مودم سازگار باسيستم عامل linux

iman_iz

Member
كسي يه مودم سازگار با سيستم عامل linux 9.0 سراغ داره؟
من تا حالا مودم سازگار با اين سيستم عامل رو پيدا نكردم.
اين كار را روي مودمهاي geniuse..zoltrix...Dlink...Creative..وحتي Rockwell كه همه ميگفتن سازگاره امتحان كردم اما نشد....
نمونه هاي داخل ايران معمولا از نمونه هايي هستند كه صرفا براي ويندوز مايكروسافت طراحي شدن...و درايوري هم براي نصب رو لينوكس يا يونيكس ندارن...
كسي اطلاع بيشتري داره... :arrow: :?: :?:

iman_iz

Member
واقعا كه ...

از اين همه جوابي كه داديد متشكرم.... :roll:

به هر حال من خود پاسخم را يافتم و سايتي كه توانستم ياد بگيرم چطور حتي مودمهاي غير استاندارد تحت ويندوز را در آن نصب كنم در زير معرفي ميكنم تا اگر كسي بخه اين مشكل برخورد راه آنرا بيابد...اگر چه اصلا ساده نيست...

اما چرا به lunix علاقه دارم ...چون عاقبت مايكروسافت هم سرور خود را يونيكس كرد..!!!

:idea: :idea: :idea:
لينوكس سيستم عاملي با قابليت تغيير پذيری بسيار مناسب مى‌باشد. شما مى‌توانيدdesktop را مطابق آنچه دوست داريد تغيير دهيد. لينوكس همچنين از سيستم امنيتی‌قوی‌تری در مقايسه با ويندوز برخوردار است و مى‌تواند با سخت‌افزارهای بيشتری از جمله پروسسورهای486 تا آخرين مدل پنتيوم P4 ها كار كند. در بسياری مواقع لينوكس بيشتر شبيه يك سيستم عامل با قابليت تغييرپذيری نامحدود و با ساختار بلاك است تا يك سيستم عامل يكپارچه.
لينوكس دارای سيستم امنيتی بمراتب بالاتری نسبت به ويندوز است و اين چيزی است كه مورد توجه كاربران در همه جاي دنيا است. انجمن لينوكس طبق روال منظم و بر اساس گزارش‌های رسيده از باگ‌ها و تقريبا روزانه در جهت ارتقاء امنيت آن گام‌هايی بر مى‌دارند.

اگر شما از كار با لينوكس اطمينان نداريد مي‌توانيد آن را به همراه ويندوز نصب كنيد. اگر تصميم داريد از نرم‌افزارهايى استفاده كنيد كه جايگزين آن در لينوكس وجود ندارد مي‌توانيد به راحتى و با راه اندازى مجدد reboot كامپيوتر با سيستم ويندوز كار كنيد.

:!: :!: :!: چندي پس از حمله کرم بلستر به کامپيوترهاي شخصي، حملات DoS کلاينتها بر روي Windowsupdate.com باعث تغيير سياست ماکروسافت در تبليغ براي سرورهاي خود گشت وسرنجام Linux جاي خود را در ماکروسافت باز نمود. طبق اخرين اطلاعات دريافتي Windowsupdate.com در حال حاظر از Akamai يکي از نسخه هاي پيشرفته Linux براي دفع حملات DoS استفاده مينمايد. :!: :!: :!: :wink: :arrow:

واما سايت راهنماي نصب مودمهاي ويندوزي http://www.linmodems.org تحت يونيكس...

dark-man

Member
اکثر مودم های اکسترنال به راحتی روی لینوکس نصب می شوند ...اما خدا نکنه بخواهید یکی از این مودم های اینترنالی که خود لینوکس دیتکت نکرده رو بخواهید بشناسونید بهش ....

Opera 8.0

Member
من روی مودم های Cnet فقط درایور لینوکس رو دیدم
البته در بین اینتر نال ها
از لحاظ کارایی هم مودم خوبیه

جدیدترین ارسال ها

بالا