربطی به ویروس و این حرفا نداره از چند نفر دلگیرم به این خاطر نمیام

موفق باشید

آخ جون پس سوغاتی نیارم؟؟؟
چقدر عجیبید شماها!!!! از دو سه نفر ناراحتی خوب بهشون پی ام بزن تلفنشونو بگیر فحشون بده! یا در نهایت آدرسشونو بگیر برو بزنشون :دی اما این نیومدن چه صیغه ایه؟
می هم در طول عمرم از آدمای زیادی دلگیر شدم...هر چند اصولن حافظه ام یاری نمی کنه و فرداش فراموش می کنم :دی اما دلیل نمیشه بگم پس می هم میتینگ نیمیام ! هر چند خداییش فکر نکنم تابحال توی هیچ میتینگ یا توری کسی به اندازه ی می اذیت شده باشه اما بازم دفعه ی بعد به ذوق دیدن دوستان میام...اونها هم یکیشون میگه از کسی دلگیرم یکی میگه به دلایل نقص فنی و خلاصه همه چی :(

ایش ایش...بدجنسا :(

Mandana

Active Member
سوغاتی هم نشدیم که دوستمون بخاطر خودمون بیاد میتینگ :اسمایلی کسی که خودشو لوس می کنه مثلن :دی

SPD

Member
امــــــــراناش ... بابا همگي اينجا انگار قراره به جون و خون هم تشنه باشن با زبون تر دارن با هم خط و نشون مي كشن ...........

امـــــــــــراً ... :green:

* بيام كه دوباره عرفان باز چشم بزنه ......... يه چيزيم بشه هنوز اون زمون يادم نرفته ...... :green:
در ضمن ماني و بهروز قراره اونجا ترور بازي در بيارن ... :green:

* يه چيز ديگه من شلوار ورزشي ندارم ، شلوارك هستش :green:
نكته :: پس نمي تونيد منو به زور ببريد .

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
نمیشه روزش رو عوض کنین ؟
غیر از جمعه کلا راه نداره ؟؟

به نشان عشق دوستان به کتاب یک پیشنهاد دارم
دوستان به هم کتاب هدیه بدن :rose:

کتاب پیشنهادی من به دوستان : جوجه اردک زشت هست :lol:

Erfan

Active Member
حمید جان این یک روز پیشنهادی است، آخر هفته گذاشتیم که اکثر دوستان شاغل هم بتونن شرکت کنند.
:rose:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

زمانش خیلی خوبه . تغییرش ندید .

فقط مثل پارسال یه جایی نذارید که نگهبان مصلا هم نمی دونست کجاست .

موفق باشید

Erfan

Active Member
با صحبتهایی که با تعدادی از بچه ها کردیم، به این نتیجه رسیدیم که هفته اول نمایشگاه کتاب بهترین موقعیت برای برگزاری این میتینگ هست چرا که هر چه با انتهای زمان نمایشگاه کتاب نزدیک میشیم جمعیت های بیشتر برای بازدید میان و شلوغ میشه فضا.

alionline1366

Active Member
خوب از همینجا منم اعلام میکنم میام و حال همه رو میگیرم در ضمن این مهدی الکی خودشو لوس میکنه محلش نذارین خودش میاد مگه دست خودشه که نیاد :green: دو تا میزنیم تو سرش دوربیناشم تهدید به مرگ میکنیم میاد

Erfan

Active Member
پست اول ویرایش شد ^.^

دوستانی که اعلان آمادگی کردن و من متوجه نشدم ممنون میشم بگن که اسمشون رو اضافه کنم.

• Like
Reactions: SPD
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا