ميخام 3d ياد بگيرم بايد از كجا شروع كنم ؟

SAJAD-ASADIAN

New Member
ميخام 3d ياد بگيرم بايد از كجا شروع كنم ؟
منظورم اينه كه اولين قدمي كه بايد بردارم از كجاست ؟

Iman3D1982

Active Member
بنظر من استفاده از يك كتاب مقدماتي خوب ميتونه بهتون كمك كنه

آخرین ویرایش:

a_real3d

Banned
na aziz jaan. shoma aval bayad ba tarife fazaye 3d ya 3 budi ashnaa beshi. kohb darkesh koni. mabanisho yad begire. . bad shoro koni in teori haye ke yad gerefti ro to amal tamrin koni. bad on vaghte ke byaad ye software 3d mesle max ro gozinesh koni taa betoni kam kam biyay jolo. vali ino faramosh nakon ke age eshgh be in kar nadashte bashi. pishrafti nemitone bekoni. albate poshte kar vaa sabr khely moheme. va khely chizaye dige. enshalah movafagh mishe.

Iman3D1982

Active Member
مهندس اين طور كه شما اومدي حتما ايشون قيد تري دي رو زده
در ضمن معمولا فصلهاي اوليه اين كتابها راجع به فضاي سه بعدي و رنگ.... چيزهاي ديگست
ممكنه براي ايشون كه تازه كارن استفاده از هلپ مكس قدري مشكل باشه!

آخرین ویرایش:

a_real3d

Banned
kasi az help max sohbati dar miyon ovord ke shoma eshaare mikone aziz jaan!!! man manzoram in bood kolan bere muotale e kone.na inke faghat be marjaaee khaasy tekye kone. hamin.

mamali132002

Active Member
من خیلی چیزها رو از Help مکس یاد گرفتم ... یک سری هم به سایت های آموزشی بزنی بد نیست مثل :
evermotion.com
pixel2life.com
و امثال این ها
اگر هم مشکلی داشتی بچه های فروم کمکت میکنن. راسیت در مورد حرف های a_real3d :
اگر بیای تو محیط مکس خودت فصای سه بعدی رو احساس میکنی و فکر نکنم مثل بچه های کودکستانی احتیاج به فکر کردن و بررسی زیاد داشته باشی.

انقدر ها هم که فکرشو بکنی سخت نیست خیلی هم آسونه فقط به قول a_real3d باید علاقه داشته باشی.

به نظر من اصلا شروع نكن چون واقعا برنامه پيچيده اي است ----- شوخي كردم يه كتاب خوب و مقدماتي بگير بشين خوب بخونش بدش هم برو سراغ كامپيوترت و خودت بچسب بهش مطمئن باش ياد ميگيري

----- حامد ----

جدیدترین ارسال ها

بالا