سلام مي خوام نرم افزار سرور digi chat رو بزرام رو سايتم چه جوري بايد تنظيمش كنم
A anita New Member Jan 30, 2004 #1 سلام مي خوام نرم افزار سرور digi chat رو بزرام رو سايتم چه جوري بايد تنظيمش كنم
B BeHnAm_akb Active Member Feb 20, 2004 #3 منم اين كارو مي خواستم بكنم ولي انگار فقط براي افرادي اين كار امكان پذيره كه كاملا رو هاستشون تسلط داشته باشن
منم اين كارو مي خواستم بكنم ولي انگار فقط براي افرادي اين كار امكان پذيره كه كاملا رو هاستشون تسلط داشته باشن
P pourya Member Jun 15, 2004 #9 0037 گفت: چرا اين تاپيك بي جواب موند؟ کلیک کنید تا باز شود... چون كسي اطلاعاتي نداشت يا نمي خواست اطلاعاتش در اختيار بقيه قرار بده يا حالشو نداشت! چيز ديگه اي به نظرتون ميرسه؟
0037 گفت: چرا اين تاپيك بي جواب موند؟ کلیک کنید تا باز شود... چون كسي اطلاعاتي نداشت يا نمي خواست اطلاعاتش در اختيار بقيه قرار بده يا حالشو نداشت! چيز ديگه اي به نظرتون ميرسه؟
B BeHnAm_akb Active Member Jun 16, 2004 #11 آقا اين جور كه من فهميدم فقط كافيه چند خط جاوا اسكريپت بنويسيد كه تو مثالاش اونم اماده داره اما من تو قسمت مديريتش مشكل دارم هيچ چيز جدايي هم نمي خواد سخه رايگانشو هم از ساتش بگيريد
آقا اين جور كه من فهميدم فقط كافيه چند خط جاوا اسكريپت بنويسيد كه تو مثالاش اونم اماده داره اما من تو قسمت مديريتش مشكل دارم هيچ چيز جدايي هم نمي خواد سخه رايگانشو هم از ساتش بگيريد
K kaveh_microsoft New Member Jun 22, 2004 #12 من يه بار اونو از دوستم گرفتم ولي چون cpu usageرو خيلي بالا ميبرد remove كردم در ضمن حجمش خيلي زياد بود 16MB به خدا اگه پيدا كنم لينكشو ميزارم ولي يه چت asp دارم اگه ميخواين اونو بزارم
من يه بار اونو از دوستم گرفتم ولي چون cpu usageرو خيلي بالا ميبرد remove كردم در ضمن حجمش خيلي زياد بود 16MB به خدا اگه پيدا كنم لينكشو ميزارم ولي يه چت asp دارم اگه ميخواين اونو بزارم