مودمم مشكل داره كمك...

Pooriya_Online

Active Member
سلام

آقايون خانوما ما اين مودممون رو عوض كرديم با مودم قبليه كانكت كه ميشدم حداكثر 49.8سرعتش بود (با يه اكانت 56)اما حالا فقط 40 تا ميره. :cry: :? 8O :)

شما بگين چيكار كنم؟ :roll:

saman_sweden

Active Member
pooriya گفت:
سلام

آقايون خانوما ما اين مودممون رو عوض كرديم با مودم قبليه كانكت كه ميشدم حداكثر 49.8سرعتش بود (با يه اكانت 56)اما حالا فقط 40 تا ميره. :cry: :? 8O :)

آيا مودم شما56 نوع v90 است
آيا امكان آپ ديت داره
اگر اينا را نداره تا گارانتي اش تمام نشده عوضش كنيد

nazari

New Member
pooriya گفت:
سلام

سلام
آيا شما مطمئن هستيد كه مودمتان درست نصب شده است ويا اينكه ويندوزتان مشكلي ندارد؟

Pooriya_Online

Active Member
سلام

آقايون مدلش اينه: Generic 56K HCF Data Fax Modem
درضمن 3Com هم هست.

ممنون ميشم بگين چيكارش كنم.

راستي يادم رفت اينو بگم

وقتي تو اينترنتم و ميخوام صفحات رو بالا پايين كنم تصويرشون تيكه تيكه ميشه تو بازيه The Sims هم همين مشكل رو دارم.

كارتم 64MB.

حالا اينو چيكار كنم؟

Vmj

Member
اگر كارت گرافيكتون ATI 64MB هست و ويندوزتون XP من ميدونم مشكل از كجاست. بگين تا راهنماييتون كنم.

behsa

Member
Vmj گفت:
اگر كارت گرافيكتون ATI 64MB هست و ويندوزتون XP من ميدونم مشكل از كجاست. بگين تا راهنماييتون كنم.

اگر لطف كنيد بگيد ممنون ميشم. چون منهم اين مشكل را دارم. در ضمن هنگام پخش فيلم هم در ويندوز xp همينطور ميشه.

Vmj

Member
آقا با عرض معذرت بايد صبر كني تا فردا من برم از پسر خالم بپرسم آخه راستشو بخواي اون اين مشكلو داشت و درستش كرد. در واقع مشكل از درايور ويندوز xp هست.

Vmj

Member
يافتم!
شما روي desktop كليك راست ميكني بعد properties را ميزني. در اون صفحه روي تب settings كليك ميكني. در صفحه اي كه مياد روي كليد advanced كليك ميكني. در پنجره اي كه باز ميشه روي تب performance كليك مي‌كني و بعد در صفحه اي كه مياد يه چيزي ميبيني به اسم Hardware acceleration كه مقدارش full هست شما بايد او رو يك درجه كمتر از full ببري. بعد هم همشو ok كن برگرد تو ويندوز. رديف ميشه.
موفق باشي.

Pooriya_Online

Active Member
Vmj گفت:
يافتم!
شما روي desktop كليك راست ميكني بعد properties را ميزني. در اون صفحه روي تب settings كليك ميكني. در صفحه اي كه مياد روي كليد advanced كليك ميكني. در پنجره اي كه باز ميشه روي تب performance كليك مي‌كني و بعد در صفحه اي كه مياد يه چيزي ميبيني به اسم Hardware acceleration كه مقدارش full هست شما بايد او رو يك درجه كمتر از full ببري. بعد هم همشو ok كن برگرد تو ويندوز. رديف ميشه.
موفق باشي.
ممنون ولي ويندوز من اكس پيه و گزينه performance نداره.
راستي تو فيلم اين مشكل رو ندارم.

درضمن درمورد مودم نميدونيد؟

Vmj

Member
آقا ببخشيد آخه من xp ندارم. امروز ميرم خونه پسرخالم ميپرسم بهت ميگم. در مورد مودم هم بايد بگم كه اگه شما با 48000 وصل بشيد يا با 40000 هيچ تفاوتي تو سرعت نداره. واسه اينكه اين 48000 كه اونجا مينويسه حداكثر سرعت هست كه هيچ وقت با خطوط تلفن ايران به 40000 هم نميرسه چه برسه به 48000. من قول ميدم سرعت اينترنت شما الآن هيچ فرقي نكرده.
من خودم الآن مودمم اينتل هست و اكثرا با اينترنت 56k با سرعت 28800 وصل ميشه ولي سرعتش توپه خيلي عاليه.

Pooriya_Online

Active Member
Vmj گفت:
آقا ببخشيد آخه من xp ندارم. امروز ميرم خونه پسرخالم ميپرسم بهت ميگم. در مورد مودم هم بايد بگم كه اگه شما با 48000 وصل بشيد يا با 40000 هيچ تفاوتي تو سرعت نداره. واسه اينكه اين 48000 كه اونجا مينويسه حداكثر سرعت هست كه هيچ وقت با خطوط تلفن ايران به 40000 هم نميرسه چه برسه به 48000. من قول ميدم سرعت اينترنت شما الآن هيچ فرقي نكرده.
من خودم الآن مودمم اينتل هست و اكثرا با اينترنت 56k با سرعت 28800 وصل ميشه ولي سرعتش توپه خيلي عاليه.
خيلي ممنون ولي اين سيستم من اصلا VGA Card رو نشناخته تو قسمت Davice در قسمت Other Davice گذاشتتش و نوشته كه درايور رو نشناخته. :roll: :cry:

اصلا اگه تو Other Davice بنويسه يعني نشناخته يااينكه...؟ :roll:

mehrdad55

Member
با سلام
چون در ويندوز XP كار ت را به صورت استاندارد مي شناسد (البته به صورتي كه ما فكر ميكنيم كامل شناخته) بايد شما كارت خودتون را با استفاده از cd كارت گرافيكي تون اون را نصب كنيد
با تشكر

Pooriya_Online

Active Member
mehrdad55 گفت:
با سلام
چون در ويندوز XP كار ت را به صورت استاندارد مي شناسد (البته به صورتي كه ما فكر ميكنيم كامل شناخته) بايد شما كارت خودتون را با استفاده از cd كارت گرافيكي تون اون را نصب كنيد
با تشكر
يعنى اگه دوباره نصبش كنم درست ميشه؟

Vmj

Member
آقا كارت گرافيك ATI يك cd همراهش داره. خوب اگه ويندوز شما نميشناسش نصبش كن.

جدیدترین ارسال ها

بالا