موشن گرافیک "روایت قسمتی از تاریخ و امام "

godfather66

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام...

این ویدئو "موشن گرافیک" قسمتی از کار اصلی هست که درمورد یکسری اتفاقات تاریخی و امام می گذرد..

کار تماما با افترافکتز و فتوشاپ انجام شده و از پلاگین خاصی هم استفاده نشده.

2Q==
Emam History.jpg

خوشحال میشم دوستان نظرشونا رو درمورد اجرای کار بدن..
البته اینی که گذاشتم ناکامل هست!

:rose:

آخرین ویرایش:

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام،خوبی؟
موسیقی رو کلا به نظرم عوضش کن و از این فاز بیا بیرون،این سبک آسیا شرقی هستش و آدم توهم پاندای کونگ فو کار میزنه و خیلی اون سبکی شده(بیشتر به خاطره موسیقیشه)
با توجه به اینکه گفتی ناکامل هست ایراد به لحاظ ضعف اجرا تو چند جا نمیگیرم،مخصوصا اون آخر که کلا ماشینه یه تافته جدا بافته شده
به نظرم اولشو خیلی خوب شروع کردی و هر چقدر به آخرش نزدیک میشیم از جون کار گرفته میشه
اینا همش نظر شخصیه وگرنه شما خودت استادی:rose:

godfather66

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام،خوبی؟
موسیقی رو کلا به نظرم عوضش کن و از این فاز بیا بیرون،این سبک آسیا شرقی هستش و آدم توهم پاندای کونگ فو کار میزنه و خیلی اون سبکی شده(بیشتر به خاطره موسیقیشه)
با توجه به اینکه گفتی ناکامل هست ایراد به لحاظ ضعف اجرا تو چند جا نمیگیرم،مخصوصا اون آخر که کلا ماشینه یه تافته جدا بافته شده
به نظرم اولشو خیلی خوب شروع کردی و هر چقدر به آخرش نزدیک میشیم از جون کار گرفته میشه
اینا همش نظر شخصیه وگرنه شما خودت استادی:rose:

خیلی ممنون از نظرت...
از لحاظ موسیقیحق باشماست ..روی کار اصلی این موسیقی استفاده نشده یعنی نمیشه استفاده کرد! موسیقی کونگو پاندا هست!! اینو همینجوری گذاشتم چون عشق سبک و موسیقیش رو داشتم!
البته اوایل سبک رو به سمت کونگفو پاندا بردم...
روایت داستان کونگفو پاندا قسمت دوم

[video]www.youtube.com/watch?v=A8wiNv6laU8[/video]

کاملا با نظرت موافقم خودم هم اولش بیشتر به دلم میشینه ولی یه تغییراتی داره و من هم فعلا نمیتونم کار اصلی رو بذارم...

sabooni

New Member
سلام خوب بود
اگه یه همچین کاری رو بخواید برای من بزنید چقدر هزینه میگیرید؟

جدیدترین ارسال ها

بالا