مودم مبین نت (ایرانسل)

sallarmelli

Active Member
سلام به همه دوستان
می خوام بدونم اگه مودم مبین نت بگیرم می تونم برای یه مدت طولانی ازش استفاده کنم حدود 5 سال آیا مودمش و سیستم اینترنت دهیش از رده خارج نمی شه

1-و آیا بهتره adsl بگیرم یا مبین نت ؟
2-سرعت کدومشون بیشتر ؟
3-و از لحاظ هزینه کدومشون به صرفه تره؟

hdnsoft

Well-Known Member
سلام
اگر شما محلی که قراره ازش استفاده کنی به خط تلفن دسترسی داری و ضمنا نیاز به جابه جایی و انیترنت همراه نداری ، بهترین گزینه همون adsl اما اگر میخوایی دائم اینور و اونور بری و اینترنتت هم باید باهات باشه ، بهترین گرینه وایمکس هستش
پیشنهاد من سرویس وایمکس مبین نت هستش
خیلی سرعتش خوبه
برای 5 سال که سرویس تداره
سرویس 3 ساله برای مودم های جیبی ارائه میدن که از لحاظ سرعت و کیفیت به مودم های وای فای نمی رسن
بماند که معموملا اکانت شما سریعتر از اون جه که فکرش رو بکنید تموم میشه ( خودمن اکانت یک ساله ام رو در 5 ماه نشده تموم کردم ! )
اینه که حالا شما ببین کدومش برات بهتره ،
ضمنا سرعت وایمکس 512 با حجم دانلود 20 گیگ یکساله حدود 210 تومن میشه در حالی که adsl خیلی از این کم تر میشه ، ( سرویس مشابه )

sallarmelli

Active Member
خودمن اکانت یک ساله ام رو در 5 ماه نشده تموم کردم
یعنی چی ؟حسین.
یعنی اگه بخواهیم در مدت یک سال به اینترنت وصل باشیم باید به طور متوسط در یک روز یک مقدار خاص وصل باشیم ؟
و آیا این طور نیست که هر وقت کامپیوتر رو توی سال روشن کنیم اینترنت در دسترسمون باشه؟
یا منظورت حجم دانلوده؟

راستی سرعت دانلود هر کدومش به طور متوسط چقدره؟

آخرین ویرایش:

SajadCG

کاربر فعال
یعنی چی ؟حسین.
یعنی اگه بخواهیم در مدت یک سال به اینترنت وصل باشیم باید به طور متوسط در یک روز یک مقدار خاص وصل باشیم ؟
و آیا این طور نیست که هر وقت کامپیوتر رو توی سال روشن کنیم اینترنت در دسترسمون باشه؟
یا منظورت حجم دانلوده؟

راستی سرعت دانلود هر کدومش به طور متوسط چقدره؟

ببین سالار جان
به عنوان مثال وقتی شما یک استراک 1 ماهه با 5gig ترافیک میتونید این حجم رو توی یک روز تموم کنید و می تونید اونقدر کم دانلود کنید که آخر ماه ترافیک اضافه هم بیارید.
پس کاملا به خودتون بستگی داره که چقدر دانلود کنید

برای بدست آوردن سرعت دانلود سرعت سرویستون را تقسیم بر 8 بکنید

موفق باشید.

hdnsoft

Well-Known Member
حرفای سجاد کاملا صحیحه فقط اینم اضافه بکنم ( تجربه شخصی )
وایمکس 512 من ( مبین نت ) در روزهای معمولی سرعت دانلودش بین 79 تا 69 متغییر بود ( که استانداردش میشه 68)
اما این وایمکس 1 مگ که گرفتم ( مبین نت ) در روزهای معمولی بین 70 تا 90 نهایتش 100 ( ولی بیشتر همون 70 و اینا هاست )
هر دو سرویس مذکور هم در روزهای تعطیل ( که از 2 شب تا 2 بعدظهر جمعه اش رایگانه ) همچنین در ساعات 2 شب تا 8 صبح ( اینم رایگانه ) ماکس سرعتشون به 30 هم نمیرسه!
در کل از این که سرویس 1 مگ گرفتم زیاد راضی نیستم ( فرق با قبلی نداره ! اما قیمتش تقریبا دوبرابر قبلیه شد + مودم رایگان هم نداشت! )
البته در مورد سرعت آپلود هم باید بگم سرویس 1 مگ ام سرعتش تقریبا دوبرابر سرویس 512 هستش :rose:

Cisco

مدیر انجمن
فقط و فقط ADSL . ارزان تر , سرعت بیشتر , قطعی کمتر .
تجربه شخصی من که تقریبا از تمامی سرویس دهندگان بزرگ ایرانی وایمکس (مبین نت و ایرانسل) و Adsl (پارس آنلاین - شاتل - پیشگامان - داتک ) استفاده کردم.
موفق باشید.

madmaster_3d

Well-Known Member
سالار تو اینترنت سرچ کنی میبینی همه از این ایرانسل شاکین. مفت نمیرزه و سرعت دانلودش معمولا 20 30 ولی من ا دی اس ال دارم با 3 ماه 40 تومان و 9 گیگ حجم سرعت اینترنت گاهی بالای 200 کیلو. adsl بگیر اشتباه نکنی

L.payam

New Member
توجه داشته باشید که:
اولا: وایمکس های مبین نت بین یوزر ها شیر می شه. یعنی منی که سرعت 2مگ رو خریده بودم، با دو نفر دیگه به طور شیر داشتم استفاده می کردم. یعنی 700کی داشت به من می رسید. اینو عامل پشتیبانی خود مبین نت به من گفت.
دوما: اگر به خاطر ساخت و ساز اطراف خونت آنتنت ضعیف یا حتی مثل من کاملا قطع بشه هم پولتو پس نمی دن.
من یکساله ی 2مگ رو خریدم و الان 9 ماهه نمی تونم استفاده کنم، و پولم رو هم پس نمی دن.
امروز رفتم پیش رییس کل پشتیبانیشون، آقای یوران نامی. گفت ببر مودمت رو جای دیگه استفاده کن. به ما ربطی نداره...

جدیدترین ارسال ها

بالا