مهم ac2 to ac3

eshaghi7

New Member
سلام به دوستان
من یک فایل اصلی دارم که اونو با اکشن 3 نوشتم که اون هم میره یک سری فایل لود میکنه .
فایل های لود شده از یک فولدر بغل همان فایل اصلیم هست که همه فالیلها swf است
حال در این فایل های من بعضی ها با اکشن 2 نوشته شده که من با لود این فایل ها مشکل دارم .
لطفا اگر کسی اطلاعاتی دارد در این ضمینه کمکم نماید.

aliamel

کاربر فعال
من مشکل خاصی در این مورد پیدا نکردم . اگه امکانش هست فایل ها مشکل زا رو ضمیمه کنید تا بررسی شود!

eshaghi7

New Member
salam doste aziz
mamnon az rahnamaii dar site majid online
goftin ke file ro baraton beferestam inam filame
---
hamantor ke tozih dade bodam man yek loader daram ke ba Ac3 neveshtam vali ba tavajoh be projam mikham tosh filahi ke ba AS2 neveshtam ro load konam.
to internet ye search zadam neveshte bood az Class AVM1MOVIE estefade konid baraye load file haii ke ba AS2 neveshte shode vali inam error mide.
agar momken hast man ra rahnamaii namaid.
file barayetan mail shod
ba tashakor

aliamel

کاربر فعال
دوست گرامی مشکل شما رفع و براتون ایمیل شد.
اگه امکان داره :
1- فارسی بنویسید
2- فایل ها و سایر ضمایم خودتونو داخل همین انجمن قرار بدید و از ارسال ایمیل خودداری کنید !

eshaghi7

New Member
ممنون از جوابتون.
اگر ممکن هست یک مثال از کلاس
avm1movie
در انجمن قرار دهید.
با تشکر

aliamel

کاربر فعال
مثال خاصی به ذهنم نمی رسه اما avm1 تنها در اکشن اسکریپت 1 و 2 قابل استفاده ست . جهت اطلاعات تکمیلی به لینک زیر مراجعه کنید :

PHP:
http://help.adobe.com/en_US/FlashPlatform/reference/actionscript/3/flash/display/AVM1Movie.html

eshaghi7

New Member
سلام
دوست عزیز من وقتی فایلم رو لود میکنم در لودر متغیرم رو که باید در پایین چاپ کنه نمیشناسه.
ولی اگر خود فایلی رو که میخواهد لود شود رو اجرا کنم درست است.
در ضمن من از variable در property خود inputtext استفاده کرده ام چون تمامی فایل هام که می خواهن لود بشوند یه این صورت است.
لطفا راهنمایی فرمایید
با تشکر.

فایل ها را نتوانستم پیوست کنم برایتان میل کردم

aliamel

کاربر فعال
فایل های نهایی به همراه راهنمای آپلود ضمیمه شدند .

پیوست ها

• problem.rar
    346 کیلوبایت · بازدیدها: 19

جدیدترین ارسال ها

بالا