ميزباني سايت توسط سرويسهاي هاستينگ رايگان؟

iranexplorer.net

Active Member
سلام :wink:

به نظر شما ميشه دومين اي كه ثبت شده رو روي سرويسهاي هاستينك رايگان ميزباني كرد؟ جايي سراغ دارين ؟ مثلا ميشه روي Lycos.co.uk ميزباني ش كرد؟ معمولا توي قسمت F.A.Q. اين سايتها مشخصات DNS سرور اشونو ميدن و ما مي تونيم بريم توي كنترل پانل دومين اونو تنظيم كنيم اما هرجا رفتم خبري نبود....

هركسي جايي سراغ داره لطفا يك پاسخ بده (البته سرويس خوب مثل همون لايكوس)

مرسي

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
معمولا هاستهاي رايگان امكان پوينت كردن دومين رو نميدن چون اونها به شما هاست رايگان ميدن كه از طريق ادرس خودشون وارد سايت بشيد و تبليغي براي اونها باشه.. به جز يك سري خاص .. اما ميتونيد از URL Forwarding استفاده كنيد يعني اگر دومين شما امكان وارد كردن URL داره آدرس سايتتون رو بدين كه به اونجا Forward بشه

مجيد

pourya

Member
iranexplorer.net گفت:
سلام :wink:

به نظر شما ميشه دومين اي كه ثبت شده رو روي سرويسهاي هاستينك رايگان ميزباني كرد؟ جايي سراغ دارين ؟ مثلا ميشه روي Lycos.co.uk ميزباني ش كرد؟ معمولا توي قسمت F.A.Q. اين سايتها مشخصات DNS سرور اشونو ميدن و ما مي تونيم بريم توي كنترل پانل دومين اونو تنظيم كنيم اما هرجا رفتم خبري نبود....

هركسي جايي سراغ داره لطفا يك پاسخ بده (البته سرويس خوب مثل همون لايكوس)

مرسي

بله آقا. مي توني از web1000.com يا netfirms.com استفاده كني. DNS هارو برات ميفرستن مي توني اونارو توي كنترل پنل دومينت بذاري و . . . . .

البته netfirms بالاي صفخات تبليغ ميذاره كه ميتوني با استفاده از كدهايي كه در اين انجمن هست خذفش كني و web 1000 از شما مخواد كه مشخصات دومينتون رو به نام اون بزنين البته تبليغ نمي ذاره.

راستي web1000 چهار تا DNS ميفرسته ولي تو پنل دومين من فقط جاي 2 تا DNS هست چطوري ميشه DNS هارو تو پنل دومين گذاشت؟

موفق باشيد.

saman_sweden

Active Member
منم با نوشته هاي آقا مجيد موافقم براي اينكه صاحبان اون شرمتها بايد اجازه چننين كاري را بدهند اما براي فوروارد ميشه مثال بارز همون دات ت ك است كه اينكار را برايتون انجام ميدهد

جدیدترین ارسال ها

بالا