موشن گرافیک یک حدیث از امام صادق علیه السلام

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام
خوب بود،اما همیشه سعی کنید از بکار بردن دامنه رنگ های وسیع و جور واجور توی کارهای مذهبی پرهیز کنید
همیشه هم یه شروع و پایانی واسه کارتون در نظر بگیرید
منتظر کارهای بعدیتون هستیم

massomeh1

Member
سلام
خوب بود،اما همیشه سعی کنید از بکار بردن دامنه رنگ های وسیع و جور واجور توی کارهای مذهبی پرهیز کنید
همیشه هم یه شروع و پایانی واسه کارتون در نظر بگیرید
منتظر کارهای بعدیتون هستیم

:rose:سلام اول اینکه تشکر از بابت نظرتون دوم اینکه من هرچی نگاه می کنم این دامنه وسیع رنگ رو که می گین نمی بینم چون تنها رنگها بک سورمه ایی و رنگ غروب هست که خب طبیعی اگر نباشه که دیگه کار بی معنی میشه و بی حال میشه رنگ سبز هم خب به نظرم مناسبترین رنگ برای زمینه اسماء هست که باعث جلب توجه بشه اگر قرار بود هم رنگ بک یعنی تو مایه های سورمه ایی باشه اصلا خوب نمی شد . مگر اینکه رنگی که از خانواده آبی باشه استفاده کنیم که به زمینه نزدیکتر باشه. یا رنگ غروب انتخاب کنیم که مکمل رنگ زمینه باشه.

سوم هم اینکه شروع و پایان کار هم که مشخص بود منظورتون رو واضح تر بگین متوجه نشدم ؟
:)

آخرین ویرایش:

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
شاید من خوب عنوان نکردم
ببینید همون جایی که نوشتید جعفر بن محمد....
رنگش رو دقت کنید،سبز با اون بک نارنجی اصلا سنخیتی نداره،دقت کنید ببینید اگر سفید استفاده میکردید چقدر بهتر می شد
یه بار امتجان کنید و رنگ های تند رو استفاده نکنید،مثل همین سبزی که داخل این کار هستش،یه مقدار بگیرید تندی رنگو،بعد ببینید چقدر بیشتر به دل میشینه
یا کلا این عکس هایی که توی کار استفاده کردید(غروب ها رو میگم)با بکتون کاملا تضاد دارند
در مورد شروع و پایان منظورم اینه که یه راست شروع نشه،یه چیزی رشد پیدا کنه،همون طرح گنبدی که استفاده کردید را حتی اگر با دیزالو هم بیارید خیلی بهتر از این چیزی میشه که هست الان
اینا رو به حساب انتقاد واسه بهتر شدن ارتون بذارید
نه من کارم در اون حدی هست که بخوام ایراد بگیرم از کار شما نه اخلاقم اینجوریه،اینا رو میگم چون خودم یه روزایی این شکلی رو گذروندم و کسی نبود بهم بگه و خیلی طول کشید تا فهمیدم چی به چیه:green:

كارت فوق العاده بود فقط اگه اون كبوتره كه اولش نشون ميده ، در حين حركت دوربين اگه پرواز ميكرد وبا حركت دوربين ست ميشد واقعا كارت طوفاني ميشد
راستي اون طرح هاي اسليمي رو خودت درست كردي ؟
بعدش كلا چقدر براي اين وقت گذاشتي ؟

***تمامي پروژه هاي آماده ويديو هايو را از ما بخواهيد***

آخرین ویرایش:

massomeh1

Member
شاید من خوب عنوان نکردم
ببینید همون جایی که نوشتید جعفر بن محمد....
رنگش رو دقت کنید،سبز با اون بک نارنجی اصلا سنخیتی نداره،دقت کنید ببینید اگر سفید استفاده میکردید چقدر بهتر می شد
یه بار امتجان کنید و رنگ های تند رو استفاده نکنید،مثل همین سبزی که داخل این کار هستش،یه مقدار بگیرید تندی رنگو،بعد ببینید چقدر بیشتر به دل میشینه
یا کلا این عکس هایی که توی کار استفاده کردید(غروب ها رو میگم)با بکتون کاملا تضاد دارند
در مورد شروع و پایان منظورم اینه که یه راست شروع نشه،یه چیزی رشد پیدا کنه،همون طرح گنبدی که استفاده کردید را حتی اگر با دیزالو هم بیارید خیلی بهتر از این چیزی میشه که هست الان
اینا رو به حساب انتقاد واسه بهتر شدن ارتون بذارید
نه من کارم در اون حدی هست که بخوام ایراد بگیرم از کار شما نه اخلاقم اینجوریه،اینا رو میگم چون خودم یه روزایی این شکلی رو گذروندم و کسی نبود بهم بگه و خیلی طول کشید تا فهمیدم چی به چیه:green:

بله درست می فرمایید من که حرفی ندارم فقط دلائل خودم رو بیان کردم اما بعضی از گفته های شما شاید درست باشه و به جنبه بصری و زیبایی کار کمک کنه اما درباره تصویر غروب نظر خودم اینه که بیشترین جذابیت غروب در بک سیاه خودشو نشون میده اما دربک سورمه ایی هم فکر می کنم چون نارنجی مکمل آبی هست و سومه ایی هم از خانواده تن آبی هست بدنمیشه و یک نمکی بری کار اگر کار رو بدون حتی یک تصویر غروب و فقط با رنگ سفید و تصاویر ساده مدینه و حتی بدون رنگ سبز کار می کردم شاید خیلی بی نمک و بی حال می شد یا مثلا رنگ سبز روی غروب نارنجی که مایل به سرخی باشه با سبز روشن چون مکملند به نظرم میتونه استفاده بشه اما به قول شما سفید هم رو زیمنه غروب خوب میشینه چون امتحان کردم .یا رنگ سبز زیر اسماء در اون فرم دایره ایی هم شاید اگر از تن آبی استفاده میشد سنخیت بیشتری با کار و با رنگ بکگراند که سورمه ایی هست پیدا می کرد از این لحاظ که تا اونجایی که میشه رنگها رو از یک خانواده استفاده کنیم موافقم اما به هر حال گاهی رنگهای متضاد یا مکمل هم اگر باعث زیبایی بیشتر بشه و به روی کار بشینه به نظرم مانعی نداره با ابن حال هرچیزی با تست معلوم میشه و خودشو نشون میده ولی من موقع کار خیلی وسواس بخرج می دم درباره رنگبندی و اینکه شلوغ نشه به هرحال نطرات شما کاملا محترم هست چون هرکس سلیقه ایی داره و انتقاد و سلایق دیگران رو باید بررسی کرد اگر به زیبایی بیشتر کار کمک کنه خب بکار بسته میشه . بازهم متشکرم
:rose:

آخرین ویرایش:

massomeh1

Member
***تمامي پروژه هاي آماده ويديو هايو را از ما بخواهيد***[/QUOTE]

كارت فوق العاده بود فقط اگه اون كبوتره كه اولش نشون ميده ، در حين حركت دوربين اگه پرواز ميكرد وبا حركت دوربين ست ميشد واقعا كارت طوفاني ميشد
راستي اون طرح هاي اسليمي رو خودت درست كردي ؟
بعدش كلا چقدر براي اين وقت گذاشتي ؟

سلام ممنون از نظرتون اگر منظورتون نقوش اسلیمی بین طرحهای گنبدی هست بله چون بطور آماده پیدا نکردم از ترکیب دو نقش اسلیمی آماده اون رو ساختم اما به هرحال نقوش اسلیمی متنوعی در اینترنت هست که می تونی دانلود کنی کشیدن نقوش اسلیمی که کار ما نیست و خودش یک حرفه جدا و خیلی سخت هست که به ظرافت زیادی نیاز داره.
درباره وقت راستش تایم نگرفتم که دقیق بگم.
درباره کبوتر اولی که نشته بود کنار قاب گنبدی رو می گی یا دومی که در حال پرواز بود ؟
منظورت اینه که مثل یک کبوتر واقعی در حال بال زدن از حالت نشسته به پرواز در بیاد ؟

بازم سلام
منم با اجازه ي شما صداگذاريش كردم گفتم اونكه ثوابشو كرد عقلا بذار منم ي كاري كرده باشم ثواب بكنيم :green:
دان كنين ببينين چجوري شده
از اينجا دانلود كنين

بازم شرمنده فقط نيت خيره همين باتشكر :rose:

massomeh1

Member
ببخشید اینکه دانلود نمیشه یعنی سایت باز نمیشه اگر امکان داره داخل همین انجمن پیوست کن ببینم چطور شده ؟
البته من همراه با صدای موزیک هم آماده دارم اما قصدم این بود که صداگذاری حدیث انجام بشه یعنی حدیث خونده بشه که متاسفانه نشد . اینجا هم تصویر راش بدون موزیک را آپ کردم. مشتاقم صداگذاری شما رو ببینم اگر میشه زودتر اینجا آپ کنید ممنون میشم.

آخرین ویرایش:

massomeh1

Member
بازم سلام
منم با اجازه ي شما صداگذاريش كردم گفتم اونكه ثوابشو كرد عقلا بذار منم ي كاري كرده باشم ثواب بكنيم :green:
دان كنين ببينين چجوري شده
از اينجا دانلود كنين

بازم شرمنده فقط نيت خيره همين باتشكر :rose:

ببخشید نمیشه دوباره تو همین انجمن پیوست کنید این سایت بالا باز نمیشه من هنوز نتونستند دانلود کنم .

سلام ببخشيد دير رسيدم
بله من امتحان كردم جواب داده سايت كاملا درسته
سروره پرشين گيگ هست

باور كنين هركاري ميكنم اصلا پيوست نميسشه نميدونم چراااااااااااااا
واي خدا
ميگم شما نميتونين از همون سروره پرشين گيگ دانلود كنين ؟

آخرین ویرایش:

massomeh1

Member
باور كنين هركاري ميكنم اصلا پيوست نميسشه نميدونم چراااااااااااااا
واي خدا
ميگم شما نميتونين از همون سروره پرشين گيگ دانلود كنين ؟

نه بابا هرکاری می کنم سایت باز نمیشه شما اون پایین انجمن دکمه مدیرت پیوستها رو بزن بعد فایلت رو از کامپیوترت انتخاب کن و رو آپلود فایل کلیک کن خیلی راحت آپ میشه البته بستگی به سرعت اینترنتت زمان آپلود فرق داره باید صبر کنی بعد هم مگه حجم فایلت چقدر اگر بین 10 تا 15 مگ باشه فکر کنم باید به درستی آپ بشه. فرمت فایل رو flv انتخاب کن تا حجمش کم بشه.

آخرین ویرایش:
خدارو شكر آپ شد آخر
اميدوارم خوشتون اومده باشه

پیوست ها

• 12q1_0.zip
    5.2 مگایابت · بازدیدها: 36

massomeh1

Member
خدارو شكر آپ شد آخر
اميدوارم خوشتون اومده باشه

من فکر کردم حدیث رو خوندی همراه با یک موزیک اما موزیک تنها بود به هرحال موزیک بدی نبود ملایم بود و به فضای کار می خورد اما راستش رو بخواهی اگر ناراحت نمی شی من خودم این سبک موزیک پسند نمی کنم خب دیگه چکار میشه کرد این چیزا سلیقه ایی هست و از سلیقه هرکسی هم قابل احترام هست و من قصد جسارت ندارم فقط نظرم رو گفتم ولی به هر حال شما نیتت خیر بوده و ممنونم از شما انشاء الله موفق و پیروز باشی .

با سلام دوستان عزیزم:wink:
چیزی که الان گذاشتم با همین نمونه کار شما باگوینده متن هست ببینید چجوری شده :green:
امیدوارم حوشتون بیاد
راستی میگم شما تو شبکه یک کار میکنین ؟
آخه همین نمونه کارتون رو مشابهش رو تو شبکه یک مشاهده کردم
نظرم بدیدااااا...
لینک دانلود

بالا