مودم adsl,adsl+2

66majid

New Member
اگر به دنبال یک مودم خوب برای برقراری ارتباط با اینترنت هستید ، و کیفیت بالا و قیمت پایین محصول برای شما اهمیت دارد ، ما برای شما پیشنهاد خوبی داریم . مودمی که هم اکنون قصد معرفی آن را داریم ، محصولی است که بعد از خواندن توضیحات و مقایسه با قیمت آن ، کاملا متحیر خواهید شد . . . !!! برای خرید بهترین سایت برای فروش را به شما معرفی می کنم ==>> WWW.Tikebay.com :rose:

نام مودم :
SMC7901BRA4

مشخصات فنی :
این مودم قابلیت سازگاری با تکنولوژی های ADSL و +ADSL2 را دارا می باشد .
قابلیت اتصال به رایانه با اسفاده از پورت LAN
مشخصه های تنظیماتی : NAT , Firewal , ACL , . . .
پشتیبانی از نحوه اتصالات : PPPOE , PPPOA , Routing , Bridge
تجهیزات جانبی : اسپلیتر ، کابل شبکه ، سیم رابط تلفن و سی دی راهنمای محصول (+ کاملا رایگان)

نظر کارشناس فروش :
با سلام خدمت شما بازدید کننده گرامی یکی از ویژگی های شاخص تکنولوژی ADSL ، استفاده از آن به صورت شبانه روزی و با حداکثر سرعت ممکن است . تجربه سرعت حداکثری و اتصال شبانه روزی تنها زمانی ملموس است که بستر سخت افزاری مناسب برای بهره برداری از این تکنولوژی محیا باشد . همانطور که می دانیم درگاه سخت افزاری متصل کننده رایانه های شخصی به دنیای پر فراز و نشیب اینترنت ، مودم ها هستند . این مودم ها هستند که تعیین می کنند که ارتباط شما یک ارتباط پایدار و پرسرعت باشد یا ایتکه از ADSL ، تنها بی ثباتی و سرعتی کم را تجربه کنید .
با توجه به اینکه مودم های SMC ، از معتبرترین برندهای موجود در دنیای شبکه و علی الخصوص مبحث ADSL هستند و همچنین ، شرکت کاوش سامانه البرز به عنوان مدیریت این فروشگاه ، نمایندگی رسمی محصولات این کمپانی را دارا می باشد ، و با توجه به تجربه ای که من از همکاری با این شرکت و استفاده از محصولات این کمپانی دارم ، پیشنهاد می کنم که با خرید این مودم یک فرصت استثنایی را برای دست یابی به دنیای اینترنت برای خود فراهم آورید .
یادمان باشد که فرصت ها همیشه در اطراف ما هستند و این ما هستیم که مختاریم آنها را انتحاب نموده و از آن ها به نحو احسنت استفاده نماییم و یا آنها را نادیده بگیریم . و این همان فرصتی است که . . . :neutral:
بهترین سایت برای خرید ==>> WWW.Tikebay.com

66majid

New Member

نام مودم : SMC7904WBRA4

مشحصات فنی :
سازگاری با تکتولوژی های ADSL و +ADSL2
802.11b/g Access Point
4 درگاه اختصاصی شبکه برای برقراری ارتباط همزمان
مشحصه های تنظیماتی : NAT , Firewall , ACL , ***
پشتیبانی از : WPA2 , 802.1 x
Dual SSID
8 VLAN
تجهیزات جانبی : اسپلیتر ، کابل شبکه ، سیم رابط تلفن و سی دی راهنمای محصول (+ کاملا رایگان)

نظر کارشناس فروش :
با سلام خدمت شما بازدید کننده گرامی
یکی از ویژگی های شاخص تکنولوژی ADSL ، استفاده از آن به صورت شبانه روزی و با حداکثر سرعت ممکن است . تجربه سرعت حداکثری و اتصال شبانه روزی تنها زمانی ملموس است که بستر سخت افزاری مناسب برای بهره برداری از این تکنولوژی محیا باشد . همانطور که می دانیم درگاه سخت افزاری متصل کننده رایانه های شخصی به دنیای پر فراز و نشیب اینترنت ، مودم ها هستند . این مودم ها هستند که تعیین می کنند که ارتباط شما یک ارتباط پایدار و پرسرعت باشد یا ایتکه از ADSL ، تنها بی ثباتی و سرعتی کم را تجربه کنید .
مودمی که در حال حاضر معرف حضور شماست ، تولید یکی از بهترین کمپانی های دنیاست و دارا بودن 4 درگاه شبکه و همچنین در کنار آن ، پشتیبانی از تکنولوژی WireLess باعث محبوبیت آن در میان کاربران اینترنت تمام دنیا شده است . با استفاده از این مودم شما می توانید در آن واحد از طریق چند سیستم به اینترنت متصل شوید و لذتی وصف نشدنی را تحربه کنید . . . !
آپشن دیگری که بر محبوبیت این نوع از مودم می افزاید ، گارانتی 2 ساله شرکت ساخت سیستم می باشد ، شرکتی که گارانتی آن به عنوان یکی از معتبرترین ها در ایران شناخته می شود . من پیشنهاد می کنم که اگر نیاز به یک مودم دارید که این قابلیت را دارا باشد که اینترنت را بین چند رایانه به اشتراک گذارد ، این مودم می تواند به عنوان یکی از انتخاب ها در لیست خرید شما قرار گیرد .
بهترین سایت برای خرید این مودم WWW.Tikebay.com :)

Ultra3D

Well-Known Member
سلام
معرفی کلی یک محصول درسته ولی معرفی مرکز خرید اون یا یک فروشگاه تبلیغ محصوب می شه
شما که این اطلاعات رو می دادین باید می نوشتین که هر کی بخواد یک پیام خصوصی به شما بزنه تا شما هم با پیام خصوصی بهش مرکز خرید رو معرفی می کردین!
اینا جزو قوانین فروم هست
بابت توضیحات هم ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا