بی بی کد موزه فرهنگ و هنر ( همه رندر ها)

DIMO

Active Member
سلام..:)

خوب بریم سره نظر..
کلیت کار از لحاظ 3d و ارائه خوب شده ولی چندتا ایراد به کارت وارده...

1-پوسترت خیلی شلوغ شده و من به شخصه زیاد با پوسترای شلوغ نمیتونم ارتباط برقرار کنم و کلاً به نظر من اینجور تنظیم کردن پوسترا یه جور آسیب رسوندن به خود کاره محسوب میشه..به شکلی که منه بیننده وقتی برای اولین بار پوسترو میبینم از لحاظ بصری یه جور سردرگمی بهم دست میده که نیدونم کدوم تصویرو اول نگاه کنم یا به دلیل شلوغی افراطی که به صورت غیر ارادی رخ داده اصلاً نمیشه به تصاویر دقت کرد...که این اتفاق از لحاظ بصری یه اتفاق خیلی بد محسوب میشه و متاسفانه حتی میتونه بهترین کاهارو به چالش بکشونه...

2-از لحاظ 3d به نظر من تنها ایرادی که میشه از کارت گرفت،تکسچرینگه که معملومه خیلی بی دقت و سرسری روش کار شده..ولی اگه از تکسچرینگ چشم پوشی بکنیم تبریک میگم کلیت کار خیلی خوب شده...

از لحاظ معماری هم نمیتونم چیزی بگم..به دو دلیل..یکی اینکه اول باید حرفها و ایدئولوژی خودتو راجع به کار بشنوم و دوم رو هم که خودت تو پست های قبل بیانش کردی...

اگه میخواید در مورد معماری کار نظر بدین باید مدارک معماری رو کامل ببینین...

ولی از حجمت یه چیزایی درک کردم که اگه آگاهانه تو پلان هم رعایت شده باشن جای تحسین داره و میتونه یه نقطه قابل تکیه تو طرحت باشه...

زیاد حرف زدم...:)
شاد باشی

*farshid*

کاربر VIP
سلام..:)

خوب بریم سره نظر..
کلیت کار از لحاظ 3d و ارائه خوب شده ولی چندتا ایراد به کارت وارده...

1-پوسترت خیلی شلوغ شده و من به شخصه زیاد با پوسترای شلوغ نمیتونم ارتباط برقرار کنم و کلاً به نظر من اینجور تنظیم کردن پوسترا یه جور آسیب رسوندن به خود کاره محسوب میشه..به شکلی که منه بیننده وقتی برای اولین بار پوسترو میبینم از لحاظ بصری یه جور سردرگمی بهم دست میده که نیدونم کدوم تصویرو اول نگاه کنم یا به دلیل شلوغی افراطی که به صورت غیر ارادی رخ داده اصلاً نمیشه به تصاویر دقت کرد...که این اتفاق از لحاظ بصری یه اتفاق خیلی بد محسوب میشه و متاسفانه حتی میتونه بهترین کاهارو به چالش بکشونه...

2-از لحاظ 3d به نظر من تنها ایرادی که میشه از کارت گرفت،تکسچرینگه که معملومه خیلی بی دقت و سرسری روش کار شده..ولی اگه از تکسچرینگ چشم پوشی بکنیم تبریک میگم کلیت کار خیلی خوب شده...

از لحاظ معماری هم نمیتونم چیزی بگم..به دو دلیل..یکی اینکه اول باید حرفها و ایدئولوژی خودتو راجع به کار بشنوم و دوم رو هم که خودت تو پست های قبل بیانش کردی...

ولی از حجمت یه چیزایی درک کردم که اگه آگاهانه تو پلان هم رعایت شده باشن جای تحسین داره و میتونه یه نقطه قابل تکیه تو طرحت باشه...

زیاد حرف زدم...:)
شاد باشی

ممنون از نظرت :rose:
در مورد تکسچرینگ کاملا حق داری... فرصت کافی برای تکسچرینگ مناسب نداشتم...

برای نقد معماری هم نقشه هارو باید ببینی که ترتیبشو میدم انشااله

پوستر شلوغ ...
من خودم از این نوع کومپوزوسین بدم میومد ولی خودمم نفهمیدم چرا اینقدر شلوغ شد...
پوستر های قبلی که میزدم خیلی هندسی تر بودن

البته زیاد هم شلوغ نیست ... :wink: (پوستر شلوووووووووغ ندیدی پس :)) شاید کنتراست رنگیه بالایی داره که اینجوری به نظر میاد ...

:rose:

این هم یه پوستر که در زمان خردسالی روش کار کردم

پیوست ها

• x1.jpg
    x1.jpg
    1.8 مگایابت · بازدیدها: 41

*farshid*

کاربر VIP
سلام
شما مگه منو میشناسین؟ :rose:
حمیدرضا ؟!

لطف داری ... ارشد و علم و صنعت تهران قبول شدم

hmv-ray

Member
فرشید جان بهت تبریک میگم
من خیلی کم میام اینجا اینبارم اومدم نتیجه کارتو ببینم
فوق العاده شده:rose:
موفق باشی

DIMO

Active Member
سلام

همین اول یه سوال دارم ازت...تو پیوسته بودی یا ناپیوسته..؟

خوب برای طراحی 2 روش وجود داره..یا از حجم میرسیم به طرح و یا با قرار دادن فضاها کنار هم به طرح و حجم کلی میرسیم...
که البته هرکدوم ایرادها و مزایای خودشو داره..
من احتمال میدم از روش دوم رفته باشی،از کدوم روش استفاده کردی...؟
تو چیدمان فضایی و ارتباط فضاها و سلسله مراتب فضایی هم مقداری ایراد دیدم..

درکل باید بگم چفت و بستی که تو حجمت بین مکعبا برقرار کردی همون نقطه عطف کارته ولی سوال دارم..؟
تعداد پله هایی که گذاشتی برای دسترسی به موزه چندتاست..؟
و اینکه اون سالنی که سمت بوفه گذاشتی سالن جلساته یا آمفی تئاتر...

و مطلب آخر اینکه پسر گل..اندازه گذاری یه پلان میخواد..مبلمان هم یه پلان مجزا...

*farshid*

کاربر VIP
همین اول یه سوال دارم ازت...تو پیوسته بودی یا ناپیوسته..؟

سلام
من پیوسته بودم (کارشناسی پیوسته)

خوب برای طراحی 2 روش وجود داره..یا از حجم میرسیم به طرح و یا با قرار دادن فضاها کنار هم به طرح و حجم کلی میرسیم...
که البته هرکدوم ایرادها و مزایای خودشو داره..
من احتمال میدم از روش دوم رفته باشی،از کدوم روش استفاده کردی...؟

من سعی میکنم کل طرح هامو با طراحی فضا پیش ببرم... هر چند تو این طرح بنا به دلایلی حجم رو بیشتر ملاک عمل قرار دادم... در ضمن سلسله مراتب پلان یه جاهایی مورد داره ولی سعی کردم بازدید کننده ها حق انتخاب داشته باشن و بتونن بین دوراهی ها مسیرشون رو انتخاب کنن... یعنی سلسله مراتب فضایی که دارم هم خطیه و هم سیال...

چون بیشتر رو فضا و حجم کار کردم بنابرین پلان پیچیده ای ایجاد نشده... یه جورایی شبیه کلاژ شده پلانش

تعداد پله هایی که گذاشتی برای دسترسی به موزه چندتاست..؟
میتونی بشماری :wink:
اگه منظورت اینه که پله ها زیادن ... حق داری
ولی من یه هدف دیگه هم داشتم... میخواستم امتداد دید به پارکی که موزه درش قرار گرفته مسدود نشه... به همین خاطر اکثر فضاها روی پیلوت شکل گرفتن... بلاخره هر ایده ای باعث میشه یه سری چیز ها فدا بشن...

و اینکه اون سالنی که سمت بوفه گذاشتی سالن جلساته یا آمفی تئاتر...

از اونجایی که من خودم ختم روزگارم:) فرق سالن اجتماعات با اتاق جلسه و آمفی تئاتر و سالن چند منظوره رو میدونم...:wink:
این سالنی که من گذاشتم یه سالن اجتماعات کوچیک با امکانات محدوده... یعنی سیستم مخصوص سقف و امکانات سن اون محدوده... چون این موزه نیازی به آمفی تئاتر نداشت به این اتاق کوچیک بسنده کردم...

و مطلب آخر اینکه پسر گل..اندازه گذاری یه پلان میخواد..مبلمان هم یه پلان مجزا...

من 3 نوع پلان تحویل دادم برای ارائه ... شامل: مبلمان+اندازه گذاری+آکس بندی

این فایلی که دادم همشو یه جا جمع کردم تا راحت همشو ببینید...

ایراد که فراوونه ... ولی به نسبت وقت کمی که گذاشتم خودم از نتیجش راضی بئدم... انشالا کارهای بعدی بهتر و قوی تر عمل میکنم...

یه شوخی هم بکنم باهات...
یه ترم پائینی به ترم بالاییش نمیگه "پسر خوب"
این خلاف قوانینه پسر شجاع :rose::rose::rose:

DIMO

Active Member
از اونجایی که من خودم ختم روزگارم فرق سالن اجتماعات با اتاق جلسه و آمفی تئاتر و سالن چند منظوره رو میدونم...
این سالنی که من گذاشتم یه سالن اجتماعات کوچیک با امکانات محدوده... یعنی سیستم مخصوص سقف و امکانات سن اون محدوده... چون این موزه نیازی به آمفی تئاتر نداشت به این اتاق کوچیک بسنده کردم...

ای شیطون....
خوب فکرمو خوندی ها...:green:

ایول خوشم اومد ازت...:cool:

یه شوخی هم بکنم باهات...
یه ترم پائینی به ترم بالاییش نمیگه "پسر خوب"
این خلاف قوانینه پسر شجاع

اوه راست میگی هواسم نبود...مهندس خوب،خوبه..!!؟:green:

در کل این پستمم شد اسپم...
از صحبت باهات لذت بردم..
مهندس جان خان شاد باشی...:wink::rose:

nitroxy

Member
دوست عزیز سلام . به خاطر کارقشنگت بهت تبریک می گم واقعا عالی شده . من راجع به اون مطلبی که در مورد نحوه ساخت تصویر آناگلف نوشتی یه سوال ازت دارم . وقتی عکسهای ( رندر ) قرمز و آبی رو گرفتیم تو محیط فوتوشاپ چه جوری باید بذاریمشون رو هم. منظورم اینه مه بدون لازم نیست هیچکدوم از لایه ها رو شفاف کنیم تا هردوش دیده بشه ؟؟؟

*farshid*

کاربر VIP
سلام دوست جان

ساختن آناگلیف با فوتوشاپ کار سختیه
آموزشش رو میتونی از سایت های ایرانی هم پیدا کنی

ولی برای ساخت این نوع تصاویر با 3dsmax باید vray و vray rt رو نصب کنید

باید vray rt رو به عنوان active shade renderer تعریف کنین
بعد به قسمت نتظیمات active shade برید
حالا تنظیمات active shade که همون vray rt هست رو میبینین
الان باید تو قسمت stereo گزینه anaglyph رو انتخاب کنید
و رندر بگیرین
خسته نباشین:wink:

اینم عکس مراحل انجام کار

پیوست ها

• anaglyph.jpg
    anaglyph.jpg
    577.8 کیلوبایت · بازدیدها: 38

Farrokh

Active Member
با عرض پوزش به خاطر مشکلات فنی که در تاپ گالری بود

ارسال شد به تاپ گالری

nitroxy

Member
آقا فرشید گل سلام مجدد. مرسی از راهنمایی کاملت . من فکر می کردم ساده تر از این حرفع باشه . در هر حال سعی خودمو میکنم . بازم از بابت راهنمایی ممنون . راسنی یه سوالی ؟ من وقتی v-ray environment رو تنظیماتشو تغییر میدم تو رندرم بازهم همون تغییرات environment مکس هست . موتور رندرو رو هم رو v-ray گذاشتم . میدونی اشکال از کجاست ؟؟ موسی:rose:

*farshid*

کاربر VIP
اشکال از گیرنده هاست به تلوزیون خود دست نزنید...
من زیاد متوجه منظورت نشدم
پیام خصوصی بزن راهنماییت کنم

بهتره برای سوالایی که داری بری مدرسه گرافیگی امیرالمومنین:rose:

vray emveroment چی؟

gi enveroment?
یا enveroment map=8

جدیدترین ارسال ها

بالا