سلام:
نرم افزار مولتی مدیا برای کارهای مولتی مدیا مانند پلیرها که این هم با برنامه نویسی و کار با پلاگین ها کار رو واست راحتتر میکنه.
اما کار عمده ای که دوستان با این نرم افزار انجام میدن ساخت اتورانهای مختلف برای انواع سی دی هاست.
اما در مورد آموزش میتونید به قسمت دانلود کتاب رایگان و کامل بیلدر که در محبث مولتی مدیا بیلدر قرار دارد بروید و بعد دانلود کنید که فکر کنم دیگه کاملتر از این کتاب نباشه یعنی من ندیدم.
اما در مورد خود برنامه باید بگم بعد از یادگیری باید برنامه نویسی و فتوشاپ هم بلد باشی تا به ساخت برنامه مورد نظرت کمک کنه.
پیروز باشی.
سلام به دوست عزیز و در مورد کار با مولتی مدیا بیلدر و برنامه نویسی:
برای انجام دادن یه کار زیبا و ساده و در عین حال حرفه ای من همین مولتی مدیا بیلدر رو بهت پیشنهاد میکنم چون از نظر محیطی ساده و از نظر دیگر امکانات (مثل:کار با فلش و اجرای فرامین فلش در برنامه - استفاده از انواع فایلهای صوتی و...) کامل و با کمی کار با پلاگین ها و برنامه نویسی میفهمی که برنامه بسیار خوبی هست .
اما در مورد برنامه نویسی:
برای ساخت یک پروژه خوب و نسبتا کامل فرمانها یا اسکریپتهای پیش فرض مولتی مدیا کافی و کاملند اما برای امکانات بیشتر باید برنامه نویسی هم یاد داشته باشی (مشهدی گفتم). اونقدر هم برنامه نویس مشکل نیست درسته وسیع و پیچیده است اما اگر کمی مفاهیم برنامه نویسی رو یاد بگیری دیگه مسئله حله.
اما کلام آخر : برای ساخت و طراحی اتوران های زیبا و کامل نرم افزار بسیار خوبی میباشد.
-----------------
موفق باشی.