موزیک

سلام

من یه موزیک پلیر دارم که از همین سایت دانلود کردم الان میخوام که هر وقت من رو کلیدpley کلید کردم آهنگ پخش شه و این قابلیت resume داشته باشه و با اکولایزر در همه صفحات کار کنه

فایل رو اپلود کردم

پیوست ها

• mus.zip
    84.7 کیلوبایت · بازدیدها: 20

sadeghza

Member
اینم تصحیح شده اش

سلام عیبش اینه آبجکت ها همش توی top lyer نیستن

صحیحش اینه

دانلود کن حالشو ببر!!!!!!!!!!

اجرا کن و پلی رو بزن

پیوست ها

• musicc.rar
    84.5 کیلوبایت · بازدیدها: 35
آخرین ویرایش:

elias-mo67

Member
منظورت از این سوال چیه؟
میخوام که هر وقت من رو کلیدpley کلید کردم آهنگ پخش شه و این قابلیت resume داشته باشه
اگه منظورت اینه که آهنگ رو بتونی Pause بدی و دوباره Play کنی که روشت درسته فقط یه
دکمه واسه پخش آهنگت نیاز داری

منظورت از این سوال چیه؟

اگه منظورت اینه که آهنگ رو بتونی Pause بدی و دوباره Play کنی که روشت درسته فقط یه
دکمه واسه پخش آهنگت نیاز داری

اینو میخوام وقتی که برنامه رو باز میکنی هیچ آهنگی پخش نشه .هر موقع که تو خواستی رو دکمه Play کلید کردی یک آهنگ مشخص شده پخش شه اونی که آقا صادق درست کردن از AudioOpen استفاده کردن من اینو نمیخوام اونی رو میخوام که رو دکمه Play کلید کردی خودش آهنگ مشخص شده رو پخش کنه تا Pause هم نزدم همینجور تکرار کنه( loop ) .و وقتی که رو دکمه Pause کلید کردی بعد دوباره رو دکمه Play آهنگ رو ادامه بده.

sadeghza

Member
[PHPS]If (play=0) Then OpenFile("","")
path$=CBK_OpenDir+CBK_OpenFile
AudioOpen("path$")
play=1
Else
End

[/PHPS]

دوست عزیز
open file رو حذف کن و
جلوی path$ آدرس فایلت رو بنویس مثال
path$='C:\music.mp3' ] 000000000 ]
این صفرا الکی هست که متن درست نشون بده

برای play با حالت loop هم از کد
BackgroundPlay("path$","LOOP")
بجای Audioplay استفاده کنید تا مشکلتون حل بشه من از open file استفاده کردم چون مسیر فایل شما رو نمی دونستم !!!!

موفق و موید باشید

PHP Code:

If (play=0) Then OpenFile("","") path$=CBK_OpenDir+CBK_OpenFile AudioOpen("path$") play=1 Else End

دوست عزیز
open file رو حذف کن و
جلوی path$ آدرس فایلت رو بنویس مثال
path$='C:\music.mp3' ] 000000000 ]
این صفرا الکی هست که متن درست نشون بده

برای play با حالت loop هم از کد
BackgroundPlay("path$","LOOP")
بجای Audioplay استفاده کنید تا مشکلتون حل بشه من از open file استفاده کردم چون مسیر فایل شما رو نمی دونستم !!!!

موفق و موید باشید

دمت گرو داداش من فعلا وقت نکردم این رو تست نکردم فکرم رو زوم عکسه هر وقت تست کردم جوابتو میدم صادق جان مرسی

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا