موزیک ویدیو "بوم خیال" با صدای "مهدی جزینی" تقدیم به همه دوستان

yas_d

Member
با سلام خدمت دوستان خوبام
آقا این موزیک ویدیو از نظر سخت که مشکل نداره هم تصویر برداری خوبه هم کار تیری دی البته تیری دیشو می‌شه گفت خوب اما عالییی نیستش
ولی‌ واقعا متاسفم که همچین کیلیپ‌هایی‌ ساخته می‌شه بنده هم به شخص از دانلود این کیلیپ پشیمونم چون واقعا اعصابم خورد میشد وقتی‌ شات‌های این کیلیپ رو میدیدم از اکت خواننده گرفته تا لیپسینگو شات‌های بی‌ مفهومش
و همچنین صدای خواننده
ایشالا که همیشه همتون موفق باشین:rose:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
با سلام خدمت دوستان خوبام
آقا این موزیک ویدیو از نظر سخت که مشکل نداره هم تصویر برداری خوبه هم کار تیری دی البته تیری دیشو می‌شه گفت خوب اما عالییی نیستش
ولی‌ واقعا متاسفم که همچین کیلیپ‌هایی‌ ساخته می‌شه بنده هم به شخص از دانلود این کیلیپ پشیمونم چون واقعا اعصابم خورد میشد وقتی‌ شات‌های این کیلیپ رو میدیدم از اکت خواننده گرفته تا لیپسینگو شات‌های بی‌ مفهومش
و همچنین صدای خواننده
ایشالا که همیشه همتون موفق باشین:rose:

سلام رفیق قربون دهنت !!
منم همینو میگم بعد اون یکی برگشته میگه :

ولی اینکه با تخریب دیگران داری ویدیو خودتو به رخ می کشی بیشتر حس تهوع به آدم دست می ده تا یک هنرمند.

مردمم بابا دیگه ...

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
آخی ... عزیزم ... اعصابت به هم ریخت. ناراحت نشو . تو پسر خوبی هستی ولی گاهی وقتا قاط می زنی جون لینکین.
قربون شکلت خودت این جمله رو نوشتی :
اما از نظر کلی میگم واقعا افتضاح ترین Video Music ای که تو عمرم دیدم ،

کلمه ویدیو موزیک یعنی ویدیو موزیک دیگه به اهنگ چه. ناراحت نباشیا.... خوشال باش
:cool:

LinkinForEver

آخی ... عزیزم ... اعصابت به هم ریخت. ناراحت نشو . تو پسر خوبی هستی ولی گاهی وقتا قاط می زنی جون لینکین.

قربون شکلت خودت این جمله رو نوشتی :
اما از نظر کلی میگم واقعا افتضاح ترین video music ای که تو عمرم دیدم ،

کلمه ویدیو موزیک یعنی ویدیو موزیک دیگه به اهنگ چه. ناراحت نباشیا.... خوشال باش
:cool:

...

آخرین ویرایش:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
خودتون پست هاتون ویرایش کنید و فقط به اصل مطلب بپردازید ( ساخت موزیک ویدئو) کاری هم به خواننده و اهنگ ساز و خجم دانلودتون نداته باشید

ممنون :rose:

Saeed2vfx

Member
دوست عزیزم ممنونم که توی این بحث شرکت کردی ولی نظرات شما 100٪ سلیقه ای و غیره فنیه و هیچ ارتباطی با ویدیو نداره.
من همون ابتدا گفتم نویسنده اینکار من نیستم (و از نویسندگی اینکار هم راضی نیستم) تا دوستان خودشونو برای نظر دادن راجع به داستان خسته نکنن و فقط راجع به تکنیک های بکار رفته داخل کار صحبت بشه.

مثلاً یکی از دوستان (خارج از فوروم) راجع به پاهای گنجشگ نظر دادن و گفتن بی شباهت به پاهای شتر مرغ نیست ! که بنده هم تایید کردم و در کارهای بعدی حتماً لحاظ خواهم کرد...
اگر لطف کنید و بجای پرداختن به حاشیه ها ، به اصل قضیه بپردازید ، انشاالله موفقتر خواهیم بود !

یاحق

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

دوست عزیزم ممنونم که توی این بحث شرکت کردی ولی نظرات شما 100٪ سلیقه ای و غیره فنیه و هیچ ارتباطی با ویدیو نداره.

من همون ابتدا گفتم نویسنده اینکار من نیستم (و از نویسندگی اینکار هم راضی نیستم) تا دوستان خودشونو راجع به نظر دادن راجع به داستان خسته نکنن و فقط راجع به تکنیک های بکار رفته داخل کار صحبت بشه.

مثلاً یکی از دوستان (خارج از فوروم) راجع به پاهای گنجشگ نظر دادن و گفتن بی شباهت به پاهای شتر مرغ نیست ! که بنده هم تایید کردم و در کارهای بعدی حتماً لحاظ خواهم کرد...
اگر لطف کنید و بجای پرداختن به حاشیه ها ، به اصل قضیه بپردازید ، انشاالله موفقتر خواهیم بود !

یاحق

یه روی چشم
اما من خوده گنجشک رو گفتم فلسفش چی بود ؟؟؟

داستان خسته نکنن و فقط راجع به تکنیک های بکار رفته داخل کار صحبت بشه.

خوب گفتم از لحاظ تکنیکی خوب بود ، چند تا مشکل کوچولو بود که میشه راحت حلش کرد مثلا شاخه های درخت هات خیلی مکعبی
بود اینگار که لو پولی بود پرنده هم اینیمتش خوب بود خود من نمیتونستم اینجوری بسازم ، اما بازم میشد کار کرد ، اون لباس هم چون Geom بود بد شده بود اگه Garment بود بهتر میشد دیگه بقیش خوب بود .

آخرین ویرایش:

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
فکر میکنم یکبار دیگه هم بهت گفته بودم ;که چقدر بامزه ای شما ! خوبه دیگه نیازی به اینهمه فیلم ساز طنز نیست چون شما که باشی واسه هفت پشتمون بسه !!!!!!!!!!!! خدارو شکر فعالم که هستی ؟؟؟!!!!!
نمیخواستم وارد جزئیات بشم اما مجبورم کردی :
داداش من ، من قسمت فنی کار رو نگفتم کل ویدیو رو گفتم که تا حالا بدترین ویدیو موزیکی بود که توی عمرم دیدم اگه یکم توی خط موزیک ویدیو های جهانی بودی میفهمیدی منظورم چیه
من قسمت انیمیشن و ... هاش رو نمیگم کل اون مسخره بازی های که اون جناب خواننده انجام میده و تکست های بی معنی ای که میخونه و اون صدای ... رو میگم افتضاح بود میدونی چرا میگم
متاسفم واسه اینکه موزیک کشور دست کی افتاده ؟؟؟
دست یه مشت خوانندسه که حتی صدا هم ندارن چهار نفر آدم بی سواد میشینن کنارش میگن به به عجب صدایی داری ، بعد طرف و جو میگیره میره کلاس و .... و بعد شروع میکنه به خوندن و بعد موزیک ویدیو میده بیرون
اخه جالب کارو دست چند تا آدم متخصصم که میدن نمیذارن اون بدبخت هم هنر خودشو نشون بده چون خود او اقای به حساب خواننده فکر میکنه که تموم شد مایکل جکســـون و تو همه چیز تصویری اهنگش نظر میده !!!
جـــالب اینه که توی تمام جهان ، تمام خواننده های معروفی که تصویری ها شون بهترین مقام ها رو میاره ، هیچ کدوم خودشون دخالت تو کار نکردن ، چو کارشون این نبوده ، مثل کشور ما نیست که طرف خودشو همه کاره بدونه !!!!!!!!

ساخت یک ویدیو موزیک به بیش از صد عنصر کاملا دقیق بستگی داره الان توی این موزیک معنی اون پرنده چی بود ؟؟؟؟
الان موسیقی این کشور افتاده دست یه مشت بی سواد که هر چرتی به ذهن ناقصشون میرسه رو تکست می شناسن
و بعد تازه اون هارو تفسیرهم میکنند . ( من منظورم با همه نیست چون توی همین کشور بهترین موسیقی دانان و خوانندگان جهانم داریم اما انگشت شمارن نه این همه که هر روز یک آلبوم میدن بیرون )

واقعا متاسف میشم که یک مشت بیسواد تر میان طرفدار یک مشت بی سواد دیگه میشن و اونرو بهترین خواننده میشمرن ، بعد حق اونهای که واقعا کارشون درسته ضایع میشه به خاطر چی ؟؟؟؟ به خاطر این که این مردم هنوز عقلشون نمی رسه زیبای صدای خواننده یعنی چی
نمیرن ببینن صدای زیبا یعنی چی دو تا ترک گوش میدن خوشن به همونا !
من خودم روزی خیلی هار میبینم که یه گوشی گرفتن دستشون و یک چیزهایی گوش میدن که آدم شرمش میشه حتی بهشون فکر کنه !!!!!!

خسته نشدین از این همه چرت و پرت عاشقی که رفتی ؟؟؟ کی میای ؟؟؟ تنهام گداشتی ؟؟؟ و هزاران چرت پرت دیگه
حداقل نمیاد دو تا شعر با معنی بخونه که چند تا طرفدار درست حسابی داشته باشه !!!! بعد توقع داره بشه گل سرسبد pmc ,و ...

میدونی مشکل اصلی چیه ؟؟؟؟؟؟ که اینجور آدمها واسه معروف شدن هر کار آشغالی رو میدن بیرون ! از نظر اون این موزیک ویدیو خیلی عالی ولی از نظر بیننده چی ؟؟؟ خود این دوست عزیز هم که این ویدیو رو ساخته میگه ازش راضی نیست
چون نزاشتن هنرشو نشون بده چون هر کس و ناکسی گارگردان میشه توی هر چیزی که کوچکترین علمی نداره ادعاش میشه و نظر میده !!!!

الان مثال لینکین پارک رو میزنم من حاضرم 500 مگ از ترافیکم رو بدم تا یک تصویری ازش دانلود کنم درسته ! علاقه دارم ولی من اصل بحث نیستم چون شرط مبندم اگه شما یا هر کدوم از دوستان هم
این رو دانلود کنین پشیمون نمیشین چون از هر لحاظ تکمیله !!!! چه موزیک ، چه انیمیشن و تمام چیز ها ! ولی چرا وقتی تصویری مثلا یک از همین اقایون خواننده رو دان میکنم میگم حیف بود او 10 مگ !!!!!

...

:lol::lol::lol:

Mostafa-3D

Well-Known Member
من اصلا این تماشا خانه رو ندیده بودم . و فکر کنم این اولین پست من توی اینجا باشه . جای خیلی باحالیه ایول

سعید جان کار شما رو دیدم .
اگه بخوام بین این چهار رتبه به کار شما رتبه بدم :

- عالی
- خوب
- بد
- خیلی بد

من رتبه "خوب" رو به این کار میدم .

حالا یه سری نکات رو درباره 3D این کار بگم که اگه اصلاحشون بکنی بهتر میشه .

نکته اول در سکانس ابتدایی یعنی اون درخت و زمین سطح فضای terrain شما خیلی کوچیکه و مرز بین terrain و environment کاملا مشخصه . یه جور بنظر میرسه که انگار پشتشت دره ست . وسعت terrain رو بالا ببر و لبه مرزش رو هم با مه و غبار و ... بپوشون که باهم تفکیک بشن .
نکته دوم اینکه چرا اینقدر سگمنت ها پایینه ؟ مدل ها خیلی LowPoly هستن و شبیه محیط های game شده .
نکته سوم توی صحنه چون خورشید در پشت قرار داره در نورپردازی باید از تکنیک backlight استفاده بشه که شما این کار رو کردید ولی در تکنیک بک لایت ( بخصوص در مورد درخت ها ) چون آبجکت سیاه میشه روی سایه ای که بر روی زمین میوفته خیلی مانور میدن . ولی خب زمین شما چون خیلی ناهمواره روی سایه هم مانوری داده نشده . نمیدونم ولی شاید بهتر باشه ناهمواری رو کمتر کنی . ( یه سوال موتور رندرتون چی بوده ؟ )
نکته چهارم درباره اون پرنده من ابتدا فکر کردم که بدن و بالها اصلا ریگ نشده چون پرشش خیلی خشک بود . کشش ها اصلا رعایت نشده . به جر اون صحته ای که پرنده در لونه نشسته و بالش رو باز میکنه دیگه حرکت بال اصلا نداشت . در ضمن سر پزنده باید خیلی سریع حرکت کنه ولی در اونجایی که پرنده داره سوت میزنه حرکت سر خیلی ملو و نرمه . ( کارتون ریو رو بیبن خیلی کمکت میکنه )

واو دیگه خیلی توی کارتون فضولی کردم . امیدوارم جسارت منو ببخشی . قصد من فقط کمکه .

موفق و سربلند باشید

Saeed2vfx

Member
من اصلا این تماشا خانه رو ندیده بودم . و فکر کنم این اولین پست من توی اینجا باشه . جای خیلی باحالیه ایول سعید جان کار شما رو دیدم . اگه بخوام بین این چهار رتبه به کار شما رتبه بدم : - عالی - خوب - بد - خیلی بد من رتبه "خوب" رو به این کار میدم . حالا یه سری نکات رو درباره 3D این کار بگم که اگه اصلاحشون بکنی بهتر میشه . نکته اول در سکانس ابتدایی یعنی اون درخت و زمین سطح فضای terrain شما خیلی کوچیکه و مرز بین terrain و environment کاملا مشخصه . یه جور بنظر میرسه که انگار پشتشت دره ست . وسعت terrain رو بالا ببر و لبه مرزش رو هم با مه و غبار و ... بپوشون که باهم تفکیک بشن . نکته دوم اینکه چرا اینقدر سگمنت ها پایینه ؟ مدل ها خیلی LowPoly هستن و شبیه محیط های game شده . نکته سوم توی صحنه چون خورشید در پشت قرار داره در نورپردازی باید از تکنیک backlight استفاده بشه که شما این کار رو کردید ولی در تکنیک بک لایت ( بخصوص در مورد درخت ها ) چون آبجکت سیاه میشه روی سایه ای که بر روی زمین میوفته خیلی مانور میدن . ولی خب زمین شما چون خیلی ناهمواره روی سایه هم مانوری داده نشده . نمیدونم ولی شاید بهتر باشه ناهمواری رو کمتر کنی . ( یه سوال موتور رندرتون چی بوده ؟ ) نکته چهارم درباره اون پرنده من ابتدا فکر کردم که بدن و بالها اصلا ریگ نشده چون پرشش خیلی خشک بود . کشش ها اصلا رعایت نشده . به جر اون صحته ای که پرنده در لونه نشسته و بالش رو باز میکنه دیگه حرکت بال اصلا نداشت . در ضمن سر پزنده باید خیلی سریع حرکت کنه ولی در اونجایی که پرنده داره سوت میزنه حرکت سر خیلی ملو و نرمه . ( کارتون ریو رو بیبن خیلی کمکت میکنه ) واو دیگه خیلی توی کارتون فضولی کردم . امیدوارم جسارت منو ببخشی . قصد من فقط کمکه . موفق و سربلند باشید

خیلی ممنونم که نظرتو گفتی و خیلی خوشحالم که اولین نظرت توی تماشا خونه نصیب من شد !‌
majidonline_thanks.gif

اینکار بدون تعارف توی کارهای من یه عقبگرد شدید و یه ننگ بزرگ بحساب میاد ! هرچند کارهای قبلیمم مالی نیستن!!‌ ولی این دیگه آخره بی نظمی و بی مدیریتی بود...

برای جبرانش هم میخوام یه ویدیو دیگه با همین آهنگ (با تغییراتی توی آهنگ) بسازم که تا چند روز دیگه میرم برای ضبطش.

حتماً از نظرات شما دوستان گلم هم توی کار استفاده میکنم.

از همگی ممنونم.
majidonline_rose.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا