مودم tp link 8811

mostafabibin2

Well-Known Member
درود
آقا کسی مودم مدل TP LINK 8811 برای ADSL رو تو 7 64بیتی نصب کرده؟ برای من ارور میده. میزنه:

Network Status Check failed
البته قبلش میزنه:
network Adopter Enabled

راهنمایی کنید، سپاس گذارم

nekooee2

Member
سلام

من نصب کردم ولی کلا این مودم با ویندوز 7 سازگار نیست چه 64 بیت چه 32 بیت و برای همین وقتی مودم و وصل میکنی کلی طول میکشه تا اینترنت وصله بشه و گاهی حتی سیستم هنگ میکنه! ولی میشه استفاده کرد

البته با LAN که هیچ مشکلی نداره چیزهایی میگم مربوط به usb هست. برا نصب هم با LAN وصل کن با usb هم وصل کن بعد بزن خودش سرچ کنه درایورش رو گیر بیاره و خودش از اینترنت میگیره. البته یک چیز دیگه نصب میکنه اما درایورش به هم می خوره و کار میکنه!

به نظر من فقط با LAN وصل کن راحت تری دیگه سیستمت کند نمیشه

منم همینو دارم به غیر مشکل هنگ گردنش که اعصابو به هم میریزه مشکل دیگه اش که برای من هست اینه که بعد اینکه مشخصاتمو بهش دادم و سیو میکنم وقتی دوباره وارد محیط تنظیماتش میشم هیچی رو ذخیره نمیکنه و هر چقدر هم بزنم هیچی رو ذخیره نمیکنه.
موقع کانکت هم ارور 651 میده در 7.
اخرشم وصل نمیشه از دوستان کسی میدونه مشکل چیه لطفا راهنمایی کنه.

nekooee2

Member
فقط مشکل هنگ کردن هست ولی مشکل کانکت نشدن و ... نداره. شم با lan وصل کنید. در هر حال یوزرو پسوورد را از داخل خودم مودم تعریف کنید.
و برای ذخیره نشدن اطلاعات یک بار کلید ریست رو به مدت 10 ثانیه نگه دارید و دستگاه رو سپس روشن کنید. اگر باز هم اطلاات ذخیره نشه مشکل سخت افزاری پیدا کرده!

مودم که نو هست چجوری مشکل سخت افزاری داره؟
چندبار هم ریست کردم فایده ای نداره
تو سایتش خواستم درایورشو اپدیت کنم مال من که 5.2 زده بود به نظرت درست میشه با اپدیت کردن درست میشه؟
TD-8811 - Welcome to TP-LINK

nekooee2

Member
به هر حال وقتی تنظیمات رو ذخیره نمیکنه مشکل داره دیگه. شما با یک ویندوز xp و کابل LAN هم یکبار بهش تنظیمات رو بده. اگر نگرفت آپدیتش کن ببین درست میشه یا نه. ممکنه درست بشه.
البته فریم ور اینها ver های متفوت داره که بعضیهاش اصلا ساپورت نمیشه دیگه. مثلا مدلی که من دارم اصلا براش فریم ور نیست تو سایتش و ورژنهای دیگه هست. مواظب باش اشتباه بدی دیگه بالا نمیاد

ورژن سخت افزاری دستگاهت هم زیرش هست

به اخرین ورژنش هم اپدیت کردم درست نشد اصلا فرقی نکرد
اگه دو پورت لن داشت خوب بود ولی فکر کنم باید یه مدل دیگه بگیرم
شما یه مدل وایرلس دار که بردش خوب باشه و مشکل درایور نداشته باشه نمی شناسید؟

nekooee2

Member
تمام این سری مودمها با کابل usb با ویندوز 7 مشکل دارهو حتما این دوستمون از LAN استفاده میکنند. با usb هم کار میکنه ولی سیستم گاهی هنگ میکنه و یا اینکه بخواین وارد network and sharing cenetr باید چند دقیقه صبر کنید. چون درایورش مشکل داره با ویندوز 7.

مودمهای zyxel که شاتل خودش میده پشتیبانی خیلی خوبی داره و با 4 تا LAN 75000 تومان قیمت زده. ولی برد زیادی نداره. یعنی اینکه تو همون فضای خونه هم اگر بگذاریدش در یک اتاق آنتن دو خط یا سه خط میده. اما سرعت اصلا پایین نمیاد و مشکلی نداره

حالا اگر بیشتر از فضای خونتون می خواین آنتن بد هبایدبیشتر تحقیق کنید....

بله کار میکنه ولی با usb اصلا کانکت نمیشم فقط با لن کانکت میشه که برای سوییچ خودم و سیستم دیگه ام به اون تک پورت احتیاج دارم فکر کن مباید کلا مودمو عوض کنم
بعدشم موقعی که به اینترنت وصلم چراغ اینترنتش روشن نیست ولی همه چیز عادیه و و صلم.این چراغ موردی نداره؟

جدیدترین ارسال ها

بالا