ميشه با فتوشاپ عكسي با كيفيت و كم حجم براي لوگو؟

يه لوگو ميخواهم بگذارم تو سايت ولي هر كار ميكنم ميبينم حجمش واسه سايت زياده و قبول نميكنه؟ :?:

همين طور كه ميدونيد 150در200 رو قبول ميكنه و من نميتونم با فتوشاپ اينو درست كنم . كمكم كنين لطفا

Mandana

Active Member
عزيز اولا ميتوني با ابزار crop كوچكش كني.ثانيا ماكه همه همينجا آپلود نكرديم.توي سايتهاي فري آپلود مي كنيم بعد به اينجا در قسمت مشخصات لينك ميديم.ولي تورو خدا اندازه اش زياد بزرگ نباشه كه پدرمون در بياد

ممنونم
ولي اين كارو هم كردم ولي بارام حجمش كه فرقي نميكنه؟
ابزارشو داري؟

Mandana

Active Member
چه شرحي بدم هكر جان؟آواتار يا لوگو و امضات رو ميتني در سايزي كه ميخواي درست كني.بعد بايد توي يه سايت فري مثل فري وبتاون
www.freewebtown.com
عضو بشو و بع به قسمت file manager برو و گزينه آپلود رو بزن.آدرس عكس رو از روي هاردت بده و در آخر كه آپلود شد روي اسم عكس كه در قسمت عكسهاي آپلود شده مياد كليك كن و بعد اون لينكي كه در قسمت ادرس بار نشون داده ميشه رو در قسمت امضا يا آواتارت
paste كن.بستگي داره كه امضات باشه يا آواتارت.فقط حواست باشه در قسمت نشان دادن لوگو از سايتي ديگر اين لينك رو بزن
در صورتي هم كه بخواي عكسي رو در قسمت امضات بذاري در همون قسمتي كه براي امضات گذاشته شده و فقط ميتوني توش بنويسي اون آدرس امضات رو كه در همون سايت آپلود كردي paste كن.ولي حواست باشه كه به اين صورت بايد امضات رو بذاري:
[img/]آدرس عكس
يعني قبل از آدرس عكست مينويسي [img]
بعد هم كه لينك عكس رو گذاشتي مينويسي
كه همه اين تنظيمات رو در قسمت مشخصات ميتوني انجام بدي.براي ديدن اين صفحه مشخصات هم برو بالاي بالاي همين صفحه رو نگاه كن.روي قسمت خاكستري با رنگ سفيد نوشته شده(دومي از راست)

فكر كنم تونسته باشم خوب توضيح بدم.فعلا هستم اگه سوال ديگه اي هم هست در خدمتم

راستي چقدر من بي ادبم!ورودت رو به اين سايت تبريك ميگم.

موفق باشي

ممنونممممممممممممم
آقا مخلصيم
واقعا به ما بروبچ مشهدي يه حالي ديديييييين

آبتين(ببخشيد صميم گرفتم) ميشه شما يه كمكي بكنين .؟ من در قسمت امضا همه ي كارها رو ميكنم ولي هميد طور كه ميبينين نمياد امضام ؟؟؟؟؟

205

Member
سلام
ورودتو تبریک میگم

منم یه مشکلی تو این مایه ها داشتم

ببین
بعد از jpeg. هر چی هست رو پاک کن ببین درست میشه

یا نه ([ img] رو پاک نکن )

در ضمن می تونی فایلتو تو این سایت هم آپلود کنی

www.ripway.com

فعلن

جدیدترین ارسال ها