بی بی کد موزه طبیعت

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خوبید؟
این کار یه پایان نامه واقعا بزرگ هست.
به لحاظ مطالعات سعی شد از تمامی گل های شناسنامه دار استفاده بشه.
یعنی اندازه گل با سنش و رنگش همه حساب شده بود.واسه همین از نرم افزارهای xfrog‌و tree storm استفاده شد.حتی برای درختها یه ارشد لنداسکیپ اومد بهمون خیلی از نظر علمی و نام درخت ها کمک کرد که تونستم بیشترشو از tree storm استخراج کنم.

کانسبت اصلی کار فکر کنم موج بود..یادم نیست.

تقریبا وقت منو 9 ماه گرفت!‌البته 9 ماه چون روزی 3 یا 4 ساعت کار می کردم روش.
تفریبا بگم 3 ماه وقتم فقط صرف بیرون پریدن از مکس و ریکاور کردن میشد.
چون اون موقع مکس 2009 بود و وی ری sp2 ...یکی از بزرگ ترین ایراداتی که توی مکس 2010 بر طرف شد همین بود که دیگه به هیچ وجه بیرون نمی پرید.
مثلا وقتی یه درخت رو ایزوله میکردم بعد از خروج ایزوله بیرون می پرید!!!:lol:بگذریم.
توش از متریال های Ground wiz برای تکثیر درخت و اینها استفاده شد.
رندر با وی ری هست.
حجم فایل مکس 150 مگابایت و حجم فولدر پروکسی هام 1.5 گیگ شده!
898 مگ هم خجم فولدر تکسچرهاش.
برای چمنش از vray displacment استفاده کردم.برای آبشار هم فکر کنم از یه صفحه بود که با وی ری blend چند لایه متریال آب دادم بهش.
به خاطر اینکه کمتر بیرون بپره کارو توی سه تا فایل مجزا انجام دادم.بصورت متوسط توی هر فایل 1000 عدد گیاه با تقریب 100 نوع مختلف ! به کار رفته.

دیگه رندرهاش خیلی خوف نشده.چون هم علم الان رو نداشتم.هم اینکه محدودیت زمانی بود برای همه چی...سیستمی که باهاش کار میکردم خیلی زاغارت بود...40 گیگ هارد داشت کلا!!!

بگذریم...

بریم سر وقت خود کار.چون تعداد رندرها 118 تا بود فقط شیت ها رو آپلود میکنم.
تقریبا پدرمو در آورد
جا داره از ماندانا خانم فرخ عزیزم خیلی تشکر کنم.:rose:مخصوصا فرخ که گشت تو بازار برام xfrog رو پیدا کرد

پیوست ها

• S-01_resize.jpg
    S-01_resize.jpg
    1.6 مگایابت · بازدیدها: 97
  • S-02_resize.jpg
    S-02_resize.jpg
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 64
  • S-03_resize.jpg
    S-03_resize.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 81
  • S-04_resize.jpg
    S-04_resize.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 75

*farshid*

کاربر VIP
:green:
تعارف رو میذارم کنار
خوب شده

فقط یکی از شیت ها رو تونستم دانلود کنم
مشخصه روش وقت گذاشتی ولی ارائش میتونست بهتر باشه یه مقدار گلمنگولی شده

Mj

Well-Known Member
بسیار زیبا شده
نور پردازی جالبی هم داره
خسته نباشی

Ultra3D

Well-Known Member
کار خوبی شده ....

نمی شه از لحاظ فنی اشکال گرفت چون اولا کار خوبیه مخصوصا برای یک کار دانشجویی و بعدش هم دیگه نمی شه از این بیشتر دیتیل و کیفیت ها رو برد بالا .... برای همین هم اگه زیر آبی رفتن بلد نباشی یک workstation خوب می خواد

فقط رو پوستر ها می شد بیشتر کار کرد و طرح های و ترکیب ها رو بهتر در اورد .... ولی اون هم مربوط به 2D هست

راستی برای خودت بود .... فکر نکنم برای کس دیگه باشه ... من که بیشتر از 3 روز برای کار دانشجویی وقت نمی زارم

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
من که هنوزم که هنوزه تو کف یادگرفتن xfrog‌و tree storm هستم :cry::sad:
یه کار پایان نامه اینجوری هم قراره بیاد دستم نمیدونم چه گلی :green: تو سرم بریزم
با این سیستم و این مشکلات فراوان فکرکنم خوب در اومده باتوجه به این که این کارا بیشتر حالت مفهومی داره تا رندر در مورد ارائه صلیقه حاکمه
من که بیشتر از 3 روز برای کار دانشجویی وقت نمی زارم
فکر نکنم این حرف درست باشه چون خود من کارای دانشجویی 2 هفته ای هم انجام دادم این بستگی به سنگینی پروژه داره

Hamed

Active Member
سلام
بابا عارف ترکوندی ها
ماشلا پشت کار چندتا کار...
من با فرشید موافقم کار قابل تعریف و صاحب سبکه تو فیلد مهندسیش ولی زیادی بزکش کردی

علی علی

Farrokh

Active Member
من بی تعارف بگم
اصلا خوشم نیومد :rose:

می تونم به جرات بگم شاخص ترین مزیتش فقط و فقط حجم بالای کار هست
منتها نه طراحی عناصر خرد چندان جالب بود (معلومه از اون کارایی هست که پلان و برش و نما که حل شده رفته سراغ ارائه و اصلا به جزئیات و زیبایی شناسیش فکر نکرده )
رندر ها خیلی تلاش شده که کار خوبی از توش در بیاد منتها به نظر شخص من تلاش ها بی ثمر بوده
اصلا کار ظرافت نداره

می تونستی درختا رو یکم بچرخونی و یکم مقیاسشونو تغییر بدی تا اینجوری array نشه
ترکیب مپ آسمون با خود کار هم خیلی بد شده
دسته نرده ها واقعا بد هستند
پروفیل شیشه ها همین طور و هزاران نقد دیگه

قبول دارم که کارت زیادی اورگانیک بوده و وقتت هم کم بوده ولی میان بر هایی که برای اجرای اون انتخاب کردی کارت رو خیلی آسیب زده

شیت بندی (به نظر شخص من ) خیلی خیلی خام هست
یعنی نه یک شیت بندی ساده و فکر شده هست و نه یک شیت بندی پر جسارت و شلوغ
یه سری عکس و یک سری ترسیم فنی رو با هم ترکیب کردی شده این
حتی به گرافیک فونت های کار هم فکر نشده

ترکیب شدن عکس ها با همدیگه همین جوری با پاک کن فوتوشاپ انجام شده
ای کاش به جای استفاده از ابزار های فوتوشاپ به در آوردن یک لی آوت معمارانه فکر کرده بودی

در پایان صمیمانه عذر خواهی می کنم که فقط نکات منفی کار رو گفتم
ولی امیدوارم کمکی بوده باشه در جهت بهبود کارت

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
مرسی...کار برای نقد هست...تمام حرف های فرخ رو قبول دارم.چون حجم کار خیلی خیلی بالا بود و سیستم خیلی داغون... باید بپذیرم که الان خیلی اطلاعاتم با اون موقع فرق کرده.باور کن من خودم از کار راضی نیستم... اما کارش از 100 نمره 40 یا 50 میگیره...
شیت بندی یه جورایی با فرخ موافقم.. البته کار من نیست شیت بندی.من فقط مکس رو انجام دادم

m.n1362

Member
آقا یکی عارف و بگیره ...کارو دوست میداری ام اما رنگ قرمز تو شیت نمیذاره کارو خوب ببینی ..اییی کلکککککککککککککککک..در کل خوب میباشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا