موزش ثبت اطلاعات با فلش بدون استفاده از دیتابیس به همراه فایل نمونه

فایل زیپ شده را اکسترکت کنید و با نرم افزار فلش 7 یا 8 بازش کنید و ازش رندر بگیرید
حالا فرم رو پر کنید و اطلاعات رو سیو کنید
فایل رو ببندید و دوباره بازش کنید
روی دکمه لود کلیک کنید و اطلاعاتی که در فرم ثبت کرده بودید رو مشاهده کنید

موارد استفاده زیادی داره که میشه به چند مورد اشاره کرد
در بازیها برای ثبت مرحله بازی
در وب سایت شما برای شناسایی کاربر یا به خاطر آوردن کاربر و اطلاعات مربوط به کاربر
و غیره
امیدوارم مورد استفادتون قرار بگیره
 

پیوست ها

***UNIQUE***

Active Member
سلام
مثالتون خیلی خوب بود فقط یه سوال ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
در خط
کد:
my_so = SharedObject.getLocal("superfoo");
راجع به این قسمتش
("getLocal("superfoo
ممنون میشم یکم توضیح بدید
 
منظورش یه آبجکت لوکاله
یعنی یه آبجکتی که روی سیستم کاربر ساخته و ذخیره میشه نه روی سرور
اگه پی اچ پی کار کرده باشین یه چیزی تو مایه های کوکی هستش که تو فلش ما بهش یه اسم میدیم و یه آبجکت ازش میسازیم که هر متغییری میشه به خوردش داد مثل
variable
boolean
Array()
و غیره
 

Security9776

Active Member
سلام ، این مورد قبلا هم در انجمن مطرح شده بود ولی به هر حال برای دوستانی که تازه عضو شدند مفید هست .
و برای دوستانی هم که از قبل عضو بودند یک دوره و یادآوری می شه .
به هر حال از زحمتی که کشیدی تشکر می کنم .

موفق باشید . محسن
 
خواهش میکنم من به این انجمن خیلی بیشتر از اینا مدیونم
شما هم موفق باشید
 

***UNIQUE***

Active Member
جناب hamidreza2004 از پاسختون بسیار ممنونم :)

جناب security اگر مورد تکراری مطرح شده عذر میخوام سعی میکنم دیگه اینجوری نشه :)
 

amir_s

Active Member
قسمتی که توی تابع getLocal از SharedObject نوشته میشه مسیر ذخیره Data توی قسمت SharedObject در فولدر Application data هست !
 

Security9776

Active Member
سلام
C:\Documents and Settings\Mohsen Maghsoodi[Username]\Application Data

البته بسته به درایوی که ویندوز رو در اون ذخیره کرده اید و یوزرنیم ویندوز شما فرق می کنه .

در ضمن من فکر کنم اون اطلاعات رو در قسمت کوکی سیستم ذخیره کنه !!!
 

Security9776

Active Member
amir_s گفت:
نه ... توی همون Application data هست !
امیرجان ، ولی من فکر کنم که توی کوکی هست . اگه شما کوکی سیستم رو خالی کنی دیگه اون اطلاعات لود نمی شه . و یک نکته اینکه شما وقتی یک صفحه اینترنتی رو نگاه می کنید تنها اطلاعات رو می توان در کوکی ذخیره نمود و دسترسی به بخش های دیگه وجود نداره و چند تا دلیل دیگه .....
 

جدیدترین ارسال ها

بالا