ميگما كسي هست يه كمك كنه

mbayani

Member
سلام اساتيد
ميگما چطور همچين افكتي رو تو فلش ايجاد كنم
ممنون از كمك نازنينان

mohammadbasri

کاربر فعال
آونگ جان منظور دوست عزیزمون همون افکتی هست که ایشون نمونه اش رو دیدن دیگه !!!!!!!!!!

mbayani

Member
ببخشيد .................. ديگه

من از همه دوستان گرامي معذرت ميخوام مقصر من هستم كه چك نكردم كه فايل ضميمه شده يا نه
واقعا شرمنده
ببخشيد نزنيد حالا ديگه
آخ ....
چيه بابا چراپاره اجر دستت گرفتي . باشه ميگم
باشه
ديگه داري.........

خدايش هرچي زدم آپلود فايل خطا گرفت از اين بابت نام سايت رو گذاشتم
من ميخوام ورودي اين سايت رو كه حروف كلمات رو ميشماره تا به حرف مورد نظر برسه رو ببينم چطور بايد تو فلش بسازم
اينم اسم سايت
http://www.antoniobruschini.com/
ممنون از همه
بابا نزن ديگه بي جنبه

در اخر دمت گرم و ممنون از مرامت
Avang2005

http://www.antoniobruschini.com/

آخرین ویرایش:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

خوب اين كار رو با Mask هم ميشه درست كرد . ولي ممكنه از افكتهاي برنامه SWiSH استفاده كرده باشه !

موفق باشيد

mohammadbasri

کاربر فعال
برای اینگونه کارها روشهای و تکنیکهای متعددی وجود داره که میشه از هر کدوم استفاده کرد.
این بستگی به خلاقیت و دانش شما از فلش داره.

mbayani

Member
تشكر از همه

سلام بر عزيزان
با ماسك انجام دادم اما جواب دهي خوبي نداشت. هم اين كه بسيار حجم و دقت ميخواست هم اينكه رد حروف رو نميشه بخوبي نمايش داد. اين دو مشكل عمده من بود
من احساس كردم كه اين كار با يك actionscrip خاص كه بتونه كنترل روي شمارش داشته باشه بوجود آمده
دوست مهربان من هم ميدونم با روشهاي متفاوت بسته به ميزان علم فلش ميشه انجام داد
اينجا كمك گرفتم تا به علمم زياد بشه و راه ساده ايي رو بتونم برا اين كار پيدا كنم

آخرین ویرایش:

mohsensemsarpour

کاربر فعال
دوست عزیز سلام
بنده به نظرم می رسه که اون بنده خدایی که این رو ساخته از برنامه هایی که روی متن افکت می زارن استفاده کرده و بعد وارد فلش کرده چندین برنامه برای این کار وجود داره که سوئیش مکس یکی از اون هاست با یه سرچ توی گوگل می تونی همه اون ها رو پیدا کنی

موفق باشید

mbayani

Member
مقسي موسيو

با سپاس از تمام دوستان
شايد از برنامه swishmax استفاده شده باشه
اما يه بررسي روي فلش كردم به يه نتايجي رسيدم
اگر درست در اومد برا دوستان چگونگي نوشتن اين رو در فلش مينويسم

mafton

Member
سلام به همه دوستان گل
به نظر من بهترین کار این هست که از swish استفاده کنی و این که حروف تغییر کنن را درست کنی بعد اون رو به صورتswf به فلس وارد کنی و الفاش رو کم کنی و تو فریم اخر هم همون حرف رو بنویسی و stop کنی

mafton

Member
اگر هم می خوای با as بنویسی میتونی یه ارایه درست کنی از کاراکتر که خوب نیست ولی میتونی با یه حلقه چند بار یه عدد تصادفی درست کنی و بعد کاراکتر معادل اون رو نشون بدی و هی یه عدد جدید جایگزین کنی و نشون بدی
امیدوارم تونسته باشم درست منظورم رو برسونم اخه وسط نوشتن این صد نفر بهم زنگ زدن و هی مجبور شدم بلند بشم:-?

جدیدترین ارسال ها

بالا