قالب مورسيه لگو

• شروع کننده موضوع Fa
  • تاریخ شروع

Fa

Well-Known Member
سلام به دوستان .

نرم افزار سينما 4دي و موتور رندر خودش
زمان رندر بالپ تا بنده حدوداً 38 دقيقه
زمان مدل حدود 3 هفته هر شب 1الي 2 ساعت ( از وقتي amin4d اون آموزش رو داد)

دوستتون دارم .

پیوست ها

• back.jpg
    back.jpg
    568.7 کیلوبایت · بازدیدها: 27
  • front.jpg
    front.jpg
    563.7 کیلوبایت · بازدیدها: 37

Fa

Well-Known Member
راستي تا يادم نرفته بگم من نور اين كارو تو ال اي دي لپ تاپ خوب ميبينم ولي ممكنه شما تاريك ببينيد . همين الان شرمنده .:wink:

Hamed

Active Member
سلام
همينگ همت كردي اين كارو انجام دادي خودش يك دنياست
ولي هم مدلينگت زياد ايراد ورتكسي داره هم ايراد رندري كه نويزش زياده و اين كه مهم ترين مورد اينكه از hdir استفاد كن و اينكه چندتا باكس نور اصراف محيط بار تا متريال ماشين رفلكت ها لازم رو داشته باشه

ولي در خوبه و واقعا خسته نباشي

علي علي

• Like
Reactions: Fa

Hamed

Active Member
من يه معذرت خواهي بده كارم كار فور دي من درست نديدم چون هيچي بلد نيستم تو فوردي من عذر خواهي ميكنم كه نقد كردم...:)

• Like

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
ایول بابا. خیلی خوشم اومد. پیشرفتت توی کار فوق العاده بوده.
اولین کارت که شده این دیگه ببین دفعه های بعد چی میشه. اخه این کار بیشتر جنبه ی آموزشی داشته و توی انجام این کار بیشتر تجربه کسب کردی و حالا باید یه کار سنگین دیگه مثل آئودی R8 یا یه ماشین سنگین تر و مشکل تر رو بری برای مدل آنتخاب کنی تا تجربیاتت عملی تر بشه و توی این کار به تبحر برسی.
برای رندر هم اگه توی Cinema 4D 11.5 هستی یه رندر هم با وی ری بگیر. مشکلی داشتی توی فروم خود Cinema 4D بگو من کمکت می کنم اونجا.
اما بازم می گم برای اولین کار کار خوبی رو دادی.

بعد هم H.Z جان مگه مهمه که با چه نرم افزاری کار شده؟ مهم خود کاره. شما روی کار نقد بذار هیچ مشکلی هم نداره. آخه نرم افزارهای 3D اصولا شبیه هم هستن و فقط توی ابزار و روش انجام کار با هم تفاوت دارنف پس بدون توجه به نرم افزار نقدهاتون رو در مورد مدلینگ، متریال، نورپردازی و رندر بگید.
همگی موفق باشید.

آخرین ویرایش:
  • Like

Fa

Well-Known Member
ممنون از دوستان و امين جان كه اين كارو با كمك ايشون زدم . حتماً از ايچ دي آي آر استفاده ميكنم و مي ذارمش نظر بديد . من خيلي سعي كردم كه نويز نداشته باشه ولي به نظر ... . خوشحال ميشم بهتر كمكم كنيد . چشم آقا از امشب مي رم سراغ R8 آوودي:wink:

پیوست ها

• wire.png
    wire.png
    149.3 کیلوبایت · بازدیدها: 14

جدیدترین ارسال ها

بالا