.:. میتینگ بچه های مجید آنلاین، نمایشگاه کتاب تهران، 1389 .:.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Erfan

Active Member
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه

logo_meeting.jpg

با صحبت هایی که با مدیریت فروم انجام دادیم، قرار شد میتینیگی تحت عنوان نشست کاربران مجید آنلاین ترتیب بدیم،
طبق سنت هر ساله که این میتینگ برگزار میشه و امسال هم قرار رو بر این گذاشتیم که باز برنامه ای بذاریم که برای لحظاتی هم که شده در هم جمع بشیم
و در مورد مشکلات و ایده های خود در مورد سایت به بحث و گفتگو بپردازیم و در کنار این مباحث با دوستان آشنا بشیم.

بيست و سومين نمايشگاه كتاب تهران از 15 تا 25 ارديبهشت ماه در مصلاي امام خميني (ره) تهران برگزار میشه.

میدونم زدن این تاپیک خیلی زود هست، به همین جهت قصد داریم تا روز قبل از میتینگ نظرات و ایده ها شما رو برای هر چه بهتر برگزار شدن این محفل بدونیم.

نظر به اینکه با تعدادی از دوستان و مدیران فروم صحبت کردیم، پیشنهاد ما برای برگزاری این میتینگ روز جمعه 17 اردیبهشت 1389 انتخاب شد که ساعت دقیق و محل اون رو در روزهای آینده اعلام خواهیم کرد.

خب دوستانی که قصد دارن در میتینگ شرکت کنند، آمادگی خودشون رو اعلام کنند تا با توجه به تعداد دوستان مکان مناسبی رو برای اون روز انتخاب کنیم.

map_meeting.jpg

روز جمعه 17 اردیبهشت 1389
ساعت 16 در محلی که در نقشه مشخص شده است.

خب دوستان پیشنهاد و نظرات خودتون رو در مورد میتنیگ اعلام کنید.

اگر سوال یا ابهامی هم داشتید در همین تاپیک مطرح کنید.
ممنون
:rose:

user_color.jpg

دوستان عزیزی که تا الان اعلام آمادگی کردن :

michael_bier - BehrouzPc - to rimember sb - javadmagic - aram@aram - Mandana_ns - animmations
Erfan - MDP - SPD - Majid - wild-mans - rezapaarmis - shirani - Avang2005 - sabersami - alionline1366
oldooz - sinless - mostafa_cs - DrSaeed - western - winsent - Morteza76 - icwiiw - hhhhaaaa
:hamid: - FlashBank - evil_gates - animeditor

.:. دوستان این لیست به روز میشود .:.

آخرین ویرایش:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
بنده هم به اگر مساله فوق امنیتی پیش نیاد ، شرف یاب خواهم شد و جمعتون رو با حضور خودم نورانی خواهم فرمود... :دی دی گفتم
و به رسم قدیم قدیما می گم اگه عرفان نیاد من نمیام :)wink:)

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
عرفان یحتمل من هم میام، البته تنها نیستم.
ایشاالله چندتا کتاب خوب اونجا برامون میخری.

Erfan

Active Member
اوه پس اگه عرفان بیاد می نمیام :خنده شیطانی:
شوخیدم...باز العان قهر می کنه :دی
می شنبه می روم دنبال بلیط:green:

میبینم که مانی تو هم میخوای بیای :دی پس من نمیام :lol:

عمراً جا بزنم، خیلی محکم هم میام :دی به خاطر حرف بهبور هم شده میام :دی

SPD

Member
به به برو بــــــــــچ . انگار همگي ره سپار اين ميتينگ هستن ... از شمال و جنوب گرفته تا شرق و غرب .

خوشحالم دست همه گرداوردنده ها هم درد نكنه :دي

مي دونم كسي منتظرم من نيست :green: اما بر حسب ادب مي به امكان زياد و غريب به يقين نتونم تو اين ميتينگ دوستان و عزيزان ملاقات كنم ...

برا همين از همگي معذرت مي خوام و اميدوارم به همگي خوش بگــذره و بازم تشكـــــــر ...

عرفن از تو هم يه تشكر ويــژه ميكننم و ممنونم ... بماند چرا فضولــــــــي نكنيد هااااااااااااااااااااا :green:

خوش بگذره

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
سلام بچه ها. منم بعد کلی الان عرفان پی ام زد گفت میتینگه اومدم یه پست بزنم.خوش باشید اما ماندانا از تو عرفان بعیده مجید نمیاد شما کجا می خواید برید ها ااااااااااااا؟ منم که اینقدر گرفتارم که دیگه وقت هیچیو ندارم خوش به حالتون.وقتی ما هستیم شما نیستید وقتی ما نیستیم شما هستید این موشو گربه بازی مجید آنلاین تا کی ادامه داره؟؟؟؟؟؟؟ :دی

Erfan

Active Member
سلام بچه ها. منم بعد کلی الان عرفان پی ام زد گفت میتینگه اومدم یه پست بزنم.خوش باشید اما ماندانا از تو عرفان بعیده مجید نمیاد شما کجا می خواید برید ها ااااااااااااا؟ منم که اینقدر گرفتارم که دیگه وقت هیچیو ندارم خوش به حالتون.وقتی ما هستیم شما نیستید وقتی ما نیستیم شما هستید این موشو گربه بازی مجید آنلاین تا کی ادامه داره؟؟؟؟؟؟؟ :دی

سلام احمد جان :rose:
والا سعی و تلاش من برای جمع کردن تمامی مدیران و کاربران هست که محفل گرمی داشته باشیم، مجید هم 100% میاد !

خوشحال میشم شما رو هم در بین دوستان ببینیم:rose:

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
عرفان می دونی ما کارمون برعکسه .نمایشکاه الکامپ که محورش کامپیوتر بودو ول کردم نمایشگاه کتاب میتینگ می دیم.بی خیال سعیمو می کنم بیا :دی حداقل برای دیدن تو رفیق

Erfan

Active Member
میدونم، ولی حق رو هم باید به دیگر کاربران داد، مثلاً مانی از مشهد میخواد بیاد، یکی از دیگه از بچه ها از کردستان و چنتایی هم از بندعباس و دیگر شهرها.

چون محوریت نمایشگاه کتاب برای هر سن و مجموعه ای تعریف شده و اکثراً برای یکبار هم که شده به این محل سر میزنن و ما هم تصمیم گرفتیم این تاریخ و موقعیت رو انتخاب کنیم.

:rose:

Mandana

Active Member
به به برو بــــــــــچ . انگار همگي ره سپار اين ميتينگ هستن ... از شمال و جنوب گرفته تا شرق و غرب .

خوشحالم دست همه گرداوردنده ها هم درد نكنه :دي

مي دونم كسي منتظرم من نيست :green: اما بر حسب ادب مي به امكان زياد و غريب به يقين نتونم تو اين ميتينگ دوستان و عزيزان ملاقات كنم ...

برا همين از همگي معذرت مي خوام و اميدوارم به همگي خوش بگــذره و بازم تشكـــــــر ...

عرفن از تو هم يه تشكر ويــژه ميكننم و ممنونم ... بماند چرا فضولــــــــي نكنيد هااااااااااااااااااااا :green:

خوش بگذره

باشه تو نیا...صبح اش اومدیم دم در خونتون با شلوار ورزشی بردیمت میتینگ می فهمی دفعه دیگه ناز نکنی:green:
بی شوخی بدجنس نشو دیگه :(

Mandana

Active Member
میدونم، ولی حق رو هم باید به دیگر کاربران داد، مثلاً مانی از مشهد میخواد بیاد، یکی از دیگه از بچه ها از کردستان و چنتایی هم از بندعباس و دیگر شهرها.

چون محوریت نمایشگاه کتاب برای هر سن و مجموعه ای تعریف شده و اکثراً برای یکبار هم که شده به این محل سر میزنن و ما هم تصمیم گرفتیم این تاریخ و موقعیت رو انتخاب کنیم

بعلاوه که توی میتینگ الکامپ نمیشه زیاد کسی رو زد.اما میتینگ کتاب هر کی اذیت کنه با کتاب میشه کتکش زد..این خودش بزرگترین مزیت میتینگ کتاب استش...مثلن اهوازسیتی کم اذیت می کنه با یکی از این کتابهای 20 صفحه ای کتک میخوره...ولی یه بنده خدایی زیاد حرصم رو در میاره احتمالن با مجموعه ده جلدی سه تفنگدار باید کتک بخوره :سوت

بعلاوه که توی میتینگ الکامپ نمیشه زیاد کسی رو زد.اما میتینگ کتاب هر کی اذیت کنه با کتاب میشه کتکش زد..این خودش بزرگترین مزیت میتینگ کتاب استش...مثلن اهوازسیتی کم اذیت می کنه با یکی از این کتابهای 20 صفحه ای کتک میخوره...ولی یه بنده خدایی زیاد حرصم رو در میاره احتمالن با مجموعه ده جلدی سه تفنگدار باید کتک بخوره :سوت

خوب من که همونطورکه عرفان میدونه قصد دارم یکی از همکاران عرفان رو مورد ستاندن حال قرار بدم احتمالآ با کل کتابای نمایشگاه با هم کتک میخورم :snap:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا