تغییرات فایل 1 موقع رم پرویو این ایرور را میده ؟

سلام دوستان من افتر افیک رو تازه شروع کردم موقع که میخوام رم پرویو بگیرم این هشتار رو میده لطفاً راهنمایم کنید
که چکار کنم این ایرور برطرف شه ........................... تصویری از ایرور پیوست کردم .............

باتشکر.:rose:

پیوست ها

• Capture22 copy.JPG
    Capture22 copy.JPG
    71 کیلوبایت · بازدیدها: 41

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام دوست عزیزاین مربوط به کم بودن رم مجاز جهت رندر پرویو هستش،یه چرخ کوچولو داخل انجمن بزنید چند تا تاپیک واسه این مبحث بیان شده:rose:

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
سلام با تشکر از سبلان عزیر. این مورد همیشه مربوط به کم بودن رم هم نمیشه گاهی شما فضای رم بالایی هم دارید اما باز با این ارور روبرو می شید. این ارور گاهی مربوط است به اینکه محدوده پریویو شما تنها یک فریم رو انخاب کرده است و بدیهیست پریویو دست کم به 2 فریم و بیشتر نیاز دارد. اما مورد سوم که رایج تر است مربوط است به فرمت فوتیج. این ارور معمولا در مواجه با فوتیج های h.264 بیشتر دیده می شود. توصیه می شود جهت کار در افترافکت فوتیج های با فرمت h.264 رو تبدیل به فرمت های دیگر نمایید.

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
سلام دوستان من افتر افیک رو تازه شروع کردم موقع که میخوام رم پرویو بگیرم این هشتار رو میده لطفاً راهنمایم کنید
که چکار کنم این ایرور برطرف شه ........................... تصویری از ایرور پیوست کردم .............

باتشکر.:rose:

سلام دوست عزیز

من حدود شاید دو سال پیش با این مشکل مواجه شدم . کلی چرخ زدم البته تو سایتهای ایرانی نه تو سایت های خارجی با متخصین این امر ...
اما در واقع میشه گفت این یه سوتی یا اشکال در افتر هست و کاریش هم نمیشه کرد

یکیش رو دوستمون گفت که در بعضی از فرمتهای این مشکل پیش میاد حتی شما مثلا یک دقیقه محدوده رندر دارید اما وقتی دکمه 0 رو می زنید این پیغام رو میده و فکر می کنه شما محدوده رندر انتخاب نکردید و میگه که شما حداقل باید دو فریم داشته باشید تا بهت رندر بدم ....
من با فرمتهای mpeg یک دوربین این مشکل رو داشتم حالا یادم نیست که کدکش چی بود ....

اما غیر از راه تبدیل فرمت یه راه دیگه بود که برای بعضی فایل ها جواب میده اونم اینه که برید تو قسمت پری فرنس ( البته نمی دونم ورژن افتر تون چند هست ) بعد تو قسمت مموری و مولتی پروسسور اونجا اگه تیک استفاده چند هسته ای رو زدید بردارید درست می شود ( و گاهی باالعکس ) حتی گاهی با تنظیم مموری موجود در همین قسمت ..

خلاصه یه جونوری است این مشکل که نگو ...
خیلی جلبه اما می تونی شکستش بدی

سوالی بود در خدمتم

در پناه خدا

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام دوستان

با تشکر از Mooli63 -Sabalangraphic - M like Mother

راه حل دیگه هم علاوه بر این چیزهایی که فرمودید هست اونم اینه که به منوی Edit برید Purge یعد هم All

با کلید ترکیبی / Ctrl+Alt+ Numbad

با این عمل کاری شبیه به Clear Cache تو نرم افزار Bridge اتفاق میفته که باعث رفع یه سری از گیر های بی مورد افتر موقع رم پریویو و رندر میشه

سلام بر همه استادان افتر
من واقعاً ازهمه دوستان که جواب دادن ممنونم این راهنمای های تون خیلی برام کمک کرد
بخصوص راهنمای دوستمون M like Mother کارمو راه انداخت حالا این ایرور رو نمیده از همه تون ممنونم و تشکر میکنم...............

نسخه افترافیک که من استفاده میکنم CS5 هست .

جدیدترین ارسال ها

بالا