بی بی کد موزه چوب (دانشجوئی)

Hamed

Active Member
سلام عارف جان من هم با farrokh موافقم
مواقعا که دید معماری خوابی داره و خوب میتونه از لحاظ معماری کار رو نقد کنه
3d خوبه اما وقتی طرح ناقص هست هر کاری هم بکنی کار درست نمیشه

مثلا همین یکی دو هفته پیش یکی به ما کار داد براش رندر گرفتیم نه سایتی طراحی کرده بود نه حجم درست و حسابی والا حتی خودم روم نمیشه بزارم توی سایت حالا طرف گیر هم بود که اون چیزی که میخواد نشده هی بهش میگفتم آقا وقتی سایت نداری من کجا درخت بزارم کجا رو چمن کنم و.... ناراحت هم بود. چی بگم طرف درست حسابی کار رو طراحی نمیکنه انتظار داره براش وقتی رندر میگیری حجمی مثل کارهای زاها حدید بیاد بیرون :-?

سلام
داش عارف گلم من با فرخ و دوستمون موافقم البته یادمون نره کار با ارزشی با اینکه بعضی از قسمتاش برام آشنا میزنه نمیدونم چرا بی خیال من اشتباه میبنم عینک نزدم جفنگ میگم... ولی در کل به عنوانه یک کار در زمان کم و معرفتی خوبه...
دوست دارم

علی علی

nsk-co

Active Member
عارف جان قشنگ شده
خسته نباشی رفیق
معرفتت تکه به ماکه ثابت شده اساسی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.مرسی از نظرات دوستان.
اما طراحی معماریش کار خوبی هست.چون بیشتر تمرکز روی پلان داخلی هست و البته رندر داخلی براش نگرفتم.
راستش همین کار معرفتی باعث شد به موعد مقرر تحویل طرح نرسم.شکر خدا استادمون از همکارام بود و بهم تا چهارشنبه فرجه داد.نمی دونم wip کارمو بزارم بچه ها بیان کمک ؟؟

abbasi_0912

Active Member
سلام.مرسی از نظرات دوستان.
اما طراحی معماریش کار خوبی هست.چون بیشتر تمرکز روی پلان داخلی هست و البته رندر داخلی براش نگرفتم.
راستش همین کار معرفتی باعث شد به موعد مقرر تحویل طرح نرسم.شکر خدا استادمون از همکارام بود و بهم تا چهارشنبه فرجه داد.نمی دونم wip کارمو بزارم بچه ها بیان کمک ؟؟

این رندر آخری که گذاشتی به نظر من از قبلی ها بهتره به خاطر اینکه کلیت حجم رو نشون می داد چون توی معماری حجم و کلیت اون از محوطه اهمیت بیشتری داره، توی رندر هایی قبلی من بیشتر محوطه رو دیدم تا خود حجم. انگار حجم خوب در نیامده باشه و بخواهی پشت چیزی ضعف هاش رو مخفی کنی
ولی محوطه که عالی بود :)

شانس اوردی که استاد همکارت هست، من هم این ترم این اشتباه رو کردم، البته کارم خوب از آب در آمد ولی هنوز جای کار داره، اما طی چند روز آینده میزارم توی انجمن
این کارت رو هم بزار ببینیم چی طراحی کردی

AREF

با سلام.خب کار طراحی سایت پلانش آخه حرفی برای گفتن دیروز این رندرهای من باعث شد استاد بهش 17 بده.واگرنه خیلی معمولی هست.

m.n1362

Member
سلام و درود بر عارف ..............خوب شده طرحشو کار ندارم ولی رندراتو دوست داشتم...خسته نباشی با مرام:rose:

max vray

کاربر VIP
سلام استاد گل:green:
خوبی داداش؟
کارت حرف نداره نصبت به کارای قبلیت حس میکنم یک تغییراتی تو تنظیمات و نورت دادی درست میگم؟
در کل کارت عالیه و از این کار به این سادگی همچین رندر های پویا و با تراوتی گرفتن کار سختیه.
سیستمت واست چقدر اب خورد؟
لینک مولتی اسکتر لطف کنب بدی متشکر میشم اخوی:rose:

elya3

Well-Known Member
سلام این که جسارت کردم و در مورد کار بزرگی مثل این نظر دادم ببخشید
فقط میتونم بگم زیباست و حرفه ای

AREF

سلام به همه دوستان
سیستمت واست چقدر اب خورد؟
سه تا قطعه 1150
لینک مولتی اسکتر لطف کنب بدی متشکر میشم اخوی:rose:
تو اتاق دانلود هست.صفحات آخر
کارت حرف نداره نصبت به کارای قبلیت حس میکنم یک تغییراتی تو تنظیمات و نورت دادی درست میگم؟
راستش نه خیلی.پست پروداکشن خیلی قوی شدم.یه سری فوت فن یاد گرفتم.با فتوشاپ کار خیلی خوب در میاد.
سلام این که جسارت کردم و در مورد کار بزرگی مثل این نظر دادم ببخشید
فقط میتونم بگم زیباست و حرفه ای
شما منت گذاشتین.لطف کردین.

سلام.خوبی؟چه خبرا؟کم پیدائی ؟
max 2012 64 bit
vray 2 sp1
multi scatter 1.08
مخلصیم.تو خوبی؟درگیر دانشگاه لعنتی.نمیزاره ادم نفس بکشه همش پروژه.تازه پروژه های خودم کمه باید برای بچه ها هم کاراشونو انجام بدم.یه سه ماهی هست دارم فقط چیز دانلود میکنم یه 90 گیگی شده ایشالا از فردا پس فردا میشینم تمرین میکنم چیزارو.ممنون که جواب دادی چرا مکس 2012 من دارم از 2009 کوچ میکنم حالا دو دل هستم برم 2012 یا 2011؟

FF_MEM

New Member
سلام به همتون
من رفیقم.....منظورم رفیق عارف....اول از همه می خواستم از عارف به خاطر کارش تشکر کنم که حسابی منو شرمنده کرده
راستش در مورد کار یکی دو تا نظر دادین که به نظرم خیلی بی انصافی بود این حرفا ..... این کار در سطح ترم 2 کارشناسیه و هنوز کلی کار داره فقط هم سه چهار هفته روش کار شده که اون سه چهار هفته هم بیشتر در مورد کانسپت فکر شده ....نمی خوام وارد جزئیات بشم و در مورد کار توضیح بدم ...البته اگه خواستین این کار رو می کنم ....
گفته بودن که روی ارزشهای معمارانه یک طرح باید کار کرد...من فکر نمی کنم از زمانی که وارد این رشته شدم از هنرستان تا الان کسی مثل من انقد به فکر این موضوع بوده باشه البته در سطح شهر و دانشگاهها یی که رفتم می گم ....در مورد نمره هم این پایین ترین نمره طرح من بود که 18 شدم اونم به خاطر تعداد کورکسیون هام بود .... 3d هم کار من رو به 18 نرسونده .... همونطور که ترم پیش نمره 19.75 بدون 3d بود
اینارو فقط واسه این گفتم که فکر نکنین که یه کار فکر نشده هستش ...فقط زمان نداشتم که بیشتر از این رو حجمش کار کنم ..... در آخر هم بگم که وقتی در مورد موضوع کار اطلاعی ندارین اینجوری نظر ندین چون کار فقط به عنوان پارک معرفی شده که این طور نیست
بازم از عارف به خاطر کارش تشکر می کنم که کمک زیادی بهم کرد

AREF

(به سبک بابا اتی) تشکر میکنم از فرزاد عزیز.
لازم تمامی رندرها رو بزارم.
پست اول آپدیت شد.

abbasi_0912

Active Member
سلام به همتون
من رفیقم.....منظورم رفیق عارف....اول از همه می خواستم از عارف به خاطر کارش تشکر کنم که حسابی منو شرمنده کرده
راستش در مورد کار یکی دو تا نظر دادین که به نظرم خیلی بی انصافی بود این حرفا ..... این کار در سطح ترم 2 کارشناسیه و هنوز کلی کار داره فقط هم سه چهار هفته روش کار شده که اون سه چهار هفته هم بیشتر در مورد کانسپت فکر شده ....نمی خوام وارد جزئیات بشم و در مورد کار توضیح بدم ...البته اگه خواستین این کار رو می کنم ....
گفته بودن که روی ارزشهای معمارانه یک طرح باید کار کرد...من فکر نمی کنم از زمانی که وارد این رشته شدم از هنرستان تا الان کسی مثل من انقد به فکر این موضوع بوده باشه البته در سطح شهر و دانشگاهها یی که رفتم می گم ....در مورد نمره هم این پایین ترین نمره طرح من بود که 18 شدم اونم به خاطر تعداد کورکسیون هام بود .... 3d هم کار من رو به 18 نرسونده .... همونطور که ترم پیش نمره 19.75 بدون 3d بود
اینارو فقط واسه این گفتم که فکر نکنین که یه کار فکر نشده هستش ...فقط زمان نداشتم که بیشتر از این رو حجمش کار کنم ..... در آخر هم بگم که وقتی در مورد موضوع کار اطلاعی ندارین اینجوری نظر ندین چون کار فقط به عنوان پارک معرفی شده که این طور نیست
بازم از عارف به خاطر کارش تشکر می کنم که کمک زیادی بهم کرد

سلام دوست عزیز
دوست عارف دوست ما هم هست
اگر از بابت حرف های من نارحت شدی ما رو حلال کن
نگاه کن دوست عزیز اول اینکه وقتی عارف رندر های اول رو گذاشت واقعا همونجوری که از اسم تایپیک معلوم هست پارک هست نه چیزی که بشه به نام معماری خواندش

اما وقتی یک رندر دیگه گذاشت که حجم مشخص بود معلوم بود که روی حجم کار شده و تازی میشه گفت کار معماری صورت گرفته اما هنوز نمیشه به طور کامل در مورد کار از نظر معماری نظر داد تا پلان و نما و... نباشه

این رندر های آخری که گذاشته واقعا خوبه هم از لحاظ معماری و هم 3 بعدی
اگر گفتم طرف کار رو طراحی نمیکنه انتظار داره وقتی از کارش رندر میگیری کار زاها حدید بیاد بیرون بیشتر یک درد دل بوده اون هم با بچه های انجمن.
چون بیشتر بچه های انجمن که کار بیرون انجام میدن به این همچین اشخاصی بر خوردن همین الان هم من دارم کار یک همچین شخصی رو انجام میدم و میخواد براش پشت ساختمان رو مثل پارک در بیارم که وسایل بازی بچه ها توش باشه بهش میگم حداقل یک خط بکش بعد بگو اینجا رو پارک کن
آخرش چی؟ آیا پول طراحی منظر یا همون محوطه رو بهم میده؟
اگر خدا بخواهد یعد از این پروژه هم یک کار دیگه گرفتم کلی با طرف صحبت کردم و متقاعدش کردم که حداقل در حد چند تا خط هم که شده سایت رو طراحی کنه چیکار کنیم دیگه دلم نمیاد کار الکی بدم دست مردم حداقل پولی که میگریم طرف با رضایت بده
اگر چیزی گفتم منظورم به طراحی شما نبوده، فقط بیشتر یک درد دل با بچه ها همین
موفق باشید!

(به سبک بابا اتی) تشکر میکنم از فرزاد عزیز.
لازم تمامی رندرها رو بزارم.
پست اول آپدیت شد.

سلام عارف جان خوبی؟
آقا نمیشد این رندر اخری ها رو از اول قرار بدی؟
توی این رندر اخری ها عکس Render0006.jpg ---» بکگراند پشت الاچیق خیلی به بنفش متمایل شده مثل اینکه بکگراند کلا رنگ خودش رو از دست داده بکگراندش زیاد خوب نشده
موفق باشی

FF_MEM

New Member
سلام دوباره
مگه چی گفتین که بخوام حلالتون کنم ....ای بابا تو یه سری سایتا هر چی از دهنشون در میاد میگن ...دیگه به این حرفها که ناراحت نمی شم ...فقط خواستم جواب داده باشم......
من سر این کار بحثی ندارم چون به نظر خودم کار خیلی خوبی نشده البته فقط از نظر حجمی میشه بهش ایراد گرفت چون روی ایدش به اندازه کافی فکر کردمو با دو سه تا از استادا و معمارایی که کارشونو قبول دارم مشورت کردم ....در مورد طراحی سایت هم تنها کسی بودم که تو کلاس حداقل سایت رو طراحی کردم ولی بخاطر کمبود وقت نمی تونستم 3d رو کامل کنم و شما الان کار کامل شده رو نمی بینید ...... برای اطلاع بگم که این کار موزه چوب بودش و از لحاظ معنا سخت ترین پروژم بود .....یکی از دلایلش نبود کار مشابه که تنها کاری که به عنوان نمونه بود موزه چوب آندو بودش ...دوم اینکه اصلا چیزی به نام موزه جوب می تونه چیز درستی باشه و موارد دیگه که همه با هم ایده این کار رو شکل داده
حرفهایی که زدید رو کاملا درک می کنم چون زیاد به اینجور آدما برخورد کردم البته از نوع دانشجو ....اونم دانشجو به معنای واقعی خنگ..... بدیش اینه که دوستت باشه ....تا این حد که پلان معماری رو از این واون کش میرن (اونم چه پلانی) بعد میان میگن ...برش ، نما ،پرسپکتیو داخلی ،خارجی ،سایت پلان ، ماکت ....آخه یکی نیس بگه خوب تو چه غلطی می کنی ....الان 6 ،7 ساله دارم واسه این و اون ماکت درست می کنم خداییش اگه 60 70 تا کار کرده باشم کلا 5 6 تاش کار معماری کرده بودن..... در آخر بگم که من خیلی خیلی دوست دارم کارم نقد بشه چون خیلی به پیشرفت تو کار کمک می کنه ولی نقد عادلانه

abbasi_0912

Active Member
سلام دوباره
مگه چی گفتین که بخوام حلالتون کنم ....ای بابا تو یه سری سایتا هر چی از دهنشون در میاد میگن ...دیگه به این حرفها که ناراحت نمی شم ...فقط خواستم جواب داده باشم......
من سر این کار بحثی ندارم چون به نظر خودم کار خیلی خوبی نشده البته فقط از نظر حجمی میشه بهش ایراد گرفت چون روی ایدش به اندازه کافی فکر کردمو با دو سه تا از استادا و معمارایی که کارشونو قبول دارم مشورت کردم ....در مورد طراحی سایت هم تنها کسی بودم که تو کلاس حداقل سایت رو طراحی کردم ولی بخاطر کمبود وقت نمی تونستم 3d رو کامل کنم و شما الان کار کامل شده رو نمی بینید ...... برای اطلاع بگم که این کار موزه چوب بودش و از لحاظ معنا سخت ترین پروژم بود .....یکی از دلایلش نبود کار مشابه که تنها کاری که به عنوان نمونه بود موزه چوب آندو بودش ...دوم اینکه اصلا چیزی به نام موزه جوب می تونه چیز درستی باشه و موارد دیگه که همه با هم ایده این کار رو شکل داده
حرفهایی که زدید رو کاملا درک می کنم چون زیاد به اینجور آدما برخورد کردم البته از نوع دانشجو ....اونم دانشجو به معنای واقعی خنگ..... بدیش اینه که دوستت باشه ....تا این حد که پلان معماری رو از این واون کش میرن (اونم چه پلانی) بعد میان میگن ...برش ، نما ،پرسپکتیو داخلی ،خارجی ،سایت پلان ، ماکت ....آخه یکی نیس بگه خوب تو چه غلطی می کنی ....الان 6 ،7 ساله دارم واسه این و اون ماکت درست می کنم خداییش اگه 60 70 تا کار کرده باشم کلا 5 6 تاش کار معماری کرده بودن..... در آخر بگم که من خیلی خیلی دوست دارم کارم نقد بشه چون خیلی به پیشرفت تو کار کمک می کنه ولی نقد عادلانه

جهت اطلاع شما، من هم این ترم موزه طراحی کردم. البته اگر کار رو نمیزارم به خاطر این هست که دارم اون ایده ها و کلا مطالب مرتبط به اون رو به اینگلیسی بر میگردونم تا به یکی از دوستان که زبان تدریس میکنه نشون بدم و اگر از لحاظ اینگلیسی مشکلی وجود نداشت بزارم توی یکی از این سایت های اینگلیسی زبان. البته انیمیشن هم داره که اگر این پروژه های دانشجویی دست از سرم برداره حتما میزارم

در ضمن فقط دانشجوی خنگ که نیست، دانشجوی ....... نامرد اسکیس گالری کار ترم قبل من رو موقع تحویل موقت موزه گذاشته بود توی کارش البته معلومه که نامرد هست چون خانم بود :lol: بهش گفتم پایان ترم خدا رو شکر این کار رو نکرده بود ولی خودش و دوستش شیت هاشون رو دقیقا مانند یک شیت که من و رفیقم انجام داده بودیم بسته بودن و البته چند تا از دیاگرام های ناقابل من هم تو کارشون بود:sad:

خدا رو شکر سمت شما میرن از جای دیگه کار میارن. سمت ما علاوه بر این کار به صورت کاملا مبتدیانه کارهای بچه ها رو هر ترم ......... بد آموزی داره ............. ترم بعد میزارن توی کارشون
موزه ای که چندین ساله توی کتاب های بازار عکس اون پره رو هم میان میگن موزه من هست

نمیدونم چرا بچه های معماری دارن به این سمت میرن کلا کپی رایت توی کارهای معماری زیاده، وقتی مهندس اش هم همین کار رو میکنه دیگه از دانشجو چه انتظاری داری

جدیدترین ارسال ها

بالا