ميخام ديبلم بخرم كسي هست كه بفروشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pink11

New Member
بنام خدا

راستشو بخاين من 19 سالمه و در امارات هستم و ازدواج كردم و شو هره بنده خارجي هستند و اصرار دارند كه ادامه تحصيل بدم ولي من مدركم كامل نيست و تا 3 تجربي خوندم و 3 تا درس هم افتادم و از دوستانه عزيز ايراني كمك ميخام .شنيدم كه تو ايران ديبلم مي فروشن اكر كسي درمورد اين موضوع جيزي مي دونه و ميتونه كمكم كنه بكه و منو نجات بده منتظره جوابتون هستم!!!!:cry::cry::cry:

mehdinasiri

پارس لند گروپ
از نظر اخلاقي فكر كنم مي خواي بهش دروغ بگي! البته اگر تشرييف بياريد ايران ميدان توپخانه انشا ا... دكتراي it هم انشاا... گيرتون مياد!

saied-ravaz

Member
آموزش از راه دور

سعید004.jpg

فروغي:09171992128

ميتونه يه كمك باشه با اين شماره تماس بگير.

پیوست ها

• سعید004.jpg
    سعید004.jpg
    47.3 کیلوبایت · بازدیدها: 13
آخرین ویرایش:

Ali6594

Active Member
از نظر اخلاقي فكر كنم مي خواي بهش دروغ بگي! البته اگر تشرييف بياريد ايران ميدان توپخانه انشا ا... دكتراي it هم انشاا... گيرتون مياد!

آقا به شما چه که می خواد دروغ بگه شما اگه راهی بلدی بهش بگو وگر نه به زندگی خصوصی مردم چه کار داری ؟:snap:

در ضمن پیشنهاد بنده اینه که یه دیپلم از دوست و آشنا پیدا کنید بعد اقدام به عملیات جعل نمایید .:cool:

mehdinasiri

پارس لند گروپ
آقا به شما چه که می خواد دروغ بگه شما اگه راهی بلدی بهش بگو وگر نه به زندگی خصوصی مردم چه کار داری ؟:snap:

در ضمن پیشنهاد بنده اینه که یه دیپلم از دوست و آشنا پیدا کنید بعد اقدام به عملیات جعل نمایید .:cool:

موندم تو چرا مشاور خانواده نشدی!!!

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
مطرح کردن این مسایل در سایت ممنوع است در صورت تکرار دسترسی شما بسته خواهد شد.

مجید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا