مگه سرباز جماعت دل نداره؟!؟ نومچش تنهایی

mojifree

New Member
با سلام خدمت دوستان عزیزتر از گرافیک
اقا خدمت سربازیم بد دردیه ، خدا نصیب گرگ بیابونم نکنه
ما رسیدیم، با ولع پریدیم پایه پی سیو ،تمام عشقو :oops:و عقده:cool: و بی کسیو:sad: و بدبختیو :cry:ریختیم پایه یک کار:paint:،سرعتی شد، اشکال هست تو کار ، ولــــــــــــــــی درکم کنیـــد دیگــــــــــــــــــــــــــــه، ای بگی نگی میشه باهاش ارتباط برقرار کرد:wink:
اخ ببخشید خب ،ببینید هدف این کار ایجاد یک تصویر اغراق امیز (High Dynamic Range )(HDR) از یک نمونه اولیه فاقد کیفیت ،نمونه اولیه را گذاشتم تا تشخیص کمی راحت تر بشه

پیوست ها

• Alone.jpg
    Alone.jpg
    657 کیلوبایت · بازدیدها: 47
  • E.t.jpg
    E.t.jpg
    397.9 کیلوبایت · بازدیدها: 18
آخرین ویرایش:

MrHossein

Well-Known Member
سلام.
ایده خوبه ولی کیفیت تصویر زمینه پایینه . افکت نور رو هم باید خودرو رو در بر بگیره . سایه ابرها هم روی زمین منعکس نشده.
خوب حالا شما چند ماه خدمتی به قول معروف؟ :wink:

• Like
Reactions: SPD

to remember sb

مدیر انجمن
خیلی خوشم اومد
خیلی خوشمل شده
ولی خوب به قول بچه ها کجاشو طراحی کردین ؟ ( واسه دقیق تر نظر دادن :green: )
من فقط با انعکاس نور روی شیشه ماشین مشکل دارم
موفق موفق باشید :paint:

mojifree

New Member
میشه بپرسم کدوم قسمتش رو شما انجام دادی :دی

نمیدونم راجب تری دی ماشین بگم یا راجب فضاش یا کجاش :green:

دقیقا درسته اشتباه از من بود، متن ویرایش شد و نمونه اولیه و هدف کار توش مشخص شد:shock:

mojifree

New Member
سلام.
ایده خوبه ولی کیفیت تصویر زمینه پایینه . افکت نور رو هم باید خودرو رو در بر بگیره . سایه ابرها هم روی زمین منعکس نشده.
خوب حالا شما چند ماه خدمتی به قول معروف؟ :wink:

درسته ،ولی نور این کار طبیعیه ،اغراق شده ولی اون بخاطر سبک طراحیه،یه اشکال بزرگ داره از نظر لایت که نقطه منفی کاره که تا به حال هیچکس بهش اشاره نکرده ، خیلی تعجب اوره:-?

بیشتر هدف 3 المان عمدست، مقوله ارزش دیدنو رعایت کنه،اون حسو نسبت به نامش منتقل کنه ، کار نو بحساب بیاد:rose:

زيبا شده ...
فقط به نظرم اين پرنده شايد اگر يه كم افكت Motion بهش بدي و يا افكت هاي مشابه بهتر بشه ... :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا