پشتیبانی موجودی بنام Tiratus ( ویرایش جدید ! )

نظر شما دوستان در رابطه با این کار...؟

• خوب

رای: 13 81.3%
  • متوسط

رای: 0 0.0%
  • ضعیف

رای: 3 18.8%

• مجموع رای دهندگان
    16

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام به همه دوستان عزیزم

به پیشنهاد دوستانم سعی کردم از یک زاویه دیگه و در حالتی جدید از مدل و محیطی که طراحی کردم رندر بگیرم .

این اتمام کار هست . امیدوارم که خوشتون بیاد . می خواستم این تاپیک رو در تاپیک قبلی ادغام کنم ولی چون اون به صفحه 2 رفته و اینکه کار رو کاملا تغییر دادم ، گفتم در یک تاپیک جدید بذارمش .

برای دوستانی که کار رو دنبال نکردن عرض می کنم که در قسمت WIP ، مراحل طراحیه کار از اولش هست .

در این کار از نرم افزارها و پلاگین های زیر استفاده شده :

Max2011
MentalRay
Photoshop
ZBrush
Combustion
ZAppLink
FumeFX

موفق باشید :rose:

*farshid*

کاربر VIP
تکنیکت خیلی خوب و در حد اتم هستش.:rose:.
من از مدل سر کاراکتر ها خیلی خوشم اومده بود (ولی پاها و بدن یه مقداری به سرشون نمیاد.)
متریال پوست هم خیلی خوب و طبیعی شده مخصوصا این افکت عبور نور که یه حس تخلخل و ژله مانند رو ایجاد کرده.

فکر کنم حسی که میخواستی در بیننده ایجاد کنی داره در من ایجاد میشه... اونقدر متریال پاها طبیعی جالب و چندش آور شده که...:shock:

Parsa.h

Member
خیـــــــــــلی کار جالبیه.
با نوری که از اون بالا میاد خیلی حال کردم:cool:
با آرزوی موفقیت

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام پژمان جان

عالی شده و پیشنهاد برات تاپ گالری....*****

محیط سازی عالی شده و به کاراکترات میخوره...

نور بالایی هم چشم گیر شده و باعث شده بامپ هایی که وجود داره زیبا تر به چشم بیان

اگه یه ولوم لایت خیلی ضعیف از بالا میومد هم دیگه کارت از اینی که هست زیبا تر میشد
آخه یه جای نمور و مرطوب شاید این افکت رو کم داشت
.....

فقط اون چیه که فرو کرده تو تنش؟
چوب یا میله؟؟
سلاح سرد باید باشه... ولی برخلاف قیافشون جونورای باهوشی هستن

بازم تبریک میگم و موفق باشی

آخرین ویرایش:

Baloot3D

سلام به همه

ممنون از توجهتون . این کار با نظرات سازنده دوستان به این شکل در اومد . نقدهای مفیدی رو بچه ها دادن و باعث بارور شدن کار شد .

reactor_master سلام
حق با توست الان که دقت می کنم یه ولوم لایت خفیف می تونست کار رو بهتر کنه . اون سلاح هم یک چوب هست .لااقل سعی کردم که این طور باشه :green:

بازم ممنون از همه :rose:

Mandana

Active Member
خعلي از قبلي بهتر شده دوست جان
نورشو خوشم اومد بسي
ولي هنوزم با بعضي قسمتها مشكل دارم..هر جا زاويه اي هست زيادي شديد هست..ني دونم شايدم مي وسواس كرفتم:green:
موفق بباشي:rose:

sharin

Member
سلام
همونطور كه انتظار مي رفت ، كار خوبي از آب در اومد. البته خودم رو در حد نقد اين كار نمي بينم.
فقط مي گم عالي شده.
همين طور خوشحالم از اينكه كاري رو كه شروع كردي به بهترين نحو به پايان رسوندي و مردونه تا ته اش رفتي.:wink:

موفق باشي.
يا علي.

Baloot3D

شما استاد sharin جان...!

سلام
...همونطور كه انتظار مي رفت ، كار خوبي از آب در اومد. البته خودم رو در حد نقد اين كار نمي بينم.
فقط مي گم عالي شده...

سلام sharin جان

ممنون که کار رو دنبال کردی بعدشم شما اختیار دارید استاد :rose: :paint:

موفق باشی :rose:

.:. soroosh .:.

Active Member
تبریک میگم بلوط جان ( ببخشید اسمتون را بلد نیستم )
کار زیبایی شده .
خیلی خوبه که روش وقت گذاشتی و به اینجا رسوندی.
و خوبه که تو این کار کلی تجربه کسب کردی ... از مدلینگ تا رندر لایه ای و نورپردازی و کار با زیبراش و ... و حتی کامپوزیت .
نقاط قوت خیلی زیادی داره و شاید خیلی بیشتر از نقاط ضعفش باشه .
حال و هوا و حس را خوب رسوندی و این خیلی مهمه .
فقط کمی تو سچوریشن رنگ ها زیاده روی شده که اون هم با کامپوزیت بهتر رفع میشه .
امیدوارم شاهد کارهای بیشتر و بهتری ازت باشیم هر روز .
موفق باشی. :rose:

mili shelman68

New Member
سلام baloot 3D جان
بهت تبریک می گم کارت واقعا عالی شده.
جاش فقط تو تاپ گالری باید باشه و بس...
منتظر کارای بعدیت می مونم.
امیدوارم همیشه موفق باشی:rose:
راستی متاسفانه بر خلاف میلم نشد زودتر کارتو ببینم:sad:

Baloot3D

ایده...!

سلام سروش جان
ممنون از نظرت . حق با توست ، اینکه یک کار رو از اول تا انتها انجام بدی واقعا تجربه خوبی هست . چون جتی سعی کردم محیط رو هم کامل بسازم و در مورد Pose و دوربین هم دوستان ایده های خوبی دادن مخصوصا فاطمه جان در بخش WIP و رئیس بزرگ ماندانا خانم :) در گالری کمک خوبی کردند . حتی همین الان هم با نظرات دوستان به ان نتیجه رسیدم که میشد بازم روش کار کرد و نکاتی از دید خودم هم مخفی مونده بود که بچه ها گفتند .

در مورد تاپ گالری که mili shelman68 ، reactor_master و بعضی از دوستان دیگه اشاره کردند باید بگم دست من نیست ، اگر در بین کرکترهایی که وجود داره این کار در تاپ گالری قرار بگیره باعث افتخار من خواهد بود ولی تصمیم گیری در این زمینه با فرخ جان و آقا ایمان هست . :rose:

موفق باشید :rose:

آخرین ویرایش:
این موجود داره با دست راست میله رو فرو میکنه توی شکم اون بیچاره دیگه . ولی قدرت و موتیشن بلور بیشتری در دست چپش دیده میشه و من وقتی نگاه میکنم احساس میکنم میله رفته توی شکم طرف و این داره درش میاره به جای اینکه فرو کنه :paint: خیلی خوشگله کارت .

جدیدترین ارسال ها

بالا