سلام
خوب بود،اما همیشه سعی کنید از بکار بردن دامنه رنگ های وسیع و جور واجور توی کارهای مذهبی پرهیز کنید
همیشه هم یه شروع و پایانی واسه کارتون در نظر بگیرید
منتظر کارهای بعدیتون هستیم
سلام اول اینکه تشکر از بابت نظرتون دوم اینکه من هرچی نگاه می کنم این دامنه وسیع رنگ رو که می گین نمی بینم چون تنها رنگها بک سورمه ایی و رنگ غروب هست که خب طبیعی اگر نباشه که دیگه کار بی معنی میشه و بی حال میشه رنگ سبز هم خب به نظرم مناسبترین رنگ برای زمینه اسماء هست که باعث جلب توجه بشه اگر قرار بود هم رنگ بک یعنی تو مایه های سورمه ایی باشه اصلا خوب نمی شد . مگر اینکه رنگی که از خانواده آبی باشه استفاده کنیم که به زمینه نزدیکتر باشه. یا رنگ غروب انتخاب کنیم که مکمل رنگ زمینه باشه. 
شاید من خوب عنوان نکردم
ببینید همون جایی که نوشتید جعفر بن محمد....
رنگش رو دقت کنید،سبز با اون بک نارنجی اصلا سنخیتی نداره،دقت کنید ببینید اگر سفید استفاده میکردید چقدر بهتر می شد
یه بار امتجان کنید و رنگ های تند رو استفاده نکنید،مثل همین سبزی که داخل این کار هستش،یه مقدار بگیرید تندی رنگو،بعد ببینید چقدر بیشتر به دل میشینه
یا کلا این عکس هایی که توی کار استفاده کردید(غروب ها رو میگم)با بکتون کاملا تضاد دارند
در مورد شروع و پایان منظورم اینه که یه راست شروع نشه،یه چیزی رشد پیدا کنه،همون طرح گنبدی که استفاده کردید را حتی اگر با دیزالو هم بیارید خیلی بهتر از این چیزی میشه که هست الان
اینا رو به حساب انتقاد واسه بهتر شدن ارتون بذارید
نه من کارم در اون حدی هست که بخوام ایراد بگیرم از کار شما نه اخلاقم اینجوریه،اینا رو میگم چون خودم یه روزایی این شکلی رو گذروندم و کسی نبود بهم بگه و خیلی طول کشید تا فهمیدم چی به چیه![]()

كارت فوق العاده بود فقط اگه اون كبوتره كه اولش نشون ميده ، در حين حركت دوربين اگه پرواز ميكرد وبا حركت دوربين ست ميشد واقعا كارت طوفاني ميشد
راستي اون طرح هاي اسليمي رو خودت درست كردي ؟
بعدش كلا چقدر براي اين وقت گذاشتي ؟

بازم سلام
منم با اجازه ي شما صداگذاريش كردم گفتم اونكه ثوابشو كرد عقلا بذار منم ي كاري كرده باشم ثواب بكنيم
دان كنين ببينين چجوري شده
از اينجا دانلود كنين
بازم شرمنده فقط نيت خيره همين باتشكر![]()
باور كنين هركاري ميكنم اصلا پيوست نميسشه نميدونم چراااااااااااااا
واي خدا
ميگم شما نميتونين از همون سروره پرشين گيگ دانلود كنين ؟
خدارو شكر آپ شد آخر
اميدوارم خوشتون اومده باشه