میتینگ آشنایی اعضا مجید آنلاین در مشهد

چه افرادی وسیله نقلیه دارند ؟

• دارم

رای: 7 24.1%
  • ندارم

رای: 12 41.4%
  • پیاده ام

رای: 5 17.2%
  • اتوبوس سوارم

رای: 5 17.2%

• مجموع رای دهندگان
    29
میتینگ نزارین. مجید آنلاین رو نکشین کافیه!

باسلام.
احتراما من اولا از ارادتمندان شخص آقامجید آنلاین هستم و در وب سایتم هم از ایشون تعریف کردم.
بنابراین چیزی که دراینجا می نویسم انتقاد به شخص ایشون نیست بلکه انتقاد از دوستان اساتیدی است که بنظرم اینجا چمبره زدن که فقط پول دربیارن.
قدیما که میومدم اینجا از مطالبش زیاد یاد میگرفتم. حالا که میام نه تنها چیزی یاد نمیگیرم بلکه فقط با جوابهایی مواجه میشم و یا با جوابهایی به پاسخهای کسانی که سوالات مشابه من رو پرسیدن مواجه میشم که فرد جواب دهنده فقط خواسته خدمات و تولیدات خودش رو تبلغات کنه و هیچ چیز یاد نمیدن و میگن فقط بیا پول بده تا کارت رو درست کنیم.
البته این طبیعیه که مدیریت این همه آدم کار سختیه و از آقا مجید هم کاری بر نمیاد که اینو اصلاح کنه. ولی من در فوروم های دیگه مثل مامبولرن هم هستم و اونجا هم با اینکه همین سابقه مجید آنلاین روداره ولی هنوز وقتی سوال می پرسی چند نفر پیدا میشن که بهت جواب بدن و یه راست نمیرن سراغ این جواب که یا برو سرچ کن و جوابت رو پیدا کن و یا بیا به ما پول بده که کارت رو راه بندازیم.
آخه بنده خدا، اگه این جماعتی که سوالات فنی می پرسن سرچ کردن تخصصی به روش شما اساتید رو بلد بودن که دیگه چرا میان عضو فوروم هایی مثل مجید آنلاین میشن؟ هدف اینه که در این فوروم ها یک عده باشن که به دیگران کمک کنن نه اینکه فقط اون رو به ابزار تبلیغات کسب و کار خودشون تبدیل کنن.
باور کنین اگه با این دید من نگاه کنین و به دیگران کمک کنین، مطمئن باشین که بطور غیر مستقیم از نظر مادی هم براتون منفعت خواهد داشت. لطفا همش به فکر پول نباشید.
موفق باشید.

آخرین ویرایش:
دیر رسیدیم قرارها تموم شد:-?
به کاه دون زدیم از قرار معلوم اینجا پولی هست :shock:یه کم سوال داشتم نپرسم بهتره :wink: حالا اینجا چیکار میکنن سوال بپرسم کم بخوام پول باید بد؟

Mandana

Active Member
اره یک چند ماهی دیر رسیدین تا قرار بعدی باید صبر کنین:green:
در ضمن بسی خوش اومدین دوست جان:rose:
در ضمن اینجا پولی نیست هر کس بسته به تواناییش به بقیه کمک می کنه...البته بعضی دوستان باسه داشتن امکانات بیشتر در سایت و کمک به حفظ سایت هزینه ای متقبل میشن و کاربر ویژه میشن که بحثش جداست.اما عضویت در سایت و استفاده از امکاناتش رایگانه
موفق بباشین
23741ydl5zbmguz.gif

SPD

Member
دیر رسیدیم قرارها تموم شد:-?
به کاه دون زدیم از قرار معلوم اینجا پولی هست :shock:یه کم سوال داشتم نپرسم بهتره :wink: حالا اینجا چیکار میکنن سوال بپرسم کم بخوام پول باید بد؟

فکر کنم اولین بار تو این جور انجمن ها عوض میشی ...

تو سوالاتت رو بسته به نیازت در قسمت های مربوطه که سایت تععین کرده بنویس مطمئن باش همگی از مدیر کل گرفته تا کاربر معمولی بلد باشن بهت جواب میدن.

موفق باشی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا