مودم زولتریکس

qwerty2004

Member
با سلام به همه شما.
مودم من zoltrix smart sprit 3chip هستش مي‌خوام با اين مودم در لينوكس به اينترنت وصل بشم.اما مودم رو نميشناسه .لطفا راهنمايي كنيد.

با تشكر.............. :wink:

aminir

Member
سلام
والا اين مشكل هم من چندين ماه پيش داشتم ولي داريور مجاني تحت لينوكسش رو گير نياوردم بگرد پيدا كردي خبرش رو بده
باي

30yavash

Member
qwerty2004 گفت:
با سلام به همه شما.
مودم من zoltrix smart sprit 3chip هستش مي‌خوام با اين مودم در لينوكس به اينترنت وصل بشم.اما مودم رو نميشناسه .لطفا راهنمايي كنيد.

با تشكر.............. :wink:
يه سر به وب سايت اصلي زولتريكس بزن يعني دقيقا همون جايي كه درايور براي ويندوز اراه كرده.
من آدرسش رو ندارم (مودم من اصلا زولتريكس نيست) ولي اگر توي سي دي همراهش بگردي احتمالا پيدا مي كني.

alireza_a4

Member
مال من زولتریکسه
تو کاتولگش گفته کالر آی دی داره !! ولی من ندیدیم

اگه سرچ کردی قربون دستت کالر آی دی رو هم سرچ کن

بای

omidjon

New Member
دوست عزیز سلام
در مورد مشکلتون باید بگم که مودمهای زولتریکس اصطلاحا winmodem هستند و در لینوکس قابل نصب نیستند و اصولا برای ویندوز طراحی شده اند .باید مودمتون رو عوض کنید و مثلا intel یا Rockwell دوچیپ بگیرید.

موفق باشید

papiyoon

Member
omidjon گفت:
دوست عزیز سلام
در مورد مشکلتون باید بگم که مودمهای زولتریکس اصطلاحا winmodem هستند و در لینوکس قابل نصب نیستند و اصولا برای ویندوز طراحی شده اند .باید مودمتون رو عوض کنید و مثلا intel یا Rockwell دوچیپ بگیرید.

موفق باشید
اقا اطلاعات نداری چرا مردم رو میزاری سر کار ؟ مودم منم زولتریکس هست و به راحتی با لینوکس به اینترنت وصل میشم

دوست عزیز از سایت www.linuxant.com درایو مودمت رو دانلود کن (مودم منم زولتریکس 3 چیپ هست که درایو رو از اینجا دانلود کردم)
برو به قسمت مودم های HCF و با توجه به ورژن کرنل لینوکست درایو مورد نظر رو دانلود کن
البته این درایو های 14 kbps هستن و برای اینکه 56 kbps بشن باید کرکش کنی
دانلود که کردی بگو تا نحوه کرک کردن رو بهت بگم
موفق باشی

میلاد

Member
papiyoon گفت:
اقا اطلاعات نداری چرا مردم رو میزاری سر کار ؟ مودم منم زولتریکس هست و به راحتی با لینوکس به اینترنت وصل میشم

دوست عزیز از سایت www.linuxant.com درایو مودمت رو دانلود کن (مودم منم زولتریکس 3 چیپ هست که درایو رو از اینجا دانلود کردم)
برو به قسمت مودم های HCF و با توجه به ورژن کرنل لینوکست درایو مورد نظر رو دانلود کن
البته این درایو های 14 kbps هستن و برای اینکه 56 kbps بشن باید کرکش کنی
دانلود که کردی بگو تا نحوه کرک کردن رو بهت بگم
موفق باشی
نحوه کرک کردنشو بگو...

papiyoon

Member
چون اموزش رو در یک انجمن دیگه گزاشته بودن لینکشو برایت تو پیغام خصوصی فرستادم

جدیدترین ارسال ها

بالا