مونیتور کردن کلاینت

sogoli

Active Member
دوتا سوال داشتم اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم:

1- با چه نرم افزاری میشه بدون داشتن پسورد ادمین و یا نصب برنامه خاصی در کلاینت ، هرکامپیوتری رو که در شبکه هست بتونم مونیتورشو ببینم؟

2- به چه شکل میشه پسورد ادمین شبکه رو بدست اورد؟

سلام

در مورد سوال اولتون عرض کنم که من هم زياد دنبال برنامه اي گشتم که نياز به نصب روي کلاينت نداشته باشه ولي چيزي پيدا مکردم ولي يه برنامه پيدا کردم که روي سرور نصب کردم و از طريق آي پي به کلاينتي که اون برنامه رو نداشت وصل ميشه ولي قبل از نصب سرويس خودشئ نصب مي کنه و البته ميشه کاري کرد که بعد از هربار قطع کردن مانيتورينگ طرف سرويس برنامه هم پاک بشه
اسم برنامش هم که من خيلي ازش خوشم اومده mini Damware Control هست

و در مورد اينکه بدون يوسر و پسسورد مي خوايد وارد سيستم بشيد بايد بگم که من راهي واسه دور زدنش پيدا نکردم همش بستگي به امنيت شبکه و کامپيوتر طرف داره

يه برنامه هم بود که واسه پيدا کردن پسورد admin تو شبکه بود که متاسفانه همراه کلي از اطلاعات ديگم پاک شد همشم تقصير اين ويسا بود اه البته کلي وقت مي برد تا پيدا کنه ولي خوب اگه وقت بذتري جواب مي داد اسم دقيقش يادم نيست ولي حدوداش يادمه که ميگ سرچ بزن شايد پيدا کني منم ميگردم اگه پيدا کردم بهت ميگم
Netword Administrator Password 3.0 يه ورژن از اين پايين ترم داشت که فقط پس همو سيستمي که خودت هستي رو ميده ولي اي يکي تو شبکم کار ميکرد
واسه پيدا کردن پسورد يه سري هم به اين آدرس بزن کمکت مي کنه

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=17227&page=1

اميدوارم که کمک کرده باشم
فعلا تا بعد خداحافظ

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا