AREF
مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خوبید؟
این کار یه پایان نامه واقعا بزرگ هست.
به لحاظ مطالعات سعی شد از تمامی گل های شناسنامه دار استفاده بشه.
یعنی اندازه گل با سنش و رنگش همه حساب شده بود.واسه همین از نرم افزارهای xfrogو tree storm استفاده شد.حتی برای درختها یه ارشد لنداسکیپ اومد بهمون خیلی از نظر علمی و نام درخت ها کمک کرد که تونستم بیشترشو از tree storm استخراج کنم.
کانسبت اصلی کار فکر کنم موج بود..یادم نیست.
تقریبا وقت منو 9 ماه گرفت!البته 9 ماه چون روزی 3 یا 4 ساعت کار می کردم روش.
تفریبا بگم 3 ماه وقتم فقط صرف بیرون پریدن از مکس و ریکاور کردن میشد.
چون اون موقع مکس 2009 بود و وی ری sp2 ...یکی از بزرگ ترین ایراداتی که توی مکس 2010 بر طرف شد همین بود که دیگه به هیچ وجه بیرون نمی پرید.
مثلا وقتی یه درخت رو ایزوله میکردم بعد از خروج ایزوله بیرون می پرید!!!بگذریم.
توش از متریال های Ground wiz برای تکثیر درخت و اینها استفاده شد.
رندر با وی ری هست.
حجم فایل مکس 150 مگابایت و حجم فولدر پروکسی هام 1.5 گیگ شده!
898 مگ هم خجم فولدر تکسچرهاش.
برای چمنش از vray displacment استفاده کردم.برای آبشار هم فکر کنم از یه صفحه بود که با وی ری blend چند لایه متریال آب دادم بهش.
به خاطر اینکه کمتر بیرون بپره کارو توی سه تا فایل مجزا انجام دادم.بصورت متوسط توی هر فایل 1000 عدد گیاه با تقریب 100 نوع مختلف ! به کار رفته.
دیگه رندرهاش خیلی خوف نشده.چون هم علم الان رو نداشتم.هم اینکه محدودیت زمانی بود برای همه چی...سیستمی که باهاش کار میکردم خیلی زاغارت بود...40 گیگ هارد داشت کلا!!!
بگذریم...
بریم سر وقت خود کار.چون تعداد رندرها 118 تا بود فقط شیت ها رو آپلود میکنم.
تقریبا پدرمو در آورد
جا داره از ماندانا خانم فرخ عزیزم خیلی تشکر کنم.مخصوصا فرخ که گشت تو بازار برام xfrog رو پیدا کرد
این کار یه پایان نامه واقعا بزرگ هست.
به لحاظ مطالعات سعی شد از تمامی گل های شناسنامه دار استفاده بشه.
یعنی اندازه گل با سنش و رنگش همه حساب شده بود.واسه همین از نرم افزارهای xfrogو tree storm استفاده شد.حتی برای درختها یه ارشد لنداسکیپ اومد بهمون خیلی از نظر علمی و نام درخت ها کمک کرد که تونستم بیشترشو از tree storm استخراج کنم.
کانسبت اصلی کار فکر کنم موج بود..یادم نیست.
تقریبا وقت منو 9 ماه گرفت!البته 9 ماه چون روزی 3 یا 4 ساعت کار می کردم روش.
تفریبا بگم 3 ماه وقتم فقط صرف بیرون پریدن از مکس و ریکاور کردن میشد.
چون اون موقع مکس 2009 بود و وی ری sp2 ...یکی از بزرگ ترین ایراداتی که توی مکس 2010 بر طرف شد همین بود که دیگه به هیچ وجه بیرون نمی پرید.
مثلا وقتی یه درخت رو ایزوله میکردم بعد از خروج ایزوله بیرون می پرید!!!بگذریم.
توش از متریال های Ground wiz برای تکثیر درخت و اینها استفاده شد.
رندر با وی ری هست.
حجم فایل مکس 150 مگابایت و حجم فولدر پروکسی هام 1.5 گیگ شده!
898 مگ هم خجم فولدر تکسچرهاش.
برای چمنش از vray displacment استفاده کردم.برای آبشار هم فکر کنم از یه صفحه بود که با وی ری blend چند لایه متریال آب دادم بهش.
به خاطر اینکه کمتر بیرون بپره کارو توی سه تا فایل مجزا انجام دادم.بصورت متوسط توی هر فایل 1000 عدد گیاه با تقریب 100 نوع مختلف ! به کار رفته.
دیگه رندرهاش خیلی خوف نشده.چون هم علم الان رو نداشتم.هم اینکه محدودیت زمانی بود برای همه چی...سیستمی که باهاش کار میکردم خیلی زاغارت بود...40 گیگ هارد داشت کلا!!!
بگذریم...
بریم سر وقت خود کار.چون تعداد رندرها 118 تا بود فقط شیت ها رو آپلود میکنم.
تقریبا پدرمو در آورد
جا داره از ماندانا خانم فرخ عزیزم خیلی تشکر کنم.مخصوصا فرخ که گشت تو بازار برام xfrog رو پیدا کرد