ميخوام يه سيستم جديد بخرم. پيشنهاد بديد چي بخرم؟

Pooriya_Online

Active Member
در نظر دارم سيستمم رو عوض كنم. امروز رفتم بازار رضا يه فروشگاهي بهم يه برگه ليست و قيمت سيستم داد كه بهرتينش اينه:

MB: Gigabyte 81PE1000
CPU: 3.0 Intel/1M Cash
Ram: 256 DDR/Kingston/BUS 400
VGA: 128MB ATI 9250 Pwer Color
FDD: 1/44
HDD: 80/Maxtor
Case: TVM 400W ATX
KB: Multimedia
Monitor: 17 Flatron (LG/Samsung)
CD RW: Asus 52X
CD Rom: Asus 40X
Speaker: Microlab Probit
Fax Mode: 56Kb Zoltrix 3 Chip
Mouse Optical Genius
قيمت: 614000 تومن

البته من خودم سي رام و رايترم مثل همينه و از ليست حذف ميشه. موس و كيبورد و مودم و اسپيكر هم حذف ميشه چون مثل ماله خودم. كيس هم حذف ميشه چون خودم يه كيس خوشگل ديدم ولي شايد اينم خوشگل باشه و همينو بخرم.در مورد كارت گرافيك من خودم ژارسال همين موقها بود كه يه كارت گرافيك Gigabyte nVida 5200 128MB خريدم حالا نميدونم آيا همينو نگه دارم يا نه يه جديد بخرم و اين 9250 از اين بهتره؟
كلا اينايي كه نوشتم (به خصوص در مورد مادربرد و سي-پيو كه اطلاع زياد ندارم) خوب هستن يا نه؟ من بيشتر روي سرعت تاكييد دارم و گرافيك چون براي كار طراحي و تدوين عكس و بعضي وقتا بازي احتياج دارم.
پيشنهاد شما چيه غير از اين سري چيه؟ اينا خوبن يا نه؟ بوجمم خيلي خيلي بالابره 700 تومن هستش.
راستي مانيتور چي اون چه ماركي بخرم و چند اينچ و... و اينكه الان LCD چنده؟
ممنون...

Parham

Well-Known Member
سیستم خوبی‌ هستش یک چیزی که فقط مشکل کوچیکی‌ شاید ایجاد کنه Ram کمی‌ هستش که این سیستم داره با توجه به اینکه شاید شما کارهای گرافیکی‌ هم نیاز داشته باشید بهتر هستش که به 512 یا 1 GIG بسته به شرایط کاری و مالی‌ خود ارتقا دهید ، اگر هم دنبال کار رندر هستی‌ بهتر هستش که از کارت های ATI استفاده کنی‌ و اگر که دنبال کار های بازی و یا گرافیک 3D هستی‌ بهتر هستش که از nVidia استفاده کنی‌ ... در مورد LCD هم بهت پیشنهاد می‌کنم اگر میتونی‌ خرج کنی‌ از سیستم های Sony بگیر مخصوصا این سری جدیدش در حدود 600 تا 750 متغیر هستش ، نمایندگی‌ هم اگر خواستی‌ پایتخت طبقه اول شرکت ایران رهجو هستش میتونی‌ زنگ بزنی‌ از اونجا قیمت دقیق بگیری ... اگر باز هم سوالی‌ داشتی‌ در خدمتم

Pooriya_Online

Active Member
ممنون دوست عزيز.
بله به نظر منم رمش كمه. به نظر شما يك يه گيگ بگيرم يا دوتا 512؟ اگرم پولم نرسيد كه خوب يه 512.
اما منظورتون رو از كار رندر نفهميدم؟ و من هم كاري ندارم چيپ ست چي باشه من ميگم آيا كار درستي 5200 كه يه ساله خريدم رو عوض كنم؟ و نظرتون رو راجع به اين 9250 نگفتين.
كلا 128مگ براي كارت گرافيكي براي كارم من مناسب هستش يا نه؟
اما ال-سي-دي خيلي قيمتش بالاس همون يه مانيتور فلت بگيرم بهتره فقط چه مدلي رو پيشنهاد ميكنيد؟ ميخوام كيفيت خوبي داشته باشه.
سيستم پيشنهاديتونم بنويسيد.
ممنون...

Parham

Well-Known Member
بله مناسب هستش در در مورد کارت گرافیک ، در مورد رمهم بهتر هستش که یه رم 1 گیگ ECC بگیری اگر که دیدی گرون در میاد 2 تا 512 بگیری بهتر هستش ، رندر هم منظورم کار های 3D هستش که در خروجی‌ گرفتن هم با رم و هم با گرافیک رابطه مستقیم دارد ، مانیتور های LG هم خوب هستش بسته به سلیقه خودت یک مدل رو بگیر ...

Pooriya_Online

Active Member
مارك كارت گرافيك رو متوجه نشدم.
درضمن اي-سي-سي از كينگستون بهرته؟ با اين مادربرد مشكلي نداره؟

Parham

Well-Known Member
ECC register به رم های سرور گفت می‌شه که به خاطر قدرت پردازش بالاتری که دارند بیشتر تو سرور استفاده میشند اگر هم خاصی‌ کارت گرافیک بخری که کارتو راه بندازه و خوب باشه بهت پیشنهاد می‌کنم که ATI 9800 یا 9700 بخری البته می‌دونم که شاید هر کس نظر خودشو داشته باشه اما شما فکر نمیکنم که کار خاصی‌ به جز ویرایش و کار 2D بخوای انجام بدی برای همین زیاد فرقی‌ نمی‌کنه که کدومشو بگیری ...

Pooriya_Online

Active Member
قيمت 256 مگ اين دوتا كارت گرافيك چنده؟
در مورد رم هم من خيلي از كينگستون خيلي خوبيها ديدم و به نظرم اونو بخرم بهتره ولي چند هرتز؟
راستي اين سخت افزارها با هم مشكلي ندارن؟ ساپورت ميكنن هم ديگرو؟
هارد چه طور؟ 80 كافيه؟ ساتا بهتر نيست بخرم؟

Parham

Well-Known Member
SATA هم در جای خودش خوب هستش اگر که می‌خوای میتونی‌ اونم امتحان کنی‌ البته نمیدونم که مادر برد که داری میگیری SATA ساپورت می‌کنه یا نه اما به احتمال زیاد مشکلی‌ نداره در مورد رم های ECC باید بگم که هر مارک برای خودش یه سری از خانواده ECC داره در مورد BUS Speed هم بهت پیشنهاد می‌کنم که 333 برای 2 تا 512 یا اگر که خواستی‌ 1 گیگ بگیری بهتر هستش که 400 بگیری ... در مورد Storage هم بهتر هستش که فضای بیشتری بگیری به نظرم الان زیاد فرقی‌ بین هارد نیست میتونی‌ با دادن حدود 130 تا 140 یه هارد 250 بگیری شاید بگی‌ که ... اما به جاش میتونی‌ تو برنامه های مختلف Temp درایو های بیشتری بسازی و مطمئن باشی‌ که سیستم کم نیاره ، در مورد همخونی‌ سیستم با همدیگر هم به نظر مشکلی‌ نباشه سعی‌ کن که همرو با قیمت مناسب و اونهایی‌ که گارانتی‌ دارند با گارانتی‌ و حتما Original بودن رو اطمینان حساب کن ، اولین مغازه همه چیز رو نگیر یه دوری بزن چند جا قیمت کن قیمت مناسب و اطمینان بهترین چیز هستش که کمکت می‌کنه ..

Pooriya_Online

Active Member
ممنون...

نظرتون راجع به اينا چيه:

HDD: Maxtor 160GB Sata
VGA: Geforce FX5500 256MB-or-Radeon 9600Pro 256MB-or-Radeon 9250 128MB
Speaker: Creative Inspire 2400 (2500)

راستي CPU كه نوشته بودم خوبه؟ 1مگاهرتز كشش هست. خوبه يا نه؟ ژيشنهاد ديگه چيه؟
در مورد اسپيكر هم نظر بدين چه ماركي و مدلي خوبه نميخوام زياد گرون باشه حداكثر 50-60 تومن.

Parham

Well-Known Member
در مورد اسپیکر نمیتونم نظر بدم چون خودم از اسپیکر های دست ساز استفاده می‌کنم همیشه ... در مورد هارد فقط Maxtor بگیر بهترین چیز هستش در مورد CPU هم بهت پیشنهاد می‌کنم اگر میتونی‌ Xeon بگیر 3.2 فکر می‌کنم در حدود 150باید باشه قیمت دقیق ندارم .. در مورد گرافیک هم با سیستم که داری جمع میکنی‌ ATI بهتر هستش حالا هر کدوم که خاصی‌ به تبع 256 بهتر از 128 هستش ..

alireza-metal

Active Member
به نظر من یه رمتو ببر بالا --- یعنی 2 تا 512 بگیر

و یکی اینکه گرافیک 256 Ati بگیری خیلی بهتره

بقیه سیستمت خوبه -- موفق باشی

alireza-metal

Active Member
راستی اسپیکر اگه jbl تونستی گیر بیاری رو هوا بخر ---- اگه هم نتونستی که گیر بیاری ----- vker بگیر ---- البته با 60 تومن میشه ساده ترینشو گرفت ---- ---- راستی یه عکس دارم ازسیستم خودم که گزاشتم این زیر --- اگه خواستی قیمتش حدوده 300 هست بگو تا بهت آدرس بدم برو بگیر --- البته تواین عکس فقط 2 تاشه -- 2 تا دیگه پشت سرمه --- موفق باشی -- بای

آخرین ویرایش:

Pooriya_Online

Active Member
در مورد رم هم خودم همين تصميم رو گرفتم بعد از حرفاي پرهام.
در مورد اسژيكر من ميخوام يه ساب داشته باشه و دوتام باند سيستم خوفي نميخوام...
در مورد كارت گرافيك چه مدل از Ati رو بگيرم؟ فقط 256 باشه و مدلش فرق نداره؟
سرعت اين سيستمي كه نوشتم خوب هستش يا نه؟ سي-پي-يوش چه طوره؟

alireza-metal

Active Member
'من خودم Ati X600 Pro - Guru 256 دارم خیلی ازش راضیم

برای مادر برد گیگا اینتل بگیری خیلی بهتر جواب میده -- موفق باشی

Pooriya_Online

Active Member
alireza-metal گفت:
'من خودم Ati X600 Pro - Guru 256 دارم خیلی ازش راضیم

برای مادر برد گیگا اینتل بگیری خیلی بهتر جواب میده -- موفق باشی
فكر كنم همين 9250 براي من كافي باشه...
در كل از همه دوستان ممنون...
تصميمم رو گرفتم و به زودي تغيير ميدم...

Pooriya_Online

Active Member
همه چيز حله فقط:
1.ميخوام ببينم اين مادربرد خوب هستش يا اينكه تو اين رنج قيمت (همين 75-80 تومن) گيگابايت مدل بهتري از اين هم داره؟
2.رم كينگستونم رو بهتر نيست از ايمانتك (نمايندگي رسمي كينگستون) بخرم و از بازار رضا نگيرم؟ اگه بخوام از اونا بگيرم چه طوري به فهمم تقله يا اصله؟آيا اصلا كينگستون رو پيشنهاد ميكنيد؟
3.كارت گرافيك اي-تي-آي 9550 با رم 256مگ چند در مياد؟ و اينكه آيا رادپون همين مارك اي-تي-آي رو بخرم؟
4.همين. ممنون...

جدیدترین ارسال ها

بالا