Fa مهم ...مبحث کامل از مولتی مدیا.....بدرد همه دوستان تازه کار میخورد...

mehranshaker

New Member
با سلام خدمت دوستان استادان و عزیزان ارجمند چند وقتی است که بنده یک نرم افزار را دانلود کردم خوشم امد که از ان یک الهام بگیرم ولی با توجه به اینکه تازه کار بودم نتوانستم به نحو احسن انجامش بدهم..مناسب دیدم که تمام مشکلات را به صورت یک فایل pdf در اوورم و با شکل توضیح بدهم که هم دوستان گیج نشوند هم بنده به مطلوب خود برسم متشکر و سپاسگزار میشوم دوستان و اساتید به این موضوع اهتمام ویژه داشته باشند چون فکر کنم اگر این مبحث به پایان برسد تقریبا 70درصد مشکلات تازه کار ها حل بشود...در ضمن دوستان در انجمن گفتن که سرچ کنم مباحث کامل و اساسی بود مشکل اینجاست چون کاربران بیشتر با این برنامه مانوس نیستند نمیتوانند انعطاف بیشتر روی برنامه داشته باشند

silvercover

کاربر متخصص
چون کاربران بیشتر با این برنامه مانوس نیستند نمیتوانند انعطاف بیشتر روی برنامه داشته باشند

از نظر من اینطور نیست. طی این سال ها افراد بسیاری اومدن و رفتن و همگی انس خوبی داشتند. هر کسی بر اساس نیاز خو می گرفت.

در مورد پیشنهاد شما باید بگم که چندان کارگشا نیست. در اینجا راهنماهای زیادی برای کاربران اعم از کتاب و خودآموز وجود داره که بسیاری از مشکلات رو پوشش می ده. تهیه یک PDF
بر اساس نظر شما وقت گیر خواهد بود و دیگران میلی به مشارکت نشون نخواهند داد.

ضمن اینکه تهیه یک پی دی اف بر اساس مطالب مطرح شده حجم بالایی خواهد داشت و باز هم کاربر رغبتی به مرور همه مشکلات نخواهد داشت. این پی دی اف مشابه این
می مونه که ما این تالار رو فریز کنیم بدیم دست مخاطب که پویایی و دو طرفه بودن و ماهیت تعاملی و از همه مهمتر نیاز گرا بودنش رو از دست می ده تقریبا.

با این حال اگر شما به دنبال مطلوب خودتون هستید پیشنهاد می کنم خودتون دست به کار تدوین این PDF بشید و وقتی که حجم قابل توجهی از مشکلات رو تبدیل به pdf کردین
اون رو منتشر کنید و اون وقت فراخوان مشارکت بدین تا رغبتی برای مشارکت ایجاد بشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا