موبايل فروشي مهيار

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مشکلات زیادی داره! اونایی که به نظرم میرسه رو میگم:

1- اینکه اون عکس خوب برش نخورده. خیلی دورش شارپ شده.

2- سایز کارت فکر نمیکنم استاندارد باشه. طول و عرضش به هم نمیخوره!

3- متن کارت خیلی کم و پراکندست. همینطور رنگ فونتها.

ولی بک گراند کار قشنگ شده. اون عکس آقا هم که استفاده کردی قشنگه فقط باید دورش رو بهتر جدا کنی.

آدرس و شماره تلفن رو هم فکر کنم بخاطر تبلیغ نشدن حذف کرده باشی؟!

در کل روش کار کنی میتونی کارت قشنگی داشته باشی.

kambiz-g

Member
اولي رو قبول دارم
سايزش رو راحت ميشه تغيير داد
راستش چيز زيادي نداشتم من اين طرح رو براي آقاي 1gharibeh زدم
وتنها چيزي كه از طرح ميدونم همين موبايل مهياره

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
تغییرات فقط تغییر رنگ فونت فارسی بوده؟! اون که ایرادش خیلی زیاد نبود. به نظر من بزرگترین ایراد طرح الان همین دورگیری عکس هست که باید درست بشه. رنگ فونتها رو هم چون زمینه تیرست روشن کار کنی بهتره.

kambiz-g

Member
يه لحظه لهجه رفت روي اصفهاني (شوخي كردم)
ممنون از نظر الان تغيير مي دم ببينم چي ميشه

Shouli

Active Member
سلام : راستش اونجوری که من از طرحاتون دیدم انتظارمون بیشتر از اینا بود ... به نظرم اگر فونتها رو عوض کنی خیلی بهتر میشه -- منتظریم بترکونی .

AMiR

Active Member
چطورس ! اصلا رنگ بكگراند رو كن فيكن كني
اينجوري همه رنگي توش هست نميشه متضاد ها رو راحت پيدا كرد !

Mandana

Active Member
امیدوارم قبلن از حمید(یک غریبه) اجازه گرفته باشی.چون روی این مسائل خیلی حساسه و اگه اعتراض کنه طبیعتا حق رو به اون میدم
در مورد طرح هم خوب شده اما فونتها جای کار زیادی دارن
اون لوگوی شرکتها هم به نظر من نبودنشون بهتر از بودنشونه.
اما فکر کنم روی فونتها بیشتر مانور بدی طرح خوبی بشه
ولی بالای طرح خیلی خلوته
موفق باشی

kambiz-g

Member
براي بار اوله كه مي شنوم اگه يه طرح براي بهتر شدن كار يه نفر بزني ممكنه اون ناراحت بشه
چون نه قراره منفعتي به من برسه و نه اين كار سودي براي من داره و اگه ناراحت نمي شيد بهتره قبل از طرح كردن هر مطلبي ابتدا پست هايي كه در تايپيك هاي ديگه مطرح شدن رو بخونيد وبعد يك طرفه به قاضي بريد

kambiz.elf

Member
سلام
آقا كامبيز (هم اسم خودم) من كاري بحث ندارم ولي در كل كار در خور كارهاي شما نيست من اصلا باهاش حال نكردم طرح مرده شده . بيشتر ايرادهاشو سارا خانم گفت (تو طرح دوم هم انچنان تغييري نكرده)

hes_r

Member
براي بار اوله كه مي شنوم اگه يه طرح براي بهتر شدن كار يه نفر بزني ممكنه اون ناراحت بشه
چون نه قراره منفعتي به من برسه و نه اين كار سودي براي من داره و اگه ناراحت نمي شيد بهتره قبل از طرح كردن هر مطلبي ابتدا پست هايي كه در تايپيك هاي ديگه مطرح شدن رو بخونيد وبعد يك طرفه به قاضي بريد

کامبیز جان بیخیال بزار تموم شه ( عاقبت این بحثا خوب نیست )

کارش اصلا شبیه کارای دیگت نشده

زیاد تو دل من نمیره شاید به خاطر خیلی خالی بودنشه

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member

spock.gif
یک طرفه به قاضی نرفتم.بعلاوه من که فرصت نمی کنم همه ی تاپیک ها رو بخونم.کلا گفتم تذکری داده باشم چون سری قبل یکی از دوستان همینکار رو کرده بود حمید ناراحت شده بود.شما هم بهتره قبل از پست زدن درک کنین که در هر صورت من وظیفه مه که تذکر بدم.شما خواستی گوش بده نخواستی گوش نده
اشتباه از منه که واسه هر چیز توی فروم خودمو ناراحت می کنم
موفق باشی آقا

kambiz-g

Member
spock.gif
یک طرفه به قاضی نرفتم.بعلاوه من که فرصت نمی کنم همه ی تاپیک ها رو بخونم.کلا گفتم تذکری داده باشم چون سری قبل یکی از دوستان همینکار رو کرده بود حمید ناراحت شده بود.شما هم بهتره قبل از پست زدن درک کنین که در هر صورت من وظیفه مه که تذکر بدم.شما خواستی گوش بده نخواستی گوش نده
اشتباه از منه که واسه هر چیز توی فروم خودمو ناراحت می کنم
موفق باشی آقا
جوابتون غير منطقي بود

1Gharibe

Member
درود !
خوب از همهگی ممنون مخصوصا کاببیز خان
اقا من همین الان تایپک رو دیدم شرمنده از اینکه اخر همه دارم پست میدم

از ماندانای گل هم ممنون خیلی هوامو داره (منم هواشو دارم) هوا سرده دی :
بعدشم اینکه سایز این تابلو
4متر در 1 و نیم متر هست

من ایراد نمیتونم از شما بگیرم فعلا چون خودم واقعا گیر کردم

saeid.g

Member
..:: با اجاره ::..

من طرف مدیرم .... خیلی هم پاچه خارم که باشم..... اولا...( فقط برای اینکه به وظیفش عمل می کنه)
مجید آنلاینیا بحث هاشونم باحاله.
و ما طرح ....
خوب سایز رو که باید درست کرد که هیچ.
رنگ آبی یکم تو چاپ اذیت می کنه حتما یه چک پرینت باید بگیرید. دوما...
به نظرم یه چند تا نوشته بذاری حتی اگر الکی باشه بهتره چون به کارت فیگور میده و میتونی کارت رو بهتر کنی تجربه نشون داده سوما ....
آرم ها خیلی هم خوب بود اتفاقا فقط بیاریشون سمت راست گوشه بنظرم بهتره.
عکس یارو اگر قراره با این سایز چاپ بشه حتما باید درستش کنی چون شدیدا تابلو میشه....
یکم بالانس کارت ایراد داره.
مثلا بهتره که نوشته ی فارسیت فاصلش از بالا و از چپ همسان باشه و همینطور نوشته ی انگلیسی من فقط برای اینکه پیشنهادم گرافیکی تر بشه این کارهارو نشون میدم.
مطمئنا خانم مدیر ناراحت نمی شن.
باشه...

پیوست ها

• teyhoo.jpg
    teyhoo.jpg
    64.3 کیلوبایت · بازدیدها: 6

جدیدترین ارسال ها

بالا