++Hadi++
Active Member
سلام بچه ها
خسته نباشین
تو اکشن 3 چند تا دکمه عمودی برا بغل سایت طراحی کردم.
طرحم اینه وقتی رو هر کدوم رفتم یه نور واحد که مدام بالا و پایین می ره دکمه ها رو پیمایش کنه و رو دکمه ای که موس روشه قرار بگیره و دکمه هام از نوع movieclip هستند.
مثل همونی که تو سایت مارشاله .
همه کارام درسته منتها وقتی مووی کلیپ نور رو دکمه قرار گرفت مزاحم کلیک کردن دکمه می شه .
بهتر بگم وقتی موس دکمه رو لمس کرد حالت دکمه اینه :
من یه دستور بولین کوچیکی تو اکشن 3 می خوام که مووی کلیپ نور به نمایش در بیاد و کاراشو بکنه منتها در مورد رفتارش با موس مثل لمسش توسط موس کاملا غیر فعال بشه .
مثل دستور :
خسته نباشین
تو اکشن 3 چند تا دکمه عمودی برا بغل سایت طراحی کردم.
طرحم اینه وقتی رو هر کدوم رفتم یه نور واحد که مدام بالا و پایین می ره دکمه ها رو پیمایش کنه و رو دکمه ای که موس روشه قرار بگیره و دکمه هام از نوع movieclip هستند.
مثل همونی که تو سایت مارشاله .
همه کارام درسته منتها وقتی مووی کلیپ نور رو دکمه قرار گرفت مزاحم کلیک کردن دکمه می شه .
بهتر بگم وقتی موس دکمه رو لمس کرد حالت دکمه اینه :
PHP:
Button.buttonMode=true;
پس وقتی موس رو دکمه است حالت نشانه موس مثل دسته.
همین که نور از مکان قبلیش به سمت مکان لمس شده حرکت می کنه و عاقبت به اون می رسه نشانه دست موس به فلش تبدیل می شه .
همین که نور از مکان قبلیش به سمت مکان لمس شده حرکت می کنه و عاقبت به اون می رسه نشانه دست موس به فلش تبدیل می شه .
مثل دستور :
PHP:
button.visible=false;
ولی دستور بالا کلا مووی کلیپ رو غیر فعال می کنه طوری که اصلا دیده هم نمی شه.
من می خوام نور کاملا فعال و مرئی بشه ولی مثل اجسام نا مرئی یا شفاف موس اصلا اون لمس نکنه و مووی کلیپ پشتیشو که یه دکمه است لمس کنه و تابعی رو که به دکمه در حالت لمس دکمه یا کلیک دکمه دادیم فعال شه .
پیشاپیش از شما متشکرم.
من می خوام نور کاملا فعال و مرئی بشه ولی مثل اجسام نا مرئی یا شفاف موس اصلا اون لمس نکنه و مووی کلیپ پشتیشو که یه دکمه است لمس کنه و تابعی رو که به دکمه در حالت لمس دکمه یا کلیک دکمه دادیم فعال شه .
پیشاپیش از شما متشکرم.
ایول.