مي خوام بدونم چيطوري ميشه وقتي به اينترنت وصل هستم ....

با سلام
مي خوام بدونم چيطوري ميشه وقتي به اينترنت وصل هستم همون موقع با استفاده از اينترنت با يك شماره تلفن تماس بگيرم و صحبت كنم؟؟؟؟؟؟

Pooriya_Online

Active Member
نوريك جون توي اونجا رو نميدونم ولي توي ايران اين امكنان نيست نه تنها اين امكان بلكه وقتي به نت وصليم تلفن اشغال مگه اينكه كال ويتينگ بگيريم كه اونم تلفن بوق آزاد ميزنه ولي ما صداي از تلفن نميشنمويم و بر نميدارم.

Peyman-Pop

Active Member
نوریک گوشی‌ رو که برداره اینترنت قطع می‌شه .

شما باید با استفاده از یکی‌ از برنامه ها مثل phon4free یا امثال این اینکار رو انجام بدید ولی‌ فکر نمیکنم ایران رو ساپرت کنه در ضمن اینکار مجانی‌ هم نیست و باید پول پرداخت کنید .

Mily

Member
thebestcomputer گفت:
هيچ نرم افزاري براي اين كار نيست؟؟؟ يا هيچ سايتي كه اين امكان روبده؟؟؟

نرم افزار كه هست فت و فراوون
سايت هم هست
يه كم صبر كن برم سراغ سي دي هام تا برات پيدا كنم.

Mily گفت:
thebestcomputer گفت:

سايت هم هست
با سلام
آقا پيداش كردي حتما بنويس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mily گفت:
thebestcomputer گفت:

سايت هم هست
با سلام
آقا پيداش كردي حتما بنويس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

oxygenws

Active Member
این یکی از استاندارد های مودم های V92 هستش..... فقط کافیه که سیستم شما و سیستم سرور شما هر دو از این نوع مودم ها استفاده کنند. (البته احتمالا سرور می تونه این امکان رو disable کنه)
در ضمن شما می تونید از سرویس call waiting مخابرات هم استفاده کنید تا وقتی متصلید، دیگه کسی پشت خط نمونه.

از ISP هاتون بپرسید که آیا همچین امکانی می دند بهتون یا نه.

در ضمن، نرم افزار های مربوطه معمولا باید با خود مودم های V92 باشه ولی فکر کنم خود مایکروسافت تو بخش update سایتش یک بسته که سیستمتون کم داره می شناسه که برای همین کار هستش.

موفق باشید، امید

mojijon

Member
اقا فكر كنم با برنامه net2phone بشه ولي مطمپن نيستم بقيه اطلاعات روتو تاپيك خودم اگه كسي جواب داد بگير

rouhollah

Member
بابا اين فقط به قول اميد از آي اس پيتونه توي مشهد يه شركت هست كه اگه اكانتهاي اونارو بخري ميتوني اينكارو بكني

از مودماش بيخبرم ولي مطمپنم بايد يه همچين چيزي باشه

اميد آقا بگو بيشتر استفاده كنيم

oxygenws

Active Member
آقا مودم های v90 که اکثر دوستان دارند یا بهشون قالب (غالب) کردند این رو پشتیبانی نمی کنه. نه به پهنای باند کار داره نه هیچ چیز دیگه. فقط دو طرف باید مودم های v92 داشته باشند و یه نرم افزار که بتونه اینا رو مدیریت کنه.
من خودم به دلیل اینکه این موقعیت برام پیش نیومده و شبکه ای که v92 داشته باشه دور و برم سراغ نداشتم، تست نکردمش، به هر حال شاید بخشی از صحبت های من به این دلیل مورد داشته باشه. ولی این رو مطمئنم که حداقل احتیاجش دو تا مودم v92 هست.

H-assan

Well-Known Member
oxygenws گفت:
آقا مودم های v90 که اکثر دوستان دارند یا بهشون قالب (غالب) کردند این رو پشتیبانی نمی کنه. نه به پهنای باند کار داره نه هیچ چیز دیگه. فقط دو طرف باید مودم های v92 داشته باشند و یه نرم افزار که بتونه اینا رو مدیریت کنه.
من خودم به دلیل اینکه این موقعیت برام پیش نیومده و شبکه ای که v92 داشته باشه دور و برم سراغ نداشتم، تست نکردمش، به هر حال شاید بخشی از صحبت های من به این دلیل مورد داشته باشه. ولی این رو مطمئنم که حداقل احتیاجش دو تا مودم v92 هست.

ببخشيد من چندين بار اين موضوع رو فرستادم ولي خطا داشت نتونستم كامل كنم
من اين روو از يكي شنيدم و اون هم مي گفت بايد مودم تواناي 128 آنلاين شودن رو داشته باشه و پهناي باند هم 128 باشه و سرور هم پهناي 128 به شما عرضه كنه
باز مي گم من اين رو از يكي از بچه ها شنيدم

oxygenws

Active Member
من مودمی dialup با سرعت 128Kbps ندیدم و نشنیدم باشه و حتی تا اونجایی که خبر دارم ماکزیمم سرعت مودم های dialup و خطوط تلفن همون 56Kbps هستش.

و این رو مطمئن باشید که یکی از افتخارات مودم های v92 همین قضیه بود و هست.

موفق باشید، امید

H-assan

Well-Known Member
مرسي حالا فهميدم دوستم منظورش چي بود چون اون موقع وقت نداشت و كوتاه توضيح داد /حالا دقيق فهميدم
دستون درد نكنه اطلا عات خوبي داديدن
omidak
oxygenws
متشكر

جدیدترین ارسال ها

بالا