مورتال کامبت وطنی !!!

clickrast

Member
[h=2][/h]بعد یه سری بحث های آموزشی و به اصطلاح درسی فکر کردم بد نباشه که لبخندی رو لباتون ایجاد کنیم. می پرسین چطوری ؟ با تعریف کردن یه خاطره قدیمی !

حدود ۲ سال پیش داشتم از توی پارک رد میشدم یه دفعه دیدم “ام دی آی زیرو” با “مهدورپیون” دارن دست به یقه میشن! اینه که پریدم وسط گفتم : “دوستان، دوستان، الان اگه میخواین درگیر بشین حداقل مثل ایام گذشته مردونه درگیر بشین!” اونا هم گفتن : “چشم آقا ایمان، هرچی شما بگین” منم سریع دوربین رو در آوردم و از صحنه فیلم برداری کردم که دیگه می تونین خودتون مبارزه شون رو ببینید…

دانلود ویدئو

mnh40

Well-Known Member
خیلی قشنگ و جالب بود من که خوشم اومد:oops: راستی خیلی وقته که دیگه از آموزش هاتون خبری نیست ما بی صبرانه منتظریم:sad:

موفق باشید:rose:

سلام نمونه ای رو که ساختی وقتی طرف یخ میزنه و خورد میشه
از افکت های اماده دیجیتال استفاده کردی یا تو مکس ساختی و
و نیزه را با افتر دو بعدی ساختی یا سه بعدی

اجازه دارم این نمونه کار شما رو که بدون واتر مارک هست به شرکتها نشون بدم برای جذب سفارش

clickrast

Member
سلام
یخ ها از Action Essentials هستند و نیزه هم از افکت Beam خود افتر افکتز هست.

اگه فکر میکنید هنگام نشون دادنش به شرکت ها بهتون کمک میکنه بله مشکلی نداره

سلام
یخ ها از Action Essentials هستند از کجا میشه تهیه کرده (یعنی انیمیشن آماده هست یا نه پلاگین هست مثل trap codو باید روش کار کرد )چون یک سری افکت های آماده این طوری رو هم دیجیتاب جویس داره
بخشیش
رو از شاتر استفاده نکردید اون یخهاای که حالات خرد شدن و پرتاپ شدن دارند ویخهایی که روی زمین میریزن رو از action ها
و نیزه هم از افکت Beam خود افتر افکتز هست. رو چطوری بهش حالا نیزه دادی چون beam افتر حالت لیزر داره

clickrast

Member
نه همه اش از همین Action Essentials 2 هست. مجموعه کلیپ های آماده ی Video Copilot هست می تونید اطلاعات بیشترش رو توی سایت خودش یا اینجا ببینید.
چیزه خاصی نیست. با تغییر رنگش شبیه نیزه شده. اون حالت روش هم با افکت Mr Mercury ایجاد کردم

فی البداهه نیزه این طوری در آوردی چون من خودم بعضی وقتا به صورت حدسی بعضی اشکال رو با افکت ها در میارم

جدیدترین ارسال ها

بالا