مکس رو خوکشل کنید :))))

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
خب ترفند اول :

6h5gekmv0ie28b8upe1k.jpg

این قسمت رو تو مکس شاید کسی اصلا ندیده باشه اون بالا که خط کشیدم رو بزنید و Default with Enhanced Menus رو انتخاب کنید .

LinkinForEver

اخ راست گفتی ، دوستان با زدن دکمه ی X واستون یک سرچ بار خیلی خوشکل باز میشه ابجکت هارو میشه سریع پیدا کرد ...:rose:

unknown_i3oy

Well-Known Member
ایول این X هم واقعاً خیلی باحال بود , ولی حیف واسه مکس 2014 هنوز Vray و پلاگین های اساسی دیگه نیومده :sad:

LinkinForEver

بابا مکس 2014 تما پلاگین های 2013 رو ساپورت میکنه من خودم خیلی هارو ریختم ، فقط ویری کار نمیکنه ...

amir989

Member
لینکین جان من به درخاستت پاکش کردم. منظور من موتور اکتان نبود. اکتان کاری کرده که همه میتونن مکس رو تو هر پلتفرمی چه مک چه آی او اس چه اندروید با html5 استفاده کنن. ینی کار و رندر مکس با کلاد در موزیلا مثلا. یعنی بجای اینکه nتومن پول سخت افزار بدی تبلتتو میگیری دستت از این سرویس استفاده می کنی :) .که اینم موضوع جدیدی نیست. موضوع تاپیک ظاهر مکس بود گفتم شاید دیدنه کار کردن با مکس،و با اون سرعت،تو موزیلا برای بقیه جالب باشه. که این به معنی کشف آمریکا نیست.

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

دستت درد نکنه ممنون حذف کردی بازم عزیز به این تاپیک مربوط نمیشد ، میدونم چیه Keyshot هم همینکارو میخواست بکنه واسه این موضوع یک تاپیک جدا بزن چون خیلی جالب بازم ممنون عزیز لطف کردی :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا