بی بی کد موزه آب

saman205

Member
سلام دوستان
این یک کار پایان نامه هست خوشحال میشم در موردش نظر بدین البته 2تاشو خودم میگم اول اینکه بگراندش خیلی بزرگه دوم هم رنگ درختاش.

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    710.8 کیلوبایت · بازدیدها: 23
  • 2.jpg
    2.jpg
    467.8 کیلوبایت · بازدیدها: 19
آخرین ویرایش:

khoushechin

Well-Known Member
آدمش هم سایه نداره!
رندر و بافت ها هم زیاد جالب نیست!
روی متریال هاش بیشتر کار کن
با چی کار کردی گوگل اسکچ

اینکه سنگا رفلکت دارن معنی نمیده به نظرم !
نورپردازی هوای آفتابی خیلی جلوه اش بیشتره.
میتونستید برای عکس پس زمینه انتخاب بهتری داشته باشید.

موفق باشید :rose:

Yar.kh

Member
یک سوال اساسی
اون ماشینا چطور رفتن اونجا؟ از توی خیابون راهی نیست به اونجا که!

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.کارخوبی شده.نورش خوبه.پرسوناژ ماشین و آدم خوب شده اما درخت هاا به خاطر نداشتن سایه rpc جالب نشده.کار رو مصنوعی کرده
یه مقداری باید بعد از رندر توی فتوشاپ باهاش بازی کرد.کار کنتراست بگیره رنگ بگیره.رندر آسمون سفید که اصلا خوب نشده چون پرسپکتیو توی رعایت نشده
اندازه درخت و رنگ درخت با درخت rpc‌ ناهمخونی شدید داره.
موفق باشید

saman205

Member
بسیار سپاسگزارم از دوستان عزیز khoushechin و LonelyCharlie و LonelyCharlie و AREF به خاطر نظرات سازنده شون
کار با AutoCAD و max9 و vray انجام شده
بعضی چیزهارو میدونم و آخرش انجام نمیدم!!! مثل سایه آدمها وماشینها یا اینکه اون ماشینا چطور رفتن اونجا؟
این نظرات رو هم نمی دونستم و خیلی برام جالب بودن والبته امیدوارم استفاده کنم:
نورپردازی هوای آفتابی خیلی جلوه اش بیشتره و رندر آسمون سفید که اصلا خوب نشده چون پرسپکتیو توی رعایت نشده.
اما فوتوشاپم زیر صفره ولی حتمن یاد میگرم ______ rpc فقط ادمهاش خوبن ماشین هاش هم از دور ماشاا... با درختاش همیشه مشکل دارم البته درخت دارم ولی بخاطر سرعت سیستم نمیتونم استفاده کنم

madmaster_3d

Well-Known Member
خیلی عالیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه معلومه زحمت کشیدی . فقط روی متریالاش کار کن همین. مثلا آسفالت خیابونه ماته . در کل ایول

جدیدترین ارسال ها

بالا