مکس در فیلم

شروع موضوع توسط NARANJTORANJ ‏30 دسامبر 2009 در انجمن برنامه فلش Flash

  1. NARANJTORANJ

    NARANJTORANJ Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    260
    تشکر شده:
    361
    امتیاز دستاورد:
    63
    سلام
    من به تازگی کار با فلش رو شروع کردم
    میخوام توی یکی از فرم هام برای مدت زمان دلخواه مکس بشه(pause) از چه کدی باید استفاده کنم؟؟
     
    نوشته شده توسط NARANJTORANJ در ‏30 دسامبر 2009
  2. Avang2005

    Avang2005 مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    3,811
    تشکر شده:
    4,092
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام دوست من

    توي فريم مورد نظر اكشن :

    PHP:



    stop();


     
    قرار دهيد .

    موفق باشيد
     
    نوشته شده توسط Avang2005 در ‏30 دسامبر 2009
    MadikaCo از این پست تشکر کرده است.
  3. amird

    amird خبرگان انجمن فلش

    ارسال‌ها:
    679
    تشکر شده:
    1,579
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام
    این چیزی که آونگ گفت درست هست اما کلا فیلم رو توی اون فریم متوقف می کنه .
    اما چون تازه کار با فلش رو شروع کردی و اصولا کار با Action رو بلد نیستی می تونی با خود فریم های این کارو انجام بدی .
    برای مثال می خوای که شیئت که توی فریم 24 هست 3 ثانیه سر جاش بمونه و هیچ حرکتی نکنه . برای این کار اگر FPS == 24 باشه می تونی توی فریم 96 کلید F5 رو بزنی تا پیمایشگر تایم لاین برای 3 ثانیه فقط شیء موجود در فریم 24 رو نشون بده .
    این راحتترین راهش هست البته بودن استفاده از کد .
    موفق باشی
     
    نوشته شده توسط amird در ‏30 دسامبر 2009
  4. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    حالت اکشن 3 اون هم این هست .
    مثلا می خوای در فریم 17 برای 3 ثانیه متوقف و بعد اجرا شه . پس همونطوری که آونگ جان فرموردند در اون فریم(17) به سبک زیر کد می نویسی و با کدی که نوشتم بعد از 3 ثانیه ، از فریم بعدی که 18 بشه ، پیمایش دوباره شروع می شه .
    PHP:

    stop();
    var timer:Timer=new Timer(3000,1);
    timer.addEventListener(TimerEvent.TIMER,goFun);
    timer.start();
    function goFun(evt:TimerEvent):void
    {
        gotoAndPlay(18);
    }
     
     
    آخرین ویرایش: ‏30 دسامبر 2009
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏30 دسامبر 2009
    aminislami، bahram753، MadikaCo و 6 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  5. troojan

    troojan Member

    ارسال‌ها:
    66
    تشکر شده:
    61
    امتیاز دستاورد:
    6
    دی:)
    هادی جواب اصلیه رو گفت دیگه چیزی واسه ما نموند
     
    نوشته شده توسط troojan در ‏30 دسامبر 2009
  6. NARANJTORANJ

    NARANJTORANJ Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    260
    تشکر شده:
    361
    امتیاز دستاورد:
    63
    این همه کد واسه یک فرمان کوچیک ؟؟؟
    بهر جال دستتون درد نکنه
    روش هادی جان رو انجام میدم[​IMG]
     
    نوشته شده توسط NARANJTORANJ در ‏31 دسامبر 2009
    arman_p و ++Hadi++ از این پست تشکر کرده اند.
  7. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    پیشنهاد دوستانه

    تسلط به کد نویسی یکی از بهترین و آرمانی ترین حالت ها برای یه فلش کار و در کل برای یه برنامه نویس هست که شما رو قادر می کنه هر کاری رو انجام بدین (هر چی که به شما پیشنهاد می شه ) . خیلی وقتا شما چیز ها یی رو می بینی که به هیچ رقمه با استفاده از تایم لاین و غیره قابل اجرا نیست . پس یه پیشنهاد صرفا دوستانه ...(برادرانه ) ... اگه از فلش یا هر پلتفرم دیگه ای در جهت شغلی (حرفه ای ) می خواهین استفاده کنین تا هر کاری که در ذهنتونه انجام بدین و هر روز آپدیت باشین ، سعی کنین کد نویسیتونو به قویترین حالت ممکن برسونین که این رمز موفقیته ... ولو به قیمت سخت تر شدن کار و کد هایی با تعداد خط کد ...
    بای...:neutral:
     
    آخرین ویرایش: ‏31 دسامبر 2009
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏31 دسامبر 2009
    NARANJTORANJ، amird و BioDread از این ارسال تشکر کرده اند.
  8. NARANJTORANJ

    NARANJTORANJ Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    260
    تشکر شده:
    361
    امتیاز دستاورد:
    63
    HadiMeta جان خیلی ممنونم از راهنمایی
    ولی این کد اصلا جواب نداد نمیدونم شاید مشکل از خودم باشه واسه همین یه عکس از فلشم گزاشتم تا یسری چیزا معلوم بشه
    [​IMG]
    http://aksupload.ir/pic/Jan/thumb_Untitled-1.jpg
     
    آخرین ویرایش: ‏1 ژانویه 2010
    نوشته شده توسط NARANJTORANJ در ‏1 ژانویه 2010
    ++Hadi++ از این پست تشکر کرده است.
  9. BioDread

    BioDread Banned

    ارسال‌ها:
    1,443
    تشکر شده:
    1,223
    امتیاز دستاورد:
    36
    پون تو داری از as2 استفاده میکنی
     
    نوشته شده توسط BioDread در ‏1 ژانویه 2010
    ++Hadi++ از این پست تشکر کرده است.
  10. troojan

    troojan Member

    ارسال‌ها:
    66
    تشکر شده:
    61
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام
    اینم با اکشن 2
    PHP:
    stop()
    this.createTextField("timer_txt", this.getNextHighestDepth(), 0, 0, 100, 22);
    function updateTimer():Void {
     timer_txt.text = getTimer();
     var i = getTimer();
     if(i>7000){
      gotoAndStop(5)
      clearInterval(intervalID)
     }
    }
    var intervalID:Number = setInterval(updateTimer, 1000);
    اینم نمونش بعد از 7 ثانیه میره به فریم دیگه
     

    پیوست ها:

    • timer.rar
      اندازه فایل:
      470 بایت
      نمایش ها:
      57
    نوشته شده توسط troojan در ‏1 ژانویه 2010
    armanbm، NARANJTORANJ و ++Hadi++ از این ارسال تشکر کرده اند.
  11. arman_p

    arman_p Member

    ارسال‌ها:
    437
    تشکر شده:
    222
    امتیاز دستاورد:
    16
    متشکرم:rose:
     
    نوشته شده توسط arman_p در ‏2 ژانویه 2010

به اشتراک بگذارید