ميخواهم چند تا عكس روي هم بزارم چه طرح پيشنهاد داريد؟

shida

Member
سلام خسته نباشيد لطفا نظرتون را هم بگيد. :?

5 تا عكس از بچگي تا مسن :) چطور همه روي ان يك ورق بزارم چه طرح پيشنهادداريد؟ من درست كردم اما خوب نشد. ميخواهم طرح قشنگتر باشه . مرسي منتظرتم :p

sambol

Active Member
عکس رو به ترتیب بچین با یه بکگراند بهار که به سمت ÷اییز میره با یه فید ملایم :)
باید چیز جالبی بشه این نظر ما بود

Mandana

Active Member
ميتوني عكس ها رو به رديف بچيني مثلا آخريش سالم سالم باشه اوليش(بچگي) بهش گوشه هاي پاره بده كه عكس قديمي به نظر بياد يكم هم بهش تريپ قديمي بده.البته اگه قديمي نيست
بسته به سايزي داره كه بخواي كار كني شيدا جان.مثلا ما يه نظر ميديم ميگيم رديف بچين بعد مثلا جا نميشه تو كادرت يا ميگيم بصورت دايره مانند بچشن كلي از صفحه ات مكنه اضافه بياد
هادي هم براي همين گفت اگه عكسو ببينيم بهتره
موفق باشي

FashisT

Active Member
ميتوني روي ديوار توي قاب بزاري :
ولي كارتو به خاطر اينكه تكراري نباشه حجم دارش نكني و سعي كني تمامه كارتو شاپ كني.../
بعد ميتوني عكسها رو از سياه و سفيد شروع كني و به تك رنگهاي قرمز -- سبز (مثل ظهور عكسهاي قديمي كه يه نمه كرم ميزدو بعدها سبز و همينطور به جلو) . بعد اخريش رنگي.../
اينو كه گفتي ياده رزيدنت اويل يك افتادم.../
فعلا

shida

Member
دستتون درد نكنيد مرسي راهنمايم كرديد سعي ميكنم اگر نشد عكسها برايتون بفرستم.

ققنوس

Member
شهرام چه ربطي داشت به رزيدنت اويل؟؟؟
آبتين راست ميگه.عكسها رو بزار ببينيم.
فقط به نظرم رنگها بيشتر رو مايه قهوه اي باشه بهتره چون عكس قديمي معمولا قهوي ايه برا عكسهاي جديدتر هم يكم فيد و حالت رويايي بهشون ميده
طرح جالبيه منتظريم

shida

Member
خودم را درست كردم زياد جالبه نشد ميخواهم عكس اينجا را بگزارم امانميدونم كه بعدا برام مشكلي پيش نياد........

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
shida گفت:
خودم را درست كردم زياد جالبه نشد ميخواهم عكس اينجا را بگزارم امانميدونم كه بعدا برام مشكلي پيش نياد........
مشكل ؟؟؟؟!!!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا