مژده --- كتاب اكشن اسكريپت فلش ام ايكس آمد . موفق باشيد

poorkooshki

Member
معرفي كتاب اكشن اسكريپت فلش ام ايكس

كتاب آموزش اكشن اسكريپت فلش ام ايكس رسيد .

از انتشارات موسسه فرهنگي هنري نقش سيمرغ
نويسنده : روزنزوايك گري
مترجم : حميدرضا قربانعلي
چاپ در زمستان 82
قيمت : 3250 تومان

آخرین ویرایش:

aminem

Member
فكر ميكنم اونا فقط كتاب هاي انتشارات خودشون رو بيارن نه كتابهاي انتشارات سيمرغ رو!!!

با سلام به دوستان
نويسنده اصلي اين كتاب كسي نيست جز آقاي gary rosenzweig كه بر روي جلد كتاب نيز نوشته شده سايت ايشون به نام خودشون يعني http://www.garyrosenzweig.com هست كه درون اطلاعات جامعي در مورد خودش و كتاب هاي نوشته شدش كه اكثرا در ايران ترجمه شدن وجود داره و اينكه ايشون عاشق ساخت بازي هستن و بقول خودش از موقعي كه فلش به دستش رسيده از نگاه يك نرم افزار جون دار باسه ساخت بازي باهاش ور رفته و اين كتابش هم اگه با همون شيوايي زبوني كه آقاي گري در مورد كتاب نوشتن داره .. ترجمه شده باشه و زياد هم فارسي گرايي نشده باشه .. بايد خوب بنظر برسه ولي يك چيزي اينكه آقا گري زياد طرف server side ها نمي چرخه و اغلب از اين مبحث گذرا عبور مي كنه !‌حال بايد ديد....
مرسي
برگرفته از ايميلهايي كه به اين آقا زدم و حرف هاي خودمونيي كه با ايشون رد بدل كردم.

Saeid Taheri

Active Member
1. بهروز جان آقا قيمت كتابش چنده ؟

2. حالا واقعا كتاب كاملي هست ؟

3. شما خودت از كجا گرفتي پاساژ مهتاب داره ؟

با تشكر موفق باشي.

آقا سعيد .. من كجا گفتم كه اين كتاب و خوندم؟؟؟ من مگه تو اين موارد كتاب فارسي مي خرم؟!؟!؟.. .
بعد اينكه من تا چشمم به نويسندش تو عكسش افتاد چون مي شناختمش يه اطلاعاتي از نويسندش دادم و طرز فكرش... فقط همين ..
حالا در كل من نميدونم هست يا نيست .... فكر كنم باشه...
بعد راستي من فقط كتاب فتوشاپ مسعود شباهنگ و تو اين ايرانيا كتاب كاملي ديدم (بقيه ...!!!!)

راستي آقا سعيد لوگو جديد مبارك!

قربون آقا
بهروز

aminem گفت:
فكر ميكنم اونا فقط كتاب هاي انتشارات خودشون رو بيارن نه كتابهاي انتشارات سيمرغ رو!!!

به نام خدا

salam aminem jan , bayad begam ke intor nist in entesharati age ba tel esh tamas begiri ketabo ba 10% takhfif va ba peike raiegan miaran vasat albate age tehran bashid,dar zemn bayad begam ke man ta parsal az in emkanatesh estefade mikardam ,va chon alan tehran nistam nemidoonam hanooz intor hast ya na! vali bayad bashe!!! 4kerim

bye

موفق و پيروز باشيد

Amir2003

Member
سلام
خيلي ممنون از خبري كه دادين
ولي خوب شد اينجا دعوا نشد!
شده مثل مدرسه موشها!!!

Saeid Taheri

Active Member
behrouzstar گفت:
آقا سعيد .. من كجا گفتم كه اين كتاب و خوندم؟؟؟ من مگه تو اين موارد كتاب فارسي مي خرم؟!؟!؟.. .
بعد اينكه من تا چشمم به نويسندش تو عكسش افتاد چون مي شناختمش يه اطلاعاتي از نويسندش دادم و طرز فكرش... فقط همين ..
حالا در كل من نميدونم هست يا نيست .... فكر كنم باشه...
بعد راستي من فقط كتاب فتوشاپ مسعود شباهنگ و تو اين ايرانيا كتاب كاملي ديدم (بقيه ...!!!!)

راستي آقا سعيد لوگو جديد مبارك!

قربون آقا
بهروز

بابا ما كه چيزي نگفتيم بهروز خان !!!
بابا كتاب خارجي بخر
به هر حال از توضيحاتي كه دادي ممنونم
براي لوگو هم ممنون حالا قشنگ شده ؟
موفق باشي.

بابا آقا سعيد شرمندتم به خدا . فكر كنم نافرم حرف زدم .. معضرت آقا .. معضرت..
خارجيم كجا بود. ما تو همين زبون ه خودمون مونديم
بابا لولگوووووووووووووووووووووووووووو
از آخرشم جلو زدي
قربون آقا

Saeid Taheri

Active Member
behrouzstar گفت:
بابا آقا سعيد شرمندتم به خدا . فكر كنم نافرم حرف زدم .. معضرت آقا .. معضرت..
خارجيم كجا بود. ما تو همين زبون ه خودمون مونديم
بابا لولگوووووووووووووووووووووووووووو
از آخرشم جلو زدي
قربون آقا
من هم غذر ميخوام اگه چيزي گفتم كه باعث نارحتيت شد ...
راستس حالا امضاء رو نظر بده ...
با تشكر موفق باشي.

بابا آقا سعيده بزرگوار .شما ديگه چرا عذر ميخوايي؟؟
درباره امضا: باباسايه ... بابا افكت (مهرباني).. بابا عكس معصوميت .. بابا تو دل برو ..... و هزاران بابا ي ديگر ...
آقا مصطفي ما كوچولوتريم از اين حرفاييم....

Mohammad_R3646

New Member
اقا این کتاب نایابه اصلا گیر نمیاد
من با انتشاراتش تماس گرفتم چاپش تموم شده
رو به رو دانشگاهم گشتم نبود کسی Linke این کتابو به زبان English به شکل Pdf نداره؟

RezaGharibi

New Member
ببشيد كه فضولي مي‌كنم ولي به نظر من كتاب «راهنماي مرجع دستورات Flash MX » نوشته آقاي «سهيل صالحي» نيز كتاب خيلي مفيدي است.
چاپ اول 1383
انتشارت جهاد دانشگاهي مشهد
522 صفحه و 4000 تومان

بالا