خب ببین دوست عزیز اینکه میخواهی بین mmb و آپادانا مقایسه صورت بدی به نظر من هردو یک سطح رو دارند با این تفاوت که آپادانا جای پیشرفت و تکامل رو داره اما mmb نه اینطور نیست . mmb در صورتی تکمیل میشه که مشکلاتش با پلاگین حل بشه و هر روز نیاز به پلاگین های متعددی رو مطلبه اما آپادانا هنوز امتداد داره و جاوید عزیز میتونه تو نسخه های بعدیش خیلی مشکلاتی که برنامه رقیبش (MMb) داره رو بر طرف کنه و جاهای خالی پلاگین رو به صورت کامل و بدون نیاز به پلاگین ازآب در بیاره . از حق نگذریم آپادانا تازه توی نسخه 1 هست و الان تقریبا به صورت کامل میتونه جای mmb رو که نسخه 4 از اون عرضه شده رو بگیره . وای به روزی که نسخه 4 آپادانا ریلیز بشه و یا حتی 4.9.8.13 . چه غوغایی بکنه !!! نچ نچ نچ
اما پیشنهاد من تو این زمینه اول آپادانا بعد mmb .
من حتی تو فروم آپادانا یادمه حرف از افزودن موتور 3d به آپادانا هم بود . حالا یادم نیست که تصمیم براجرایی کردنش گرفته شد یا نه اما با این جمله هم می خواستم گستردگی آپادانا رو به نمایش بکشم و هم می خواستم قدرت بالای جاوید عزیز و د وستانش در این زمینه رو نشون بدم .
پیامبر اکرم می فرمایند: «اگر دانش در ثریا هم باشد مردانی از پارس به آن دست میابند» و من آینده بسیار روشنی روبرای آپادانا می بینم .
البته بهتر بگیم آینده روشنی رو برای مسئول و یا مسئولین پروژه عظیم آپادانا می بینیم !!!
و جمله آخر این که با این تفاسیر دیگه آپادانا و بیلدر در یک سطح نمیمونن .